- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi papatya7203
-
Test prospektüsünde 3 veya 4 damla yazıyor Canım ben 4 damla damlattım
Naptin arkadasim ben dayanamadim testim vardi yaptim boyle ciktiEki Görüntüle 2581459
Ay bebe evlilik çağına bile gelmiş
Kan testi yaptırmadın mı hâlâ canım? Değerin yüksek demek ki baya ondan ne güzel işteilahi nie bu kadar koyu anlamadim
Yok daha 1 2 gun var yarin sabahta test yaparim belki bilmiorm korkuyrm 3 kurtajim varKan testi yaptırmadın mı hâlâ canım? Değerin yüksek demek ki baya ondan ne güzel işte
Yok daha 1 2 gun var yarin sabahta test yaparim belki bilmiorm korkuyrm 3 kurtajim var
Canım o zaman daha da önemli çabuk olman. Bir an önce kesinleştir ki bir an önce doktora git. Gerekli tetkik veya takviye lazımsa hemen müdahale daha iyi değil mi? Ay ben olsam koşmuştum şimdi duramazdım
kuzum esimi bekliyorum gelse kan testine gidicezpapatya7203 ne yaptın kuzum
Bende verdim simdikuzum esimi bekliyorum gelse kan testine gidicez
Ne zaman çıkıyor canım sonucun?Bende verdim simdi
Kuzum hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz.kuzum esimi bekliyorum gelse kan testine gidicez
1300 cikti,igne basladi hemenNe zaman çıkıyor canım sonucun?
Kuzum hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz.
1300 cikti,igne basladi hemen
Hayırlı olsun canim sağlıkla al kucağınada inşaallah banada dua edermisin 2 kaybım var benimde pıhtılaşma cıktı iğne olucam bende sanada mi onun için verdiler1300 cikti,igne basladi hemen
Etmemmi,benim bir cocuk 3 kurtajm var kan piht. Testi verdim de haftaya cikar daha,igne verdi gunde bir defa progestan falan bideHayırlı olsun canim sağlıkla al kucağınada inşaallah banada dua edermisin 2 kaybım var benimde pıhtılaşma cıktı iğne olucam bende sanada mi onun için verdiler
masallah kuzum baya yuksek cikmis ultrosana girsen gozukur o zaman1300 cikti,igne basladi hemen
hemen cikti mi sonuc kuzumEtmemmi,benim bir cocuk 3 kurtajm var kan piht. Testi verdim de haftaya cikar daha,igne verdi gunde bir defa progestan falan bide
esim geldi bizde simdi gidiyoruzNe zaman çıkıyor canım sonucun?
Kuzum hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Canım hamile isen beni de etiketler misinesim geldi bizde simdi gidiyoruz
baslik sana uğurlu geldi cnm hayirli olsunesim geldi bizde simdi gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?