Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

hmmm elbise zorr önce istediğin modeli bi kafanda kararlaştır..Ben ne istediğimi biliyodum bi renkte karasızdım tek mağazaya gittim 5 elbise denedim istediğimi buldum aldım çokta memnunum :))
illede pahalı marka değil ama kaliteli olsa güzel olur çok parça yerine az öz özenilmiş almak bence çok daha güzel

kızlar merhaba. yarın izinliyim bütün gün işleri halletmek için koşuşturdum yazamadım
nişanla ilgili herşey tamam, bütün hazırlıklar bitti gibi.
yarın son eksiklerim varmı diye bakacağım sonrasında kuaför ile saç makyaj provam var
cumartesi dinleneceğim.
pazartesi de izinliyim salı günü fotolar ve haberlerle döneceğim inşallah:)
haftasonu nişanı olacak bürün arkadaşlar umarım herşey gönlümüze göre olur, istediğimizden de güzel vakit geçiriz.

Aslinda bende öyle istiyorum ya bir magzaya girip deniycem ve 'iste bu' diyerek elbiseyi almak istiyorum. Bakalim nasip olur insaAllah :)

@sssccc ne güzel ya Allah tamamini erdirsin güzel haberlerle dönersin insaAllah :)

Aslinda bende öyle istiyorum ya bir magzaya girip deniycem ve 'iste bu' diyerek elbiseyi almak istiyorum. Bakalim nasip olur insaAllah :)

@sssccc ne güzel ya Allah tamamini erdirsin güzel haberlerle dönersin insaAllah :)

hazır elbise almak daha iyi bence. inşallah istediğin elbiseyi hemen bulur alırsın.
teşekkür ederim darısı hepinize:)

kızlar bugün son eksiklerimizi hallettik.
yarın dinleneceğim ve pazaaaaaaaarrrrrr:) büyük gün:)

Hafta sonu nişanlanacak arkadaşlarrr(özellikle sssccc :) ) hepinize şimdiden bollllllllllllll şans diliyorum. İlk 10 dk dan sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Tecrübe ile sabittir yaniiii :) Çok oynayın çok eğlenin gün bizim günümüzzz hiçbir olumsuzluğun moralinizi bozmasına izin vermeyinnnn:79:

kızlar bugün son eksiklerimizi hallettik.
yarın dinleneceğim ve pazaaaaaaaarrrrrr:) büyük gün:)

canım unutulmaz bi gece diliyorum size ..herşey çok güzel olacak özelliklede sen .biz bıraktığın yerde bekliyor olacağız seni.havadisler ve resimlerle dönüşün muhteşem olsun .gecenin tadını çıkar arkadaşım .tekrar hayırlı olsun

kızlarrrrr güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
son saatlerdeyiz artık:)
dua edin hepiniz lütfen, görüşmek üzere...

hayatınn en güzel günlerinden birini yaşadım :) böyle mutluluk her zaman olmaz..heyecan falan unutluyor ztn sizinkiler de böyle geçer umarım

Kızlar herkese merhaba,

sssccc nasıldı nişanın canım? İşallah çok iyi geçmiştir. Benim son 6 gün, büyük gün cumartesi Heyecana hiç gerek yok filan diyordum ama çok heyecanlıyım. Kazasız belasız bir atlatsaydım. Temizlikten, alışverişten gına geldi. Hala yapmam gereken çok şey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…