Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar selam hu hu

Nasılsınız, nişan sonrası yaşam nasıl
Benim nişanlım yanımda değil ne yazık ki
O yüzden açıkçası çok fazla değişiklik yok hayatımda.
Evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor sssccc?
Karar verebildin mi gelinliğine?
:123:

merhaba canım.
nişan sonrası hiçbirşey değişmedi diyebilirim ya da değiştiysede ben anlayamadım hala.
çünkü nişan öncesi nasıl bir hazırlık koşuşturmaca içindeysem hala öyle
en güzel yanı artık evlilik için hazırlık yapıyoruz ve 20 haziran sabahı aynı güne birlikte uyanacağız:))))
gelinliğe hala karar veremedin canım birkaç model oluştu aklımda ama biraz daha bakmak istiyorum daha güzelini görürsem üzülürüm. biliyorsun nişan elbisemde pek içime sinmemişti onun için gelinliğe daha çok önem veriyorum.
bir yandan da eşya ve ev bakıyoruz. açıkçası nisan başına kadar ağırdan almaya devam edeceğiz gelinlik hariç:))
gelişmeler oldukça paylaşacağım zaten sizlerle fikirlerinizi soracağım çok şey olacak...

kolay gelsin canım size ..bendede pek bişey değişmedi :)ama hazırlıklarımız sssccc ninde dediği gibi düğün için başladı .nikah işlemlerini hallettik günümüzü aldık salonu ayarladık .sapancada oturacağım için kayınvalidemler ev bakmaya başladı (nihai kararı ben vereceğim tabi) :) gelinliğe gelince aklımda bikaç model var ufak tefek bi hatun olduğum için belki diktirebilirim ama öncesinde belirlediğim gelinlikçilere bakıcam yakıştırırsam beğenirsem hazırda alabilirim..bu arada heryere msj yazıyorum sayımı arttırabilmek için ama hala dolmadı kızlarr.fotoğraf ekliyeceğim günü iple çekiyorum

merhaba aranıza yeni katıldım yakında nişanım olcak nişanlım mersinli mersin nişan adetlerini bilen varmııı ?

hoşgeldin selcit, esra hala seni bekliyoruz farkındasın dimi:) şu forumda her konu başlığına bir yorum yapsan yeterde artar bile lütfen bizim için yapabilirsin:))
neyse şaka bir yana canım çok merak ediyorum.
bu arada hayırlı olsun canım nikah gününüz. ne zaman nikah/düğün.

İşlerin yoğunluğundan giremedim bir süre. Ben senin nişanlığını çok beğenmiştim sssccc. Emininm gelinliğinde çok yakışacaktır. Sen yavaş yavaş diğer hazırlıklarını hallet, onu nasılsa halledersin. Zaten çoğu şeyim hazır demiştin. Ama yine de çok emek isteyen işler canım. Çok iyi anlıyorum. Kolay mı sıfırdan ev düzmek? Allah ağız tadınızı bozmasın canım. Gelinlikle ilgili haberlerini bekliyorum

Kız esra ben de pek ufak tefeğim Sanırım minyonların çok kabarık modeller tercih etmemeleri gerekiyormuş. Ben de şimdi ikimiz de ufak tefek olunca fotoğraflarını çok merak ettim. E hadi gari gelsin fotolar

canım benim farkında olmaz olurmuyumm :) 17 haziran canım kısmetse nikah düğün bi arada olucak

gelsin bebeğimm ... onun için uğraşıyorum msj sayımı arttırmak için :) evet canım bende öyle okuyorum daha düz kesimler tercih etmeliymişiz diye.bi iki model vardı elimde balık etek ama sonrasında düşündüm bi kere gelin olucam neden az biraz kabarık giymeyeyim diye .sanırım kabarık tercih edicem ..resim ekklemeyi başardığım gün gelinlik resimlerinide eklerim kuzumm .öpüyorum

canım benim farkında olmaz olurmuyumm :) 17 haziran canım kısmetse nikah düğün bi arada olucak
hadi artık dolsun şu msj sayın
canım benimde 19 haziran. bizde nikahı düğünde yapacağız:)
bu arada kızlar bugün yatak odası takımımızı da aldık.
birkaç gelinlikte baktım ama ona henüz karar veremedim yarın yine gezeceğim.
öpüyorum sizleri:)

Canım bence de illa ki tarlatanlı olsun Sadece biraz daha az kabarık seçilebilir diye okumuştum. Ama sen zaten gelinliği giyince onu fark edersin. Bu aralar ben çok giremiyorum siteye ama fırsat bulduğum her zaman takipteyim

Çok çok hayırlı olsun canım Çok sevindim. Nasıl bir şey aldın, rengi nasıl? Fiyatı nasıl? Ben aldığım zaman peşin almayı düşünüyorum. Çok fark ediyor mu peşinde?

Ayyy ne çok soru sordum Ama insan merak ediyor, kendi başına da geleceğini bildiği için. Merakla diğer haberlerini bekliyorum canım

ben 2 günlük taze gelin olucağım demekki :) çok sevindim canımya biyerden başlamak lazım iyi günlerde kullanın inşallahh..bende internettten bakıyorum mobilyalara mobesko da beğendiğim bi mağza var tam benim istediğim gibi şık ama sade nişanlımada söyledim bakarız dedii artık neye bakıcaksakk ben kararımı çoktan verdim ..inşallah herşey istediğimiz gibi olur kızlarr

kızlar dün gece erkek tarafına nişan bohçalarını götürdük .çok güzel geçti baya hazırlanmışlar bize nişan bohçalarını sermek için yer ayarlamış kayınvalidem..bi tepsi baklava yaptırdık içi çerezle geri gelsin diye :) şaka bi yana adetleri seviyorum ben yaa çok eğlendim .yeni gelin olmak baya havalı bi durummuş :)

:))) cidden yeni gelin modunda olmak çokkk güzel valla ben şuanda bile her gittiğim yerden veya bize gelen misafirlerden hediye alıyorum. Böyle giderse çeyiz tamamlanacak

Çok çok hayırlı olsun canım Çok sevindim. Nasıl bir şey aldın, rengi nasıl? Fiyatı nasıl? Ben aldığım zaman peşin almayı düşünüyorum. Çok fark ediyor mu peşinde?

Ayyy ne çok soru sordum Ama insan merak ediyor, kendi başına da geleceğini bildiği için. Merakla diğer haberlerini bekliyorum canım
[/QUOTE]

ne demek canım herşeyi soracağızz tabi birbirimize. ben renk olarak açık kahve düşünüyordum ama beğendiğim modelde o renk yokmuş. fabrikadan renk numuneleri gelecek bu hafta tam rengine o zaman karar vereceğiz. siyah/beyaz ya da sade beyaz lake olan renklerde çok asil görünüyordu ama beyaz ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum.
tam netleşsin fotosunu koyarım.
ödemeyi babam konuştuğu için net rakamı bilmiyorum canım ama sanırım deri baza dahil 3bin tl. yatak hariç olması lazım.

sağol yeni gelin:) hiç birşeyi sonraya bırakmamak lazım ben aklıma ne gelirse bakıyorum, sayılı gün gelir geçer. inşallah herşey istediğimizden de güzel olur.
öyle walla yeni gelin olmak çok havalı hem de ben yüzüklerime baktıkça acayip mutlu oluyorum ya:)

:))) cidden yeni gelin modunda olmak çokkk güzel valla ben şuanda bile her gittiğim yerden veya bize gelen misafirlerden hediye alıyorum. Böyle giderse çeyiz tamamlanacak
ne güzel işte masraflar azalacak:)

esra balayı için yer baktınız mı siz

bakıyoruz canım dün gece konuştuk hatta :) temiz kalpli arkadaşım benim..nişanlım antalya diye ısrar ediyordu nedenini sordum hava alanına yakın diyeymiş bende antalyanın yazın hiç çekilmediğini duymuştum etrafımdan aşırı nem oluyormuş ve yapılabilicek hiç bişey yokmuş..şimdilik kıbrıs diye düşünüyoruz inşallah .netleşsin yazarım .sizin bi planınız varmı ?

:) haziran ve eylül kıbrıs için en ideal zamanmış öyle okudum forumlarda:)
aslında biz voyage sorgunu istiyorduk hep ama sırf otel 3.000 civarı tutuyor bende o kadar para vermeye gerek olmadığı için bu oteli istemediğimi söyledim. nişanlımda diğer bulduğum otelleri bir türlü beğenmedi.
haziranda antalya balayı için daha uygun diyor herkes. fethiye, kuşadasında su soğuk olurmuş ama antalyada güzel bir tatil geçirebilirmişiz. bende alanya, side ve belek olarak araştırdım.
alva donna ve barut hemera var aklımda benim. hem uygun hem de kaliteli görünüyor. bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…