- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
- Konu Sahibi papatya7203
-
aynen olursa eger tabiCanım senin de ilk mi olacak inşallah olursa
aynen olursa eger tabi
Olur inşallah Rabbım nasip etsin inşallahaynen olursa eger tabi
inşallah olur isteyen herkeseEvet ilk kısmetse.
ama bneim umudum yokhic hepayni surec devam ediyorOlur inşallah Rabbım nasip etsin inşallah
Kaç senedir olmuyor ki. Bir de eşiniz de muayene oldu mu hiçama bneim umudum yokhic hepayni surec devam ediyor
esimde yok sorun da 6ay oldu yasim 33olcakKaç senedir olmuyor ki. Bir de eşiniz de muayene oldu mu hiç
İnş bu ay olmuştur o zamanesimde yok sorun da 6ay oldu yasim 33olcak
inşllah hadi hayırlısıSon 1 haftayı beraber geri sayım yapalım o zaman
valla kuzum oyle yaptim ben yine ayni cikti artik fenalik geldiNe kadar da aynıyız kız biz
esimde yok sorun da 6ay oldu yasim 33olcak
öyle cnm haklisin ama surkeli aglayasim var6 ay bir sorun olduğunu göstermez canım. 1 sene diyor doktorlar. Yaşın da gayet normal olur mutlaka hiç umutsuzluğa kapılma. Ben de 36 yaşındayım, geçen sene bi miyom ameliyatı geçirdim, bekledik iyileşmeyi şimdi yeni başladık 2 aydır denemeye. Ne zaman uygunsa o zaman gelecektir bebiş.
benim yine boyle cikti cildircam tam pik olmuyor ya nedenEki Görüntüle 2576852
öyle cnm haklisin ama surkeli aglayasim var
Canım bence pik olmuş.çünkü bazılarında böyle çıkıyor diğer aylarda bende de böyle oluyordu.bence değerlendir.benim yine boyle cikti cildircam tam pik olmuyor ya nedenEki Görüntüle 2576852
Ah ahhhOnu yapma işte, kendini şartlandırma olmuyor diye rahatlamaya çalış. Bi bakmışsın oluvermiş. Düşünmemek olmuyor biliyorum ama olumsuz düşünme.
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Rabbım uygun gördüğü zamanda gönderecek inşallah6 ay bir sorun olduğunu göstermez canım. 1 sene diyor doktorlar. Yaşın da gayet normal olur mutlaka hiç umutsuzluğa kapılma. Ben de 36 yaşındayım, geçen sene bi miyom ameliyatı geçirdim, bekledik iyileşmeyi şimdi yeni başladık 2 aydır denemeye. Ne zaman uygunsa o zaman gelecektir bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?