Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
$komik4.jpg $komik3.jpg $komik 2.jpg

Güzel tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım.:87: Ne güzel bak ne kadar kolaylamışsın işlerin. Zaten bir çoğunu hallettiğin için çok fazla yorulmazsın. Markafoni, trendyol, limangodan genelde giyim alışverişi yapıyorum ama aklımda olsun artık diğerlerine de bakayım. Ben önceki işimde çok çalışıyordum pek gezmeye ve para yemeye vaktim yoktu :86: Taksite girdim fırın, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi aldım. Sonra hani karacanın setleri var ya canım. Ona da girdim taksite onu da bitirdim şükür. Şimdi yavaş yavaş diğer eksiklere başlayacağım. Biz zaten her şeyi tam almayacağız. Gücümüzün yettiğince alır kalanı da evlendikten sonra alırız diyoruz. büyük ihtimalle televizyonu bile öyle yapacağız. :1: Nevresim eksiğim var, bakalım diğer ay düşünüyorum almayı. Çok kolay gelsin hepimize :4:[/QUOTE]

sen artık nişanlı bir kızsın yok öyle kıyafet almak:):) şaka bir yana limango markafoni de çok güzel nevresim takımları oluyor hem de çok uyguna geliyor, ben uzun zamandır herşeyi çeyiz olurmu gözüyle inceliyorum:) sen büyük şeylerini halletmişsin geri kalanlarıda önümüzdeki zamanda halledebilirsin. walla herşey çeyizle bitse keşke diğer detaylarda çok yoruyor insanı.
bugün istanbulda evlilik fuarı vardı oraya gittim ama tam bir hüsran oldu ya. gelinliğimi hallederim diye düşünmüştüm ben. nette fuarda birsürü firma oluyor indirim yapıyor yazıyorlardı ama hiç öyle değil, zaman kaybı oldu ve hala gelinlik için elimde bi model yok...
gerçekten de hepimize kolay gelsin...

kızlar ben geldim .. önce bi iki yorum yapıyım dedim :) dün gece şükür çok iyi geçti makyajım saçım tam istediğim gibi oldu fotoğraf çekilirken çok eğlendikk ..gece başladığında misafirlerimiz salonda bizi bekliyorlardı sevgilim "nişanlım" diyebiliyorum artık :) beni evden aldı kuzenlerim ve eşleride bizimleydi ..anons edildikten sonra giriş müziğimiz başladı ve start verildi .sonrasını hatırlamıyorum bile yüzükler nasıl takıldı herkesle tek tek nasıl görüştük bilmiyorum .çok oynadım oynadık misafirlerimiz sanki düğün oldu dediler .ikramlarımız ,seçilen müzikler herşey çok güzeldi.size tekrar teşekkür ediyorum tecrübelerinizle önümü açtığınız için .. öpüyorum sizi ..

[/QUOTE]sen artık nişanlı bir kızsın yok öyle kıyafet almak:):) şaka bir yana limango markafoni de çok güzel nevresim takımları oluyor hem de çok uyguna geliyor, ben uzun zamandır herşeyi çeyiz olurmu gözüyle inceliyorum:) sen büyük şeylerini halletmişsin geri kalanlarıda önümüzdeki zamanda halledebilirsin. walla herşey çeyizle bitse keşke diğer detaylarda çok yoruyor insanı.
bugün istanbulda evlilik fuarı vardı oraya gittim ama tam bir hüsran oldu ya. gelinliğimi hallederim diye düşünmüştüm ben. nette fuarda birsürü firma oluyor indirim yapıyor yazıyorlardı ama hiç öyle değil, zaman kaybı oldu ve hala gelinlik için elimde bi model yok...
gerçekten de hepimize kolay gelsin...[/QUOTE]

Ya doğru söylüyorsun canım. Artık biraz daha kemerleri sıkacağız. Gelinlik için sıkma bence canını. Çok güzel modeller var, eminim hoşuna giden bir şey çıkacaktır. Nasıl bir şey düşünüyorsun? Straplez mi? Eteği nasıl mesela, kat kat mı yoksa tek parça mı? Ben de şöyle bir modellere bakayım, eğer gözüme çarpan bir şey olursa eklerim buraya.

Eki Görüntüle 137531

Eki Görüntüle 137532

Eki Görüntüle 137530

Umarım eklemeyi başarabilmişimdir kızlar :66:[/QUOT

çok güzel olmuşsun arkadaşım maşallah :nazar: rabbim düğün resimlerimizide görmeyi nasip etsin :) inşallah...

canım çok teşekkürler :71: Dört gözle senin fotoları da bekliyoruz:32:

kızlar ben geldim .. önce bi iki yorum yapıyım dedim :) dün gece şükür çok iyi geçti makyajım saçım tam istediğim gibi oldu fotoğraf çekilirken çok eğlendikk ..gece başladığında misafirlerimiz salonda bizi bekliyorlardı sevgilim "nişanlım" diyebiliyorum artık :) beni evden aldı kuzenlerim ve eşleride bizimleydi ..anons edildikten sonra giriş müziğimiz başladı ve start verildi .sonrasını hatırlamıyorum bile yüzükler nasıl takıldı herkesle tek tek nasıl görüştük bilmiyorum .çok oynadım oynadık misafirlerimiz sanki düğün oldu dediler .ikramlarımız ,seçilen müzikler herşey çok güzeldi.size tekrar teşekkür ediyorum tecrübelerinizle önümü açtığınız için .. öpüyorum sizi ..

Ya nasıl sevindim anlatamam esracım. :65: Eminim çok güzel olmuşsundur. Heyecanla bekliyorum fotoğrafları:10:

Ya doğru söylüyorsun canım. Artık biraz daha kemerleri sıkacağız. Gelinlik için sıkma bence canını. Çok güzel modeller var, eminim hoşuna giden bir şey çıkacaktır. Nasıl bir şey düşünüyorsun? Straplez mi? Eteği nasıl mesela, kat kat mı yoksa tek parça mı? Ben de şöyle bir modellere bakayım, eğer gözüme çarpan bir şey olursa eklerim buraya.

martın 2nci haftasına kadar gelinliği halletmiş olmam lazım onun için biraz stres oldum sanırım...
baktığım gelinlikler çoğunlukla straplez zaten. üstü straplez olabilir ya daomuzları kapalı dantel kollu olabilir.
eteğini kabarık istiyorum, kat kat kabarık da olabilir ama tavuz kuşu görüntüsü olmasın:)
tek parça gelinliklerin kullanış açısından daha rahat olduğunu okumuştum internetten.
haftaiçi bir kaç yer var zamanımı ayarlayabilirsem oraları gezeceğim iş çıkışı.
sizde benim için model bakarsanız çok sevinirim gerçekten:)

esracığım gözün aydın tebrik ederim:) senin için çok sevindim. hadi bugün benden izinlisin dinlen yorgunluğunu at ama yarın fotolarını ekle mutlaka. merakla bekliyoruz:)

Back