- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.210
- 133
- 40
- Konu Sahibi papatya7203
Belirtin oldu mu canım hiçBende öyle hissediyorumdum öyle düşünme hiç çatlatma iğnesi tedavisi yaptrmak için randevu almıştm şuan hamile olduğumu öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtin oldu mu canım hiçBende öyle hissediyorumdum öyle düşünme hiç çatlatma iğnesi tedavisi yaptrmak için randevu almıştm şuan hamile olduğumu öğrendim
Canım göğüslerimde çok hassasiyet oldu kasık ağrılarım adet olucak gibi bugün gelicek die hazırlandım pet faln taktımŞuanda baya kasık sancım var 1 yıl önce kimyasal gebelik geçirmiştim korkuyoruz şimdide inş sağlıklı bir şekilde ilerlerBelirtin oldu mu canım hiç
ayneguzel hayirli olsunBende öyle hissediyorumdum öyle düşünme hiç çatlatma iğnesi tedavisi yaptrmak için randevu almıştm şuan hamile olduğumu öğrendim
bende evlendiğinden beri ksik ağrısı var doktora sordum kistyokfedi ama solkasik cokagriyir vucut gebelige hazırlayır sanırım ama olmuyor2gibi geldi bekarken yoktuCanım göğüslerimde çok hassasiyet oldu kasık ağrılarım adet olucak gibi bugün gelicek die hazırlandım pet faln taktımŞuanda baya kasık sancım var 1 yıl önce kimyasal gebelik geçirmiştim korkuyoruz şimdide inş sağlıklı bir şekilde ilerler
Bugün adet günü olmasınlazımdı canım gelmeyince şüphelendim bende yaptımkan testi verdim pozitif
Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım 27 yaşındayım daha önce aralıklarla çocuk denedik ama aralıktan itibaren ara vermeden denemeye karar verdik aralık ayında ovulasyonla takip etmedim ama sık ilişki olmuştu yinede olmadı bu ay ovulasyon testi aldım onunla deniycem cumartesi başlıycam ovulasyon testine var mı böyle deniycekler gelin beraber geçirelim bu süreci aralık ayından öğrendiğim şey öyle belirti falan aramıycam bu ay daha sakin olucam kafaya takmamaya çalışıcam çünkü geçen ayda bir sürü belirti oldu hatta silik çizgi bile çıktı ama sonuç bomboş bu ay ne bir belirt arıycam ne de regl tarihim geçmeden test yapıcam bu süreç sizlere neler kattı tavsiyeleri olan herkesi bekliyorum
canim tebrik ederim insallah saglikla ilerler ben gecen ay test yapip 1 saat sonra ikinci cizgiyi gormustum o yuzden sordum sanaCanım göğüslerimde çok hassasiyet oldu kasık ağrılarım adet olucak gibi bugün gelicek die hazırlandım pet faln taktımŞuanda baya kasık sancım var 1 yıl önce kimyasal gebelik geçirmiştim korkuyoruz şimdide inş sağlıklı bir şekilde ilerler
haydi hayirlisi canimBende bu ay ovulasyon deniyorum canım son adetim 9 Ocak 15 i yumurtlama gördüm degeelendirdim yarın da test yapicam silinme var mı diye Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
gunaydin kizlar gunler geciyor bakalim neler olucak insallah saglikla hamis oluruz hepimiz bugun bakalim ne cikicak ovulasyon testi
valla herkes bati bekliyor biz daha pik olamadik devam kuzum bitesiye yapalim sebin 4 test kaldi demiBende merakla bekliyorum.
Yoksa artık gerçekten testide bırakıyorum ilişkiyi de yeter.
valla herkes bati bekliyor biz daha pik olamadik devam kuzum bitesiye yapalim sebin 4 test kaldi demi
benimde 26 aralik kuzum benimde 4 tane kaldi bakalim bitesiye yapicam3 tane kaldı kuzum. Bugün de yapıcam 2 kalacak.
Adet 25 aralık.
Ne zaman yumurta olacakta nr zaman hamile kalıcamda testte çıkacak.
Sıkıldım gerçekten
benimde 26 aralik kuzum benimde 4 tane kaldi bakalim bitesiye yapicam
valla insallah kuzum hakkaeten valla bizim bu ay cok zor oldu yoldaydik hepİnşallah bitmeden çıkar da bari emeğimiz boşa gitmez
canim suphen varsa kan ver istersen kesin cikar olmadi iki gun sonra tekrar gebelik testi yapabilirsinGunaydin kızlar bugün bat günüm olmadım ovulasyonla ve gebelik testi yaptım gebelik dağılmadı ilk resimdeki gibi sonra bi kaç damla su damlattim böyle oldu sizce varmıdır
valla insallah kuzum hakkaeten valla bizim bu ay cok zor oldu yoldaydik hep
Döngü günün kaç gün bence şimdi başlamalısınMerhaba kızlar araniza yeni katıldım ovulasyon testine başlayacağım adetim yeni bitti acaba ne zaman test yapmaya başlamalıyım