:) haziran ve eylül kıbrıs için en ideal zamanmış öyle okudum forumlarda:)
aslında biz voyage sorgunu istiyorduk hep ama sırf otel 3.000 civarı tutuyor bende o kadar para vermeye gerek olmadığı için bu oteli istemediğimi söyledim. nişanlımda diğer bulduğum otelleri bir türlü beğenmedi.
haziranda antalya balayı için daha uygun diyor herkes. fethiye, kuşadasında su soğuk olurmuş ama antalyada güzel bir tatil geçirebilirmişiz. bende alanya, side ve belek olarak araştırdım.
alva donna ve barut hemera var aklımda benim. hem uygun hem de kaliteli görünüyor. bakalım
haklısın canım bende baktım bugün dediğin gibi balayı için yüksek bi bütçe ayırmak işime gelmiyo .zaten kıbrıs olmazsa büyük ihtimalle antalya olucak ..siz ne zaman giriş yapıcaksınız ? bizim düğün cuma gecesi olucak inşallah pazar yola çıkmayı düşünüyoruz aynı gün otel girişimiz olur büyük ihtimalle .bellimi olur belki orda haziran gelinleri olarak bi buluşma ayarlaya biliriz :82:
msj sayım doldu ama hala yükleyemiyorum
kızlar buraya da bir bakarmısınız
ben karar veremedim
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/422724-yeni-yatak-odasi-modelleri.html
msj sayım doldu ama hala yükleyemiyorum
Canım bence 4-7 ve 8. modeller en güzelleri. 4. model çok hoşuma gitti ama ceviz rengi olanlar da çok güzel. Bunların arasından birini mi seçmen gerekiyor?
evet kuzum ya oraya bakıp yaptım ama olmuyo . aynen şemayı takip ettimbeceriksizim hemde çok
evet kuzum ya oraya bakıp yaptım ama olmuyo . aynen şemayı takip ettimbeceriksizim hemde çok
Esraaaaaaaaaaa esraaaaaaaaaaa esraaaaaaaaaaa
canım bu arada saç rengini çok beğendim. boyan hangi marka ve renk. detaylı bilgi rica edeceğim:)
canım benim teşekkür ederim arkadaşım ..utandırdın beniyardımın için teşekkürler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?