- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
-
kuzum cok silik resmini ceksemde gorunmez sanirim bir bakayim gecen ay hatirliyirsan yine bu silik cizgiler beni heveslendirmisti sonra hic bir sey cikmadi ama bu hemen cikti ondan yine acaba mi dedimCanım testin fotosu var mı? Ay heyecanlandım
gunaydin kizlar yumurtlamadan sonra 10 gun gecti bugun sabah oncomed marka test yaptim boyle cok silik bir ikinci cizgi cikti gecen ayda basima gelmisti bu silik ikinci çizgiler ama bu sefer hemen 5 dk icinde cikti ama cok silik bir acaba mi dedim bekliyorum bakalim bugun adet gunum
Adet günü cikmasi umutlu,yarinda yapcanmigunaydin kizlar yumurtlamadan sonra 10 gun gecti bugun sabah oncomed marka test yaptim boyle cok silik bir ikinci cizgi cikti gecen ayda basima gelmisti bu silik ikinci çizgiler ama bu sefer hemen 5 dk icinde cikti ama cok silik bir acaba mi dedim bekliyorum bakalim bugun adet gunum
Bende gecen silik cizgilerle umutlanmistim bu ay beklicem bi kac gun dahaAdet günü cikmasi umutlu,yarinda yapcanmi
kuzum cok silik resmini ceksemde gorunmez sanirim bir bakayim gecen ay hatirliyirsan yine bu silik cizgiler beni heveslendirmisti sonra hic bir sey cikmadi ama bu hemen cikti ondan yine acaba mi dedim
acile direk gebelik icin kan vericem desem bakarlar mi diyorlar ya 10 gun gecsin falanAyy hadi inşallah kuzum
Bugün silikse ve bebek varsa yarın daha koyu olacak.
Bitane daha başka marka al sabaha.
Yada hiç öyle bekleme git acile bi kan ver emin olursun
yarin ki erken gebelik testi kuzum onda da cikarsa aynen kan vericemYarın da yap mutlaka testi yine çıkarsa direkt kan ver derim ben en garanti.
benimde gecen ay oyle olmusti kuzum ama 1 saat sonra ciimisti silik cizgiBende gecen silik cizgilerle umutlanmistim bu ay beklicem bi kac gun daha
Kimisi cok sormuyr,beta baktirmk istyrm dediginde yapiolar hemenacile direk gebelik icin kan vericem desem bakarlar mi diyorlar ya 10 gun gecsin falan
Adet günün muyduGünaydın ben dün test yaptım hamileyim
tebrikler canim kac gun gecmisti belirtin var miydiGünaydın ben dün test yaptım hamileyim
Arkadaşlar ben iki defa tüp bebek yaptım basarisiz oldu. Sonra artik yapmayacam dedigim zamanda hamile kaldim ayın 20 sinde adet günümdü bir ikidamla kan geldi sonra hicbirsey yok dünde gebelik testim yoktu ovilasyon testi yaptim cıktı sonra gebelik aldim yaptım cıktı sonra gidip kanverdim değerim 1400 lerdetebrikler canim kac gun gecmisti belirtin var miydi
Benim göğüslerim asırı hassaslastı vede bacaklarım ağrıdıtebrikler canim kac gun gecmisti belirtin var miydi
Ne güzel bi haber. Değer de güzel çıkmış. Hayırlı olsun çok, darısı başımızaArkadaşlar ben iki defa tüp bebek yaptım basarisiz oldu. Sonra artik yapmayacam dedigim zamanda hamile kaldim ayın 20 sinde adet günümdü bir ikidamla kan geldi sonra hicbirsey yok dünde gebelik testim yoktu ovilasyon testi yaptim cıktı sonra gebelik aldim yaptım cıktı sonra gidip kanverdim değerim 1400 lerde
Sağol canım darısı hem sana hem tüm bebek isteyenlerin basınaNe güzel bi haber. Değer de güzel çıkmış. Hayırlı olsun çok, darısı başımıza
acile direk gebelik icin kan vericem desem bakarlar mi diyorlar ya 10 gun gecsin falan
Arkadaşlar ben iki defa tüp bebek yaptım basarisiz oldu. Sonra artik yapmayacam dedigim zamanda hamile kaldim ayın 20 sinde adet günümdü bir ikidamla kan geldi sonra hicbirsey yok dünde gebelik testim yoktu ovilasyon testi yaptim cıktı sonra gebelik aldim yaptım cıktı sonra gidip kanverdim değerim 1400 lerde
Ne mutlu sana kendiliginden oldu sanirim ,rabbim saglikla versin kucaginaArkadaşlar ben iki defa tüp bebek yaptım basarisiz oldu. Sonra artik yapmayacam dedigim zamanda hamile kaldim ayın 20 sinde adet günümdü bir ikidamla kan geldi sonra hicbirsey yok dünde gebelik testim yoktu ovilasyon testi yaptim cıktı sonra gebelik aldim yaptım cıktı sonra gidip kanverdim değerim 1400 lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?