- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
-
esimde yok hani ben görmüyorum diyor hani acaba normal o cizgi hep cikiyor mu diye dusunuyorum hayirlisi artik kuzum bugun cok halsizim ve kasigim cok kotu batıyor belkide hasta olucam sende var mi bir seylerDirek var kuzum :)
esimde yok hani ben görmüyorum diyor hani acaba normal o cizgi hep cikiyor mu diye dusunuyorum hayirlisi artik kuzum bugun cok halsizim ve kasigim cok kotu batıyor belkide hasta olucam sende var mi bir seyler
Bnmde kasigim batiyor bgun nedenseesimde yok hani ben görmüyorum diyor hani acaba normal o cizgi hep cikiyor mu diye dusunuyorum hayirlisi artik kuzum bugun cok halsizim ve kasigim cok kotu batıyor belkide hasta olucam sende var mi bir seyler
kizlar atesim cikti benim ya usuttum mi acaba 37.9lara cikti
En son 14mm ve 11 mm di yumurtalarım. Hiç sanmıyorumgec dollenme olabilir belki ama silikte olsa cikar herhalde canim
Merhaba bende aranıza katılıyorum Ocak ayı ovülasyon testi ile gebelik planlayanlardanım nasipseYanlız testlerde bir problem var sanırım. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz fotoğraf paylaşıcam . 25 Ocak itibari ile test yapmaya başladım . 26 Ocak sabahı il çizgide koyu çıktı. Ardından öğlen testi tekrarladım fakat 2.çizgi silikleşti. Acaba testte yanlışlıkmı var deyip tekrar tekrar yaptım ve sonuç aynı sizce sebebi nedir? Eki Görüntüle 2581394
Test prospektüsünde 3 veya 4 damla yazıyor Canım ben 4 damla damlattımKuzum sanki idrar fazla olmuş gibi. 2 damla olacak. Fazlası bozuyor
Naptin arkadasim ben dayanamadim testim vardi yaptim boyle ciktiesimde yok hani ben görmüyorum diyor hani acaba normal o cizgi hep cikiyor mu diye dusunuyorum hayirlisi artik kuzum bugun cok halsizim ve kasigim cok kotu batıyor belkide hasta olucam sende var mi bir seyler
Bunu kaçıncı gün yaptınız acaba. Adet gecikmişmiydiNaptin arkadasim ben dayanamadim testim vardi yaptim boyle ciktiEki Görüntüle 2581459
Hayir 1 yada iki gun var,gecen ay silik cikmisti umutlanmistim ama bu ay testim var die dayanamadim ama bu afedersin idrar yürürken aninda ciktiBunu kaçıncı gün yaptınız acaba. Adet gecikmişmiydi
canim gun icinde sivi alimina bagli olarak falan değişiyorMerhaba bende aranıza katılıyorum Ocak ayı ovülasyon testi ile gebelik planlayanlardanım nasipseYanlız testlerde bir problem var sanırım. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz fotoğraf paylaşıcam . 25 Ocak itibari ile test yapmaya başladım . 26 Ocak sabahı il çizgide koyu çıktı. Ardından öğlen testi tekrarladım fakat 2.çizgi silikleşti. Acaba testte yanlışlıkmı var deyip tekrar tekrar yaptım ve sonuç aynı sizce sebebi nedir? Eki Görüntüle 2581394
kuzum ne kadar koyu cikmis sen hamilesin tebriklerNaptin arkadasim ben dayanamadim testim vardi yaptim boyle ciktiEki Görüntüle 2581459
Bende inanamadim gercekten ya hic beklemiodum silik falan tamam da boylesini beklemiodum ya sende yaptinmikuzum ne kadar koyu cikmis sen hamilesin tebrikler
Ooo harika yaaa tebrikler canımHayir 1 yada iki gun var,gecen ay silik cikmisti umutlanmistim ama bu ay testim var die dayanamadim ama bu afedersin idrar yürürken aninda cikti
Insallah yaaaaOoo harika yaaa tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?