Tüh ya baya sorunlar yasamissin elbise konusundaBi kac fikir edinmeye calisiyorum ama sonra diyorum hayal ettigim gibi bi elbise bulamazsam üzülecegim en iyisi cok fazla ayrintili arastirmayayim. Bohca konusuna gelince tekrar burdan alirsam mesela yani yurt disindan illede en pahali markasindan olmasi gerekiyormu? Yani tabi ki iyisinden almak istiyorum ama büccemide cok fazla zorlamayayim diyorum. O para ilerde ceyizim icin cok gerekli olacak mesela.
hmmm elbise zorr önce istediğin modeli bi kafanda kararlaştır..Ben ne istediğimi biliyodum bi renkte karasızdım tek mağazaya gittim 5 elbise denedim istediğimi buldum aldım çokta memnunum :))
illede pahalı marka değil ama kaliteli olsa güzel olur çok parça yerine az öz özenilmiş almak bence çok daha güzel
Aslinda bende öyle istiyorum ya bir magzaya girip deniycem ve 'iste bu' diyerek elbiseyi almak istiyorum. Bakalim nasip olur insaAllah :)
@sssccc ne güzel ya Allah tamamini erdirsin güzel haberlerle dönersin insaAllah :)
Benim ilk tercihim zaten hazir elbise hem evde olacagi icin öyle satafatli bisey olmasinida istemiyorum.
haklısın çok abartılı ev için uygun olmayabilir. beğendiğin modeller olursa ekle bizde yorum yaparız canım fikir olur sana
Tesekkür ederim ama simdiye kadar baktilarim hep kabarik modeller yani daha cok salonda giyilecek elbiselerbaska bulamadim malesef.
Bizim nişanımız bu pazar:) salon tarzı bir lokalde olacak.
kızlar bugün son eksiklerimizi hallettik.
yarın dinleneceğim ve pazaaaaaaaarrrrrr:) büyük gün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?