- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 137531
Eki Görüntüle 137532
Eki Görüntüle 137530
Umarım eklemeyi başarabilmişimdir kızlar[/QUOT
çok güzel olmuşsun arkadaşım maşallahrabbim düğün resimlerimizide görmeyi nasip etsin :) inşallah...
Eki Görüntüle 137531
Eki Görüntüle 137532
Eki Görüntüle 137530
Umarım eklemeyi başarabilmişimdir kızlar[/QUOT
çok güzel olmuşsun arkadaşım maşallahrabbim düğün resimlerimizide görmeyi nasip etsin :) inşallah...
canım çok teşekkürlerDört gözle senin fotoları da bekliyoruz
kızlar ben geldim .. önce bi iki yorum yapıyım dedim :) dün gece şükür çok iyi geçti makyajım saçım tam istediğim gibi oldu fotoğraf çekilirken çok eğlendikk ..gece başladığında misafirlerimiz salonda bizi bekliyorlardı sevgilim "nişanlım" diyebiliyorum artık :) beni evden aldı kuzenlerim ve eşleride bizimleydi ..anons edildikten sonra giriş müziğimiz başladı ve start verildi .sonrasını hatırlamıyorum bile yüzükler nasıl takıldı herkesle tek tek nasıl görüştük bilmiyorum .çok oynadım oynadık misafirlerimiz sanki düğün oldu dediler .ikramlarımız ,seçilen müzikler herşey çok güzeldi.size tekrar teşekkür ediyorum tecrübelerinizle önümü açtığınız için .. öpüyorum sizi ..
Ya nasıl sevindim anlatamam esracım.Eminim çok güzel olmuşsundur. Heyecanla bekliyorum fotoğrafları
![]()
kızlar ben geldim .. önce bi iki yorum yapıyım dedim :) dün gece şükür çok iyi geçti makyajım saçım tam istediğim gibi oldu fotoğraf çekilirken çok eğlendikk ..gece başladığında misafirlerimiz salonda bizi bekliyorlardı sevgilim "nişanlım" diyebiliyorum artık :) beni evden aldı kuzenlerim ve eşleride bizimleydi ..anons edildikten sonra giriş müziğimiz başladı ve start verildi .sonrasını hatırlamıyorum bile yüzükler nasıl takıldı herkesle tek tek nasıl görüştük bilmiyorum .çok oynadım oynadık misafirlerimiz sanki düğün oldu dediler .ikramlarımız ,seçilen müzikler herşey çok güzeldi.size tekrar teşekkür ediyorum tecrübelerinizle önümü açtığınız için .. öpüyorum sizi ..
ya ben yükleyemiyorum![]()
mesaj sayın yetersizse resim ekleyemiyorsun canım![]()
sağol canım ..kısmet değilmiş :)
valla mesaj sayını doldur gel ben karışmam![]()
hemen başlıyorum o halde :)) bu bir .........
bn nişanlandım 23 ocakta :)
hayırlı olsun :)biz de 23 ocakta nişanlandık:)
hayırlı olsun :)