Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar elbisemi aldım ama aklım biraz karıştı ya renk olarak ğetrol yeşili tafta kumaştan ama bilmiyorum ya sanki başka bir yerleri daha gezsem daha iyisini bulabilirdim hissi oluştu içimde. akşam resimlerini koyacağım sizde fikir verin.
Ne güzel ya büyük bir dertten kurtulmuşsun canım. Ben hala alamadım. Güle güle giy En kısa süerede fotoları bekliyorum.
basta hepınızı tebrık edıyorum ve omur boyu mutluluklar dıyede sımdıden dılıyorum :)
aslında tam olarak hangı baslıga yazıcagımı bılemedım benımde subat ayında nısenım var ama adetler konusunda bıraz eksıgım. bohca meselesını cozdum ama karsı taraf ne takmalı ben ne aldırmalıyım sozlume bılemedım herkes bırsey dıyor ama durum cozulemıyor.
sımdı set dıye konustuk ama bu takıların bı mıktarı varmı neler takılmalı ben oylesıne bır set begendım ama aılem agır olmalı falan dıyor ( kız aılelerı benımkıde dahıl sanırım baskın:) ) sız bılıyormusunuz ne takılır aıle onun aılesı o ne takmalı ayrıca bohca dısına dıger gelenekler neler.
cok soru sordum ama sımdıden saolun :)
sağol canım. akşam evde koyacağım resimleri. gerçekten büyük bir yük kalktı üzerimden. nişanla ilgili hiçbir şey değilde elbise çok düşündürüyordu beni. sonuçta elbise olmadan ayakkabı aksesuar alamıyorsun hatta kuaförüm bile elbise olmadan saç için birşey söyleyemem diyince çok sinir olmuştum. seni çok iyi anlıyorum yani. bakırköy ve eminönüne bakmanı öneririm istanbuldaysan.
bu konuyu aileler konuşur. yani erkek tarafı siz ne istiyorsunuz diye sorar seniin ailende şu kadar bilezik bu kadar altın der ya da ne kadarsanız sizin şanınız der kenara çekilir. ama en azından 3-4bilezik takılır. ya da 1 set 2 bilezik falan. biz erzincanlı olduğumuz için bizim adetler biraz ağırdı. bana nişanda 6 bilezik yapılacak. set ve diğer bilezikler düğünde olacak.
kızlar ilk kez resim ekliyorum biraz fazla oldu kusura bakmayın:) yorumlarınızı tüm samimiyetinizle bekliyorum...
Canım ben çok beğendim Rengi de çok güzel. Güle güle giy. Artık darısı başıma :97:
günaydın sssccc
Bence gösterdiğin model çok güzel. Elbiseye de çok yakışır. Ben hala alamadım elbisemi. Ama ümitliyim yakında alacağım. Sen ev de mi yapacaktın nişanı?