- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
- Konu Sahibi papatya7203
kimse bnei anlamıyor herks purnese bekliyor benden okadr canim yaniyor kiAh ahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse bnei anlamıyor herks purnese bekliyor benden okadr canim yaniyor kiAh ahhh
kimse bnei anlamıyor herks purnese bekliyor benden okadr canim yaniyor ki
şuan birotn misafirgeldi hpsi senden bebek bekliuroiz diyorlarOlmuyor, olmayacak, neden olmuyor yerine olacak, olur demeyi dene. Eğer çok yıprandıysan biraz ara verin eşinle. Sonra denersiniz bu süreç de sıkıcı olabiliyor. Dasmeer
haklisin cnmmPür neşe değil de daha çok takmamak aslında. Şöyle düşün şu an olmayabilir. Ama tıp da çok ilerledi yani bir sürü tedavi yöntemi var, millet 40 yaşından sonra bile çocuk sahibi olabiliyor. Bu kadar karamsar olmamalısın. Bu sonuçta kendine ve eşine zarar o kimselere değil. 6 aydır olmaması gerçekten hiçbir şey değil.
tam koyu olmuyor muydu sende de canimCanım bence pik olmuş.çünkü bazılarında böyle çıkıyor diğer aylarda bende de böyle oluyordu.bence değerlendir.
kuzum ne durumdasinNe kadar da aynıyız kız biz
He hee de geç onlar her zaman varlarşuan birotn misafirgeldi hpsi senden bebek bekliuroiz diyorlar
Bence pik.kizlar sizce pik mi tam ayni koyulukta degil gibiEki Görüntüle 2576913
zaten 10 gun kaldi kuzum bakalim degerlendireyimBence pik.
zaten 10 gun kaldi kuzum bakalim degerlendireyim
kuzum ne durumdasin
aynen kuzum yarinda yap mutlaka devam oluşuyor gibiKuzum üstteki dün alttaki bugün. Sanki oluşuyor mu ne.
Valla anlamıyorum artık
Sanırım evet çizgi bariz görünüyor adet gecikme var mı ya da erken mi yaptın testi canım?Kızlar hamilemiyim sizce silik olarak çıktı ama
Çizgi koyulaşıyor bi iki güne pik olur.Kuzum üstteki dün alttaki bugün. Sanki oluşuyor mu ne.
Valla anlamıyorum artık
Olmuyordu canım.kaç yıldır en koyu seninki gibiydi.tam koyu olmuyor muydu sende de canim
Bugün adetim gelmesi lazımdı göğüslerim farklı şekilde hassas şüphelendim yaptm bende testi böyle çıktı inş vardırSanırım evet çizgi bariz görünüyor adet gecikme var mı ya da erken mi yaptın testi canım?
Bugün adetim gelmesi lazımdı göğüslerim farklı şekilde hassas şüphelendim yaptm bende testi böyle çıktı inş vardır