- 17 Ocak 2020
- 606
- 615
- 23
- Konu Sahibi papatya7203
Amin inşallah hepimizeinsallah Rabbim nasip eder canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hepimizeinsallah Rabbim nasip eder canim
Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Arkadaşlar ben iki defa tüp bebek yaptım basarisiz oldu. Sonra artik yapmayacam dedigim zamanda hamile kaldim ayın 20 sinde adet günümdü bir ikidamla kan geldi sonra hicbirsey yok dünde gebelik testim yoktu ovilasyon testi yaptim cıktı sonra gebelik aldim yaptım cıktı sonra gidip kanverdim değerim 1400 lerde
Silikti ilk canımcanim silik bir cizgi miydi belirgin miydi
gunaydin kizlar yumurtlamadan sonra 10 gun gecti bugun sabah oncomed marka test yaptim boyle cok silik bir ikinci cizgi cikti gecen ayda basima gelmisti bu silik ikinci çizgiler ama bu sefer hemen 5 dk icinde cikti ama cok silik bir acaba mi dedim bekliyorum bakalim bugun adet gunum
ayy insallah kuzumBence hamilesin canım❤
Kan versebizayy insallah kuzum
Kan testi yaptrcm deyince isteyince hemen yapıyorlar doktora çıkmana gerek bile yok ben özel e gitmiştim 25 tl bişey verdkayy insallah kuzum
Bende dun 55 tl verdimKan testi yaptrcm deyince isteyince hemen yapıyorlar doktora çıkmana gerek bile yok ben özel e gitmiştim 25 tl bişey verdk
yarinda erken gebelik testi yapiyim diyorum varsa hemen kan vermeye gidicemKan versebiz
ben yarinda erken gebelik testi yapiyim diyorum canim cikarsa hemen kan vermeye gidicemKan testi yaptrcm deyince isteyince hemen yapıyorlar doktora çıkmana gerek bile yok ben özel e gitmiştim 25 tl bişey verdk
İlk fotoda çok hafif var gibikizlar sizce var mi bir sey ben mi hic yoktan cizgi goruyorum gecen ayda boyle oldu ama 1 saat 2 saat sonra bu cizgi çıkmıştı bu direk 5 dkda cikti keske erken gebelik testi yapsaydim cok silik bir seyEki Görüntüle 2581121 Eki Görüntüle 2581120
ben yarinda erken gebelik testi yapiyim diyorum canim cikarsa hemen kan vermeye gidicem
insallah kuzum hrveslenmekte istemiyorumİlk fotoda çok hafif var gibi
canim bekleyebilirsen yumurtlamadan sonraki 17 gun yapabilirsinKızlar hamilelik testi ne zaman yapılır
Adetim 3 4 gün gecikti şuan kesin sonuç verir micanim bekleyebilirsen yumurtlamadan sonraki 17 gun yapabilirsin
gec dollenme olabilir belki ama silikte olsa cikar herhalde canimAdetim 3 4 gün gecikti şuan kesin sonuç verir mi
kizlar sizce var mi bir sey ben mi hic yoktan cizgi goruyorum gecen ayda boyle oldu ama 1 saat 2 saat sonra bu cizgi çıkmıştı bu direk 5 dkda cikti keske erken gebelik testi yapsaydim cok silik bir seyEki Görüntüle 2581121 Eki Görüntüle 2581120