- Konu Sahibi papatya7203
-
29 30 canimDöngü günün kaç gün bence şimdi başlamalısın
eger yeterli testiniz varsa kacirmamak adina hemen baslayin benceMerhaba kızlar araniza yeni katıldım ovulasyon testine başlayacağım adetim yeni bitti acaba ne zaman test yapmaya başlamalıyım
dune gore nasil peki canimŞimdi yaptım. Pik falan yok
canim hep ayni saatte mi yapiyosun bu da etkili sanirimŞimdi yaptım. Pik falan yok
Teşekkürler canimeger yeterli testiniz varsa kacirmamak adina hemen baslayin bence
Canım testi bırak tamam da ilişkiyi niye bırakıyorsun kiiBende merakla bekliyorum.
Yoksa artık gerçekten testide bırakıyorum ilişkiyi de yeter.
Canım test bozuk sanırımGunaydin kızlar bugün bat günüm olmadım ovulasyonla ve gebelik testi yaptım gebelik dağılmadı ilk resimdeki gibi sonra bi kaç damla su damlattim böyle oldu sizce varmıdır
dune gore nasil peki canim
Canım testi bırak tamam da ilişkiyi niye bırakıyorsun kii
esim cok hasta ya o kadar bekledim ama nasil degerlendircez bilmiyorum kuzum devam et lutfen benimde gittikce koyulasti sonra oldu devam et lutfenEveeeet hayırlı olsun
Sağol canım inşallah hepimiz içinhaydi hayirlisi canim
Ondan da sıkıldım
esim cok hasta ya o kadar bekledim ama nasil degerlendircez bilmiyorum kuzum devam et lutfen benimde gittikce koyulasti sonra oldu devam et lutfen
bence bu aydan sonra ovu test yapmadan 1 ay rahat takılın eşinle ilişkiyi bırakma yani
Hemen biter bitmezMerhaba kızlar araniza yeni katıldım ovulasyon testine başlayacağım adetim yeni bitti acaba ne zaman test yapmaya başlamalıyım
Merhaba kızlar araniza yeni katıldım ovulasyon testine başlayacağım adetim yeni bitti acaba ne zaman test yapmaya başlamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?