• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım göğüslerimde çok hassasiyet oldu kasık ağrılarım adet olucak gibi bugün gelicek die hazırlandım pet faln taktım🙈Şuanda baya kasık sancım var 1 yıl önce kimyasal gebelik geçirmiştim korkuyoruz şimdide inş sağlıklı bir şekilde ilerler😔
bende evlendiğinden beri ksik ağrısı var doktora sordum kistyokfedi ama solkasik cokagriyir vucut gebelige hazırlayır sanırım ama olmuyor2gibi geldi bekarken yoktu

Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım 27 yaşındayım daha önce aralıklarla çocuk denedik ama aralıktan itibaren ara vermeden denemeye karar verdik aralık ayında ovulasyonla takip etmedim ama sık ilişki olmuştu yinede olmadı bu ay ovulasyon testi aldım onunla deniycem cumartesi başlıycam ovulasyon testine var mı böyle deniycekler gelin beraber geçirelim bu süreci aralık ayından öğrendiğim şey öyle belirti falan aramıycam bu ay daha sakin olucam kafaya takmamaya çalışıcam çünkü geçen ayda bir sürü belirti oldu hatta silik çizgi bile çıktı ama sonuç bomboş bu ay ne bir belirt arıycam ne de regl tarihim geçmeden test yapıcam bu süreç sizlere neler kattı tavsiyeleri olan herkesi bekliyorum

Bende bu ay ovulasyon deniyorum canım son adetim 9 Ocak 15 i yumurtlama gördüm degeelendirdim yarın da test yapicam silinme var mı diye Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🥰

Canım göğüslerimde çok hassasiyet oldu kasık ağrılarım adet olucak gibi bugün gelicek die hazırlandım pet faln taktım🙈Şuanda baya kasık sancım var 1 yıl önce kimyasal gebelik geçirmiştim korkuyoruz şimdide inş sağlıklı bir şekilde ilerler😔
canim tebrik ederim insallah saglikla ilerler ben gecen ay test yapip 1 saat sonra ikinci cizgiyi gormustum o yuzden sordum sana

gunaydin kizlar gunler geciyor bakalim neler olucak insallah saglikla hamis oluruz hepimiz 😍 bugun bakalim ne cikicak ovulasyon testi 😂😂

Bende merakla bekliyorum.
Yoksa artık gerçekten testide bırakıyorum ilişkiyi de yeter.

valla herkes bati bekliyor biz daha pik olamadik devam kuzum bitesiye yapalim sebin 4 test kaldi demi

3 tane kaldı kuzum. Bugün de yapıcam 2 kalacak.
Adet 25 aralık.
Ne zaman yumurta olacakta nr zaman hamile kalıcamda testte çıkacak.
Sıkıldım gerçekten

Gunaydin kızlar bugün bat günüm olmadım ovulasyonla ve gebelik testi yaptım gebelik dağılmadı ilk resimdeki gibi sonra bi kaç damla su damlattim böyle oldu sizce varmıdır

Eklentiler

• 20200116_090835.jpg
    20200116_090835.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 15791611396291060639635.jpg
    15791611396291060639635.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 34
Gunaydin kızlar bugün bat günüm olmadım ovulasyonla ve gebelik testi yaptım gebelik dağılmadı ilk resimdeki gibi sonra bi kaç damla su damlattim böyle oldu sizce varmıdır
canim suphen varsa kan ver istersen kesin cikar olmadi iki gun sonra tekrar gebelik testi yapabilirsin

Merhaba kızlar araniza yeni katıldım ovulasyon testine başlayacağım adetim yeni bitti acaba ne zaman test yapmaya başlamalıyım

Back