Var canım beğendiğim modeller ama annem yanımda değil. Haftaya gelecek, birlikte gideceğiz almaya. Sözlüm uzakta o ne yazık ki gelemeyecek elbise almaya, aldıktan sonra gelecek, ayakkabıyla çanta alacağız. Diğer hazırlıkları tamamladık zaten. Benim nişanım Ocak'ın 22'si ya da 29'unda olacak. Evde yapacağız, çok kalabalık değiliz çünkü.
mel herkes hazırlık yapıyor sanırım buraya gelmiyor:)
şimdi de dans şarkısı arıyorum. walla ben çok dağıldım. bir yandan nişan yeri süslemesi, bir yandan pasta ikramlıklar diğer yandan müzik ve davetiye öbür taraftan da düğün için mekan bakıyorum
ben davetiyelerimi kozadan seçtim.bi hafta da geldi şimdi dağıtmak için gün sayıyorum :) dans şarkısı internetten ararsan hep aynı listeler hep aynı şarkılar var..kendi özel şarkınız varsa bence onu kullanın en azından sizin için özel olur
nurgül hoşgeldin. seçtiğin elbise güzel. bence olabilir nişan için. zaten bu yıl bu traz modeller çok moda.
canım hayırlı olsun. davetiyeye ne yazdırdınız.
kendi şarkımız var ama onu düğüne saklıyorum. nişanda başka olsun istiyorum. ewet nette hep aynı şeyler var. bakalım araştırmaya devam:)
benim nişanım 22 ocakta :) elbisemi aldım ama henüz tadilatları bitmedi dolayısıyla elime geçmedi evde saklaması da bir problem hafif kabarık kuyruklu falan o yüzden çok üstünde durmuyorum.. senin elbiseni beğendim ama rengi falan çok hoş..
Kuaföre gelince sözde bir saatte uçan bir sözde prof. makyaj ve hiç istemediğim kuş kafası gibi bi topuz yaptı kuaförüm dolayısıyla yeni bir kuaför arıyorum.ama nişan başı yapmaya çok meraklı herkes yok ben topuz istemiyorum diyorum o petek dinçöz modeli diyor bakalım:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?