Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

aklında olan beğendiğin modeller varsa işin çok zor değil canım. zaten sözlünle gitmemen çok büyük avantaj. benim sözlüm ikinci mağazadan sonra sıkılıyor ama kıyamadığı için bana da bişey demiyor mecbur geziyoruz. bende annemle gittim hep alışverişlerime. daha zevkli oluyor:) evde olması daha iyi bence. gereksiz detaylara takılmadan gönlünce yapıyorsun evde nişanı. bi de daha az masraf oluyor. ama bizim en yakınlarımız bile kalabalık olduğu için malesef evde yapmayı ailem kabul etmedi. sözümde bile çoluk çocuk hariç 50 kişiydi ve sonrasında ev tanınmaz haldeydi:)

kesinlikle katılıyorum ben 4 aralık'ta nişanlandım o kadar çok elbise baktım ki hiç giymem diyeceğim bir elbiseye vurulup onu aldım pembe va kabarık o kadar da güzel durdu ki kızlar hiç önyargılı olmayın bu konuda üzerinizde çok şahane durabilir bu olmaz dedikleriniz

merhaba kızlar. haftasonu bir sürü yer gezdim ve kesin kararımı verdim. bu eklediğim elbiseyi giyeceğim nişanımda. daha iyisini bulamadım. bir tane çok beğendiğim vardı ama o da çok kabarıktı ve salonda yapmayacağım için ağır olacak diye vazgeçtim. uygun ayakkabıda alınca altına elbisenin modeli daha iyi çıktı ortaya.

kızlar davetiyelerinize ne yazdırmayı düşünüyorsunuz. Burada davetiye kısmına baktım, internetten araştırdım biraz ama hep aynı şeyler. Hem klasik hem farklı bişey istiyorum ben. Fikri olan var mı???

mel herkes hazırlık yapıyor sanırım buraya gelmiyor:)
şimdi de dans şarkısı arıyorum. walla ben çok dağıldım. bir yandan nişan yeri süslemesi, bir yandan pasta ikramlıklar diğer yandan müzik ve davetiye öbür taraftan da düğün için mekan bakıyorum

ben davetiyelerimi kozadan seçtim.bi hafta da geldi şimdi dağıtmak için gün sayıyorum :) dans şarkısı internetten ararsan hep aynı listeler hep aynı şarkılar var..kendi özel şarkınız varsa bence onu kullanın en azından sizin için özel olur

nurgül hoşgeldin. seçtiğin elbise güzel. bence olabilir nişan için. zaten bu yıl bu traz modeller çok moda.

canım hayırlı olsun. davetiyeye ne yazdırdınız.
kendi şarkımız var ama onu düğüne saklıyorum. nişanda başka olsun istiyorum. ewet nette hep aynı şeyler var. bakalım araştırmaya devam:)

nurgül hoşgeldin. seçtiğin elbise güzel. bence olabilir nişan için. zaten bu yıl bu traz modeller çok moda.

ben tüylü askısını beğenmedim ama başka bir şey olursa çok hoş..

canım hayırlı olsun. davetiyeye ne yazdırdınız.
kendi şarkımız var ama onu düğüne saklıyorum. nişanda başka olsun istiyorum. ewet nette hep aynı şeyler var. bakalım araştırmaya devam:)

klasik bişi yazdırdık bu mutlu günümüz olan nişanımızda sizi aramızda görmekten onur duyarız galiba ya da ona benzer bir şey :)panik yaptım bi unuttum şimdi...ne seçersen seç ama pervane ya da ferhat göçer seçme eğer forumda baktıysan herkes onları seçmiş hep bi farklı olsun artık :)

ben kuaför ve makyöz konusuna takıldımm ama onu nası halledicem bilmiyorum

klasik bişi yazdırdık bu mutlu günümüz olan nişanımızda sizi aramızda görmekten onur duyarız galiba ya da ona benzer bir şey :)panik yaptım bi unuttum şimdi...ne seçersen seç ama pervane ya da ferhat göçer seçme eğer forumda baktıysan herkes onları seçmiş hep bi farklı olsun artık :)

ben kuaför ve makyöz konusuna takıldımm ama onu nası halledicem bilmiyorum [/QUOTE]

ewet cennet ve pervane çok klasik oldu istemiyorum zaten:) netteki forumlardan tavsiyelerle şarkı listem var bir ara yazarım buraya hepimize fikir olur.
canım ya bak şimdi yarama tuz bastın!!! makyöz konusunda bende çok kararsızım. yıllardır gittiğim kuaförüm var ama sadece saç için gidiyorum ona. boya saç modelleri falan süper ama orada hiç makyaj yaptırmadım. kuaförümün karısı yapıyor makyajı ne kadar güvenirim bilmiyorum
şaç ayrı makyaj ayrı yerde olmaz dedi herkes düğün olsa neysede nişanda abartma dediler.
başka kuaförmü baksam onu da bilmiyorum.

mel senin nişan kaçındaydı. elbisenin resmini görelim mi:) ben aldığımı buraya ekledim çok içime sinerek almamıştım ama giyeceğim artık. yorum yaparsan sen de sevinirim

benim nişanım 22 ocakta :) elbisemi aldım ama henüz tadilatları bitmedi dolayısıyla elime geçmedi evde saklaması da bir problem hafif kabarık kuyruklu falan o yüzden çok üstünde durmuyorum.. senin elbiseni beğendim ama rengi falan çok hoş..
Kuaföre gelince sözde bir saatte uçan bir sözde prof. makyaj ve hiç istemediğim kuş kafası gibi bi topuz yaptı kuaförüm dolayısıyla yeni bir kuaför arıyorum.ama nişan başı yapmaya çok meraklı herkes yok ben topuz istemiyorum diyorum o petek dinçöz modeli diyor bakalım:97::97:

benimde 23 ocak:) sözüm ramazan bayramındaydı kendi kuaförüm tatildeydi başka bir yere gittim o gün şansıma düğünde vardı yapılan makyajları beğenmeyince evde kendim yapmıştım. saçımı herkes çok beğenmişti.
nişan başı diyince kuaförler nedense hep topuz yapalım diyorlar. kaynana topuzu gibi sımsıkı bir kafayla çıkartıyorlar insanı. ben de kesinlikle topuz istemiyorum internetten model bakıyorum şimdi kuaförüme göstereceğim ona göre karar vericez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…