Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ewet kızlar herşeyi iyi düşünüyoruz , iyi oluyor:)))
bugün nikah için günümüzü aldık biz. 19 haziran salona gelecek memur. en çok istediğim şey buydu:)
sonra eminönüne gittik bir sürü gelinlikçi gezdik ve bir yerle anlaştık:)
bindallıda beğendim:)
valla insan çalışmayıp kendi işleriyle ilgilenince ne kadar keyifli oluyor.

canım bide burdan yazıyım dedim.karar vermene sevindim hem fiyatıda çok iyiymiş.öyle devasa paralar ödemek hiç işimize gelmez :) alınacak onlarca şey varken ....

canım benim çok sağol. fiyatı bu kadar uygun olmasa ben biraz daha gezerdim kesin ama bunu çok beğendim:) zaten bir sürü alınacak şey var daha bari gelinlik biraz uygun olsun.

ben beğendim canım. anlattığın kısımları çıkarınca daha iyi olacak sanki. Ama üst kısmını çok anlamadım. Rengi kırık beyaz gibi mi?

sağol canım. üstünü belki tammaen değiştireceğim. bugün netten bir model beğendim onu götüreceğim yarın eğer gelinlikçim olur derse tamamen değişecek üstü ya da bunun üstünde oynama olacak.
fotoda resmi krem ama benimki kırık beyaz olcak resimdekinden biraz daha açık renk olcak.
tam beyaz renk tenime pek uymadı, kırık beyaz ve krem daha iyi oldu.

gelinolar cumartesi gününden beri gündemimiz gelinlik .bugün tekrar gittik 2 farklı terziye ikiiside izmitin en iyileri yıllarrdır bu işle iştigaller .modellerim zaten belli 3 gelinlikten alıntılar yapılıcak .fransız danteli ve tül kullanılacak modelde .farklı bi tüldü (hayalet denilliyormuş ) :) ikisindende fiyat aldık biri 1800 diğeri 2000 dedi .çok kararsızım çok :( sıkıntıdan dudağımda uçuk çıktı. nişanlım sen hangisine karar verirsen o olsun dedi.bu kadar bütçede gelinlik için çok fazla .arada kaldımm .bişey söyleyin :)

gelinolar cumartesi gününden beri gündemimiz gelinlik .bugün tekrar gittik 2 farklı terziye ikiiside izmitin en iyileri yıllarrdır bu işle iştigaller .modellerim zaten belli 3 gelinlikten alıntılar yapılıcak .fransız danteli ve tül kullanılacak modelde .farklı bi tüldü (hayalet denilliyormuş ) :) ikisindende fiyat aldık biri 1800 diğeri 2000 dedi .çok kararsızım çok :( sıkıntıdan dudağımda uçuk çıktı. nişanlım sen hangisine karar verirsen o olsun dedi.bu kadar bütçede gelinlik için çok fazla .arada kaldımm .bişey söyleyin :)

ah bacım kelin merhemi olsa:):) benim bir haftadır gündemim gelinlik bir de yetmezmiş gibi kararsızlıklarım artarak devam ediyor...
esra tatlım diktireceğin modelin aynısı olmasa bile benzerini mutlaka üzerine dene gör öyle dikime karar ver. çünkü giydiğin zaman çok farklı durabiliyor. modellerin resimleri nerede bizde bi görseydik:)
sen mail at ben göreyim en azından:)
aslına bakarsan gelinlik bir kere giyilen birşey ve bütçen varsa 1800 ya da 2000 çok bir para değil içinde kalmasın. ama öbür yandan şuda var evlenirken bir sürü masraf oluyor gelinliği daha ucuza halledip diğer eksikleride yapabilirsin.
biz 2bine kadar bütçe ayırmıştık ama sonra kına kıyafeti bindallı falan derken hepsini o paraya halledeyim daha uygun bir gelinlik bulayım diye düşündüm ve şimdiki gelinlikçiyle anlaştım 800e ama sonra son eklediğim modeli beğendim onun kirası 3bin tl:( şimdi terzi muhtemelen onu dikecek ve yine 1500civarı oolacak fiyat. yani evdeki hesapta çarşıya pek uymayabiliyor...

ah bacım kelin merhemi olsa:):) benim bir haftadır gündemim gelinlik bir de yetmezmiş gibi kararsızlıklarım artarak devam ediyor...
esra tatlım diktireceğin modelin aynısı olmasa bile benzerini mutlaka üzerine dene gör öyle dikime karar ver. çünkü giydiğin zaman çok farklı durabiliyor. modellerin resimleri nerede bizde bi görseydik:)
sen mail at ben göreyim en azından:)
aslına bakarsan gelinlik bir kere giyilen birşey ve bütçen varsa 1800 ya da 2000 çok bir para değil içinde kalmasın. ama öbür yandan şuda var evlenirken bir sürü masraf oluyor gelinliği daha ucuza halledip diğer eksikleride yapabilirsin.
biz 2bine kadar bütçe ayırmıştık ama sonra kına kıyafeti bindallı falan derken hepsini o paraya halledeyim daha uygun bir gelinlik bulayım diye düşündüm ve şimdiki gelinlikçiyle anlaştım 800e ama sonra son eklediğim modeli beğendim onun kirası 3bin tl:( şimdi terzi muhtemelen onu dikecek ve yine 1500civarı oolacak fiyat. yani evdeki hesapta çarşıya pek uymayabiliyor...

canım nasılsın ? gelinlikte son durumlar ne karar verebildinmi arkadaşım ?eğer vaktin varsa ve izmitte diktirmek senin ve nişanlın için zor olmayacaksa benim diktirdiğim yere gidebiliriz. aklında olsun kuzum ..bi arkadaşımla geçenlerde konuşuyorduk bindallıyı kiralamayı düşündüğümü söyledim bana demesinmi onuda şimdiden ayırtmam gerekiyormuş şaka gibi ya :)

canım nasılsın ? gelinlikte son durumlar ne karar verebildinmi arkadaşım ?eğer vaktin varsa ve izmitte diktirmek senin ve nişanlın için zor olmayacaksa benim diktirdiğim yere gidebiliriz. aklında olsun kuzum ..bi arkadaşımla geçenlerde konuşuyorduk bindallıyı kiralamayı düşündüğümü söyledim bana demesinmi onuda şimdiden ayırtmam gerekiyormuş şaka gibi ya :)

canım çok sağol, çok düşüncelisin ama izmit gidip gelmesi benim için zor olur. benim zaten sorunum diktirecek yer değil dikilecek model:):):):):) biliyorsun bu aralar çok kararsız kaldım her gördüğünü beğenen ayran gönüllü bir gelin adayı oldum. gelinliğimi dikecek kişiye sonsuz güveniyorum inşallah beni yanıltmaz. düktiği her modelin resmini çekip koyymuş mağazaya kataloktaki ya da insanların getirdiği modellele bire bir aynı hatta bazılarında daha bile iyi.
yarın tekrar gelinlikçime gideceğim oradaki hazır modelleri deneyeceğim ve geçerken gördüğüm bir mağaza vardı orada beğendiğim birkaç model var gidip gelinlikçimle ona bakacağız. ben modele karar verdikten sonra dikime başlanacak.
geçen hafta kumaş dantel boncukları hep birlikte seçtik.
bindallı için doğru söylemişler benim baktığım iki yer kiralıyor onlarda şimdiden parayı alıp ayırtmak gerek dediler, yarın gelinliği halledersem eğer gelinlikçimin tanıdığı yerler var oradan bakacam bindallı.

ben inanıyorum tatlım gönlüne göre bi modelde karar kılacağını .ve eminim bu topikteki en alımlı ve güzel gelin sen olucaksın .hadi hayırlısı bakalım inan senin içinde ayrıca dua ediyorum istediğini bulasın diye.kolay gelsin arkadaşım .

ben inanıyorum tatlım gönlüne göre bi modelde karar kılacağını .ve eminim bu topikteki en alımlı ve güzel gelin sen olucaksın .hadi hayırlısı bakalım inan senin içinde ayrıca dua ediyorum istediğini bulasın diye.kolay gelsin arkadaşım .

ay öyle deme utandım:) herkes gelinlikte ayrı bir havalı ve güzel oluyor.
sağol güzel arkadaşım benim inşallah yarın gelinliği hallettim diye haber veririm:)

Back