Canım benim olması gereken 3 Şubat ama ilaçları ilk kez kullandım sanırım biraz geciktirebiliyormuş bakalım hayırlısı ile ay kızlar hep beraber hamiş kalsak ya ne güzel olur hadi inşallah
bilemedim valla hiç. ben de yarım saatte bir sıkışıp tuvalete koşuyorum ama azıcık yapıyorumKızlar ben hafif yanma hissediyorum sanki sistit olacakmışım gibi ama değilim
hadi beeBence sen himişsin içime doğdu
Cnm bende hiçbir belirti olmadı hiç hissetmedim bile.ewt bwnım bat 'ta 7 şubat inş hep berarber müjdeli haberi veririz
evet ya hemen heyecana kapılmayalım. az kaldı. bekleyip görelimNe bileyim öyle bi anda öyle hissettim tabi bunlar sadece his çok umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşamayalım bende tam bi heyecanlanıyorum bazen sonra hemen kendimi durduruyorum
Slm canım benim ilk günler oldu ama şimdi bişey yok çok nadir bi ağrı oluyor fakat anlık oluyor bide sanki heran sistit olacakmışım gibi bi şey oluyor tam bi yanma değil ama öyle rahat da değilim
ben istanbuldayım cnm
Cnm ben avrupa yakası beylikdüzündeyimAa ben de İstanbul'dayım. Ben Üsküdar hatta. Sen neresindesin?
ama canım 2 gün kalmış regline. gebelik varsa bugün çıkar diye düşünüyorum testte. öğrenmiş olursun. kaçışı yok bu işin malesef. inancını yüksek tut.Ama negatif çıkacak diye de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?