- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.794
- 398
- Konu Sahibi papatya7203
-
Kızlar hamilemiyim sizce silik olarak çıktı ama
Çizgi koyulaşıyor bi iki güne pik olur.
benim yine boyle cikti cildircam tam pik olmuyor ya nedenEki Görüntüle 2576852
Kızlar hamilemiyim sizce silik olarak çıktı ama
canim ne kadar zaman sonra ciktiKızlar hamilemiyim sizce silik olarak çıktı ama
aynen kuzum oyle yapcam testte az kaldi bakalim 4 gun varKuzu bu pik bence ya. Sen değerlendir bak kaçmasın
kuzum sende devam yarin yine haberleselimKuzu bu pik bence ya. Sen değerlendir bak kaçmasın
kuzum sende devam yarin yine haberleselim
15 gün sonra çıktı canımcanim ne kadar zaman sonra cikti
Canım testte ki ikinci çizgi ne kadar sonra çıktı diye soruyor. Hayırlı olsun bu arada15 gün sonra çıktı canım
Saol canım inş hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalımEveeeet hayırlı olsun
1 inde pik olmuştu yumurtam bugünde bu şekilde çıktı öncesinde çıkmadı hiçCanım testte ki ikinci çizgi ne kadar sonra çıktı diye soruyor. Hayırlı olsun bu arada
Hayır hayır onu sormuyor. Hani hamilelik testini yaptın ya ikinci çizgi hemen çıktı mı yoksa 1 saat falan bekledi de öyle mi çıktı1 inde pik olmuştu yumurtam bugünde bu şekilde çıktı öncesinde çıkmadı hiç
Kan verdim bu akşam canım pozitif 57’7 çıktıbencede var gibi bir kan ver bakalim hayirlisi olsun insAllah
Hayır hayır onu sormuyor. Hani hamilelik testini yaptın ya ikinci çizgi hemen çıktı mı yoksa 1 saat falan bekledi de öyle mi çıktı
Saol canım verdimbencede var gibi bir kan ver bakalim hayirlisi olsun insAllah
Bugün adet günü olmasınlazımdı canım gelmeyince şüphelendim bende yaptımSanırım evet çizgi bariz görünüyoradet gecikme var mı ya da erken mi yaptın testi canım?
Bende öyle hissediyorumdum öyle düşünme hiç çatlatma iğnesi tedavisi yaptrmak için randevu almıştm şuan hamile olduğumu öğrendimAdetime 8 gün var ama hic olumlu hiissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?