Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

haklısın canım bende baktım bugün dediğin gibi balayı için yüksek bi bütçe ayırmak işime gelmiyo .zaten kıbrıs olmazsa büyük ihtimalle antalya olucak ..siz ne zaman giriş yapıcaksınız ? bizim düğün cuma gecesi olucak inşallah pazar yola çıkmayı düşünüyoruz aynı gün otel girişimiz olur büyük ihtimalle .bellimi olur belki orda haziran gelinleri olarak bi buluşma ayarlaya biliriz :82:

bizim düğün pazar gündüz pazartesi sabah yola çıkmayı planlıyoruz. walla süper olur kknın haziran gelinleri bir arada:)

Canım bence 4-7 ve 8. modeller en güzelleri. 4. model çok hoşuma gitti ama ceviz rengi olanlar da çok güzel. Bunların arasından birini mi seçmen gerekiyor?

kullanış açısından ceviz rengi olanlar daha ideal diye düşündüm ben.
mobilyaları alacağımız yerde olan modeller bunlar istersem benim beğendiğim başka bir modeli de yapabiliyorlar ama o zaman fiyat farkı oluyor

ilk yorum bana düşer:):):)
hem sade hem alımlı hem de çok şık olmuş. her güzellik bir arada. maşallah:) saçını ve makyajını çok beğendim. elbisen ile çok uyumlu olmuş.
ömür boyu mutluluklar dilerim canım.

canım benim teşekkür ederim arkadaşım ..utandırdın beni yardımın için teşekkürler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…