- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
martagon üzüldüm senin için ama ne olursa olsun yapabileceğin birşey yoksa en güzel gününü mümkün olduğunca iyi geçireceksin.
gelnlik giymesem de olur ne demek sil o düşünceyi kafandan duymayayım bir daha. abin kardeşin bile olsa herkesin sorunları kendine sen hiç bir zaman kendi en özel günlerinden birini kötü hatırlama.
eminim yapabileceğin herşeyi fazlasıyla yapmışsındır birazda insanların ayıbı ama bunları düşünüp kendini sıkma.
nişanın sana göre kötü geçmiş olabilir ama bak herkes eğlenmiş sizi beğenmiş nişanın güzel olmuş sen de olumlu düşün biraz lütfen.
nazar boncuğu olsun bunlarda...
canım çok teşekkürler, kendimi iyi hissettim yazdıkların sayesinde. Pazartesi günü çok sinir yüklüydüm, çok üzgündüm. Ama bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi. İnsanlar eğlendi, kimseye bir şey hissettirmedik, iki aile arasında hiçbir problem yok ve ben artık nişanlıyımsanırım önemli olanlar bunlar. Çok teşekkür ederim bu süreçte yardımların için
sssccc çok teşekkür ederim. Ne yazık ki dileklerin gerçek olmadı. Anlatmak istediğim çok şey var ama kısa kesmeye çalışacağım.
Nişanımda öğrendiğim bir çok şey oldu. İlk başta anladım ki kızlar haddinden fazla önem vermemek gerekiyor hiçbir şeye. Akışına bırakmak gerekiyor biraz da. Ben bu nişana çok fazla önem verdim. Aslında normal olan da o galiba, insan bir kere yaşadığı bir şeyin hiç sorun çıkmadan rüya gibi geçmesini istiyor ama benim için ne yazık ki öyle olmadı. Abim ve kardeşim arasında sorun çıktı, kardeşim evden gitti. Akşam arkadaşlarım bende kaldı ama gerginlikten dolayı dışarı çıkamadık, evde muhabbet ettik. Ben bir şey çıkacak diye diken üstündeydim. Nişan akşamım ne yazık ki ağladım. En büyük tesellim nişanlım biz de kaldı o akşam ve pazar günü gezebildik. Bir de yaşanan gerginlikleri bir kaç yakınımızdan başka kimse hissetmedi. Herkes çok güzel oldu nişanınız, çok yakışmışsınız dedi. Ama inanın içi beni yakar, dışı sizi. Artık değiştim. Düğünümde her şey kusursuz olacak demiyorum. Hiçbir şeyi planlamayacağım. Hatta diyorum ki gelinlik bile giymesem olur. Sadece O'na kavuşacağım zamanı bekliyorum. O artık benim nişanlım ve onu çok seviyorum. Beni ayakta tutan yegane şeylerden biri ve belki de en önemlisi bu...
Not: Yine de fotoğraf ekleyeceğim kızlar, umarım sizin her şey gönlünüzce olur...
canım sakinleşince önemli olanları sende görmüşsün ne güzel
ne olursa olsun sevdiğin insanla aynı hayatı paylaşmaya bir adım daha yaklaştın en önemli olan şey bu, varmı daha ötesi:)
sen sanıyormusun ki herkesin herşeyi sorunsuz oluyor, dört dörtlük yaşıyorlar. böyle birşey yok tabiki. her zaman özel günlerde aksaklıklar, sıkıntılar olur ama en önemli olanı bunları görmezlikten gelebilmek ve hiçbirşey olmamış gibi anı yaşamak.
ben hep buradayım canım...
fotolarını da görmek için sabırsızlanıyorum:)
canım herşeyde bi hayır vardır diyelim.gerginliğini ,huzursuzluğunu misafirlerine hisssettirmemen senin olgunluğun arkadaşım ne güzel herkes eğlenmiş sizi beğenmiş ve en önemlisi davetten mutlu ayrılmışlar.inşallah düğünde herşey dilediğin gibi güzel geçer.şu dönemde umutsuzluk en çok hissediceğimiz duygu stresin tavan yaptığı her iişin bize baktığı bi süreç.allah sizi ayırmasın mutluluğunuz bi ömür sürsün tatlım en güzeli o.fotoğrafları bekliyoruz .. ne güzel sende atlattın sıra bana geldi hafta sonu nişan var öpüyorum canım
teşekkür ederim kızlar iyiki burdasınız söylediklerinizi aklımdan çıkarmayacağım .gün bizim günümüz tadını çıkaralım öyle değilmii ..ayrıca bende kk sanal alemde olduğu sürece burda bulunmak istiyenlerdenim :) bellimi olur belki reel dede görüşüp arkadaşlığıımızı ilerletiriz ..tekrar sağolun sssccc ,martagon dualarınızı eksik etmeyin olurmu .
teşekkür ederim kızlar iyiki burdasınız söylediklerinizi aklımdan çıkarmayacağım .gün bizim günümüz tadını çıkaralım öyle değilmii ..ayrıca bende kk sanal alemde olduğu sürece burda bulunmak istiyenlerdenim :) bellimi olur belki reel dede görüşüp arkadaşlığıımızı ilerletiriz ..tekrar sağolun sssccc ,martagon dualarınızı eksik etmeyin olurmu .
kesinlikle canım en mutludan, bir önceki çok mutlu günümüz:) ona göre keyfini çıkar, tadını çıkar...
dualarımız seninle, içini rahat tut ve olumlu düşün sadece tamam mı:)
size katılıyorum ben de kk dan ayrılmayı düşünmüyorum, ewet belli olmaz reele de taşıyabiliriz neden olmasın:)
Valla neden olmasın ki? Sen nerdesin Esra, ben Ankaradayım? Nişan sonrası mutlaka bekliyoruz gelişmeleri. Dualarım seninle,
canım ben izmitte yaşıyorum ..yolun bu taraflara düşerse muhakkak bekliyorum .misafirlerimiz gelmeye başladılar teyzelerim kuzenlerim falan yarın için tüm programımızda belli inşallah hayırlısıyla ya alnımızın akıyla yarın geceyi çıkarırızz ..pazar sabahı en geç pazartesi burdayım gelişmelerle :) öpüyorum sizi
Sen nerdesin sssccc? Nereye gelin gideceksin? Sende şimdi düğün hazırlıkları başlamıştır.Ne güzel Benim henüz düğün tarihim belli değil ama hiiiiç sıkmıyorum canımı ne zaman hayırlısı olursa. Azıcık nişan borçlarım var. Onu bir hallediyim başlayacağım ufak tefek eksiklerimi almaya
ay evet kızımızı nereye gelin vericez .. bak şimdi merak ettim
Eki Görüntüle 137531
Eki Görüntüle 137532
Eki Görüntüle 137530
Umarım eklemeyi başarabilmişimdir kızlar
yerim seni ben:) uyuma bak maşallah:)
çok beğendim canım, elbisen çok yakışmış gerçekten güzel olmuşsun.
terzin çok iyi iş çıkarmış kısa zamanda dikti ama elbisen güzel olmuş. ömür boyu mutluluklar...
ewet canım düğün hazırlıkları başladı aslında ben biraz dinlenip sonra başlamayı tercih ederdim ama malum zaman kıstlı ve çalışınca sadece haftasonları kalıyor hazırlık için.Sen nerdesin sssccc? Nereye gelin gideceksin? Sende şimdi düğün hazırlıkları başlamıştır.Ne güzel Benim henüz düğün tarihim belli değil ama hiiiiç sıkmıyorum canımı ne zaman hayırlısı olursa. Azıcık nişan borçlarım var. Onu bir hallediyim başlayacağım ufak tefek eksiklerimi almaya
walla gülemekten yorum yazamıyorum:)
yazık çocuğa ya nasıl içti o kahveyi:) :) :)sana söyleyecek laf bulamıyorum pes ya tuz karabiberi aşıp damat kahvesine yeni bir boyut getirmişsin. walla pes:)
süppermiş .. bayıldım hatta .tritonissa hayırlı olsun tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?