ocak ayında klomen kullananlar hadi buayda destek olalım birbirimize...

Canım benim olması gereken 3 Şubat ama ilaçları ilk kez kullandım sanırım biraz geciktirebiliyormuş bakalım hayırlısı ile ay kızlar hep beraber hamiş kalsak ya ne güzel olur hadi inşallah

Kızlar ben hafif yanma hissediyorum sanki sistit olacakmışım gibi ama değilim
bilemedim valla hiç. ben de yarım saatte bir sıkışıp tuvalete koşuyorum ama azıcık yapıyorum ben de kendimde şüphelendim sistit miyim acaba diye açıkçası

Ne bileyim öyle bi anda öyle hissettim tabi bunlar sadece his çok umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşamayalım bende tam bi heyecanlanıyorum bazen sonra hemen kendimi durduruyorum

Ne bileyim öyle bi anda öyle hissettim tabi bunlar sadece his çok umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşamayalım bende tam bi heyecanlanıyorum bazen sonra hemen kendimi durduruyorum
evet ya hemen heyecana kapılmayalım. az kaldı. bekleyip görelim

Slm canım benim ilk günler oldu ama şimdi bişey yok çok nadir bi ağrı oluyor fakat anlık oluyor bide sanki heran sistit olacakmışım gibi bi şey oluyor tam bi yanma değil ama öyle rahat da değilim

Benim kasık ve bel ağrılarım bugün bile hala devam ediyor. Hatta sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum, o tarz bir ağrım var yani. Neden böyle oldu anlamadım.

Mrb arkadaslar ben gebe kalmak icin agnucaston kullaniyorum adetlerim düzensiz ve adeonomyosis hastasiyim ilk iki ayda adetlerim 40 gunden 29 veya 32. Gune denk geldi simdi geçen baska bir profa gorundum o da klomen verdi bekle bu ay adetini sonra baslarsin dedi demem o ki bu ay gebelik olmazsa ikisini bir arada kullansam sakincasi olur mu acaba

Kızlar bende aynı dertten muzdaribim 21 yaşındayım bekarım ayrıca. 3 seneden beri vücudum çileden çıktı. Sıfır bedenken armut tipli bi görüntüm var artık. Tüylenme ve adet düzensizliğide cabası. Geçen ay doktora gittim polikistik over dedi. Bide adetin 3. Günü hormonlara bakalım dedi. Test sonucunu aldım ama daha dokora göstermedim. Fsh 5.98 lh 11.80. Bu sonuca göre doktor ilaç yazarsa ondan glifor tarzı bi ilaç isteyebilirmiyim? Verirmi acaba. Zayıflamayada çok yardımcı oluyormuş

Kızlar dün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve sonuç pozitif çıkıyordu benim bat 3 Şubat yarın bi test alsam mı belli olurmu acaba 

Arkdslr mrb bugün doktra gdip bbk dsndgmzu anlttim oda kan testi ypti knszlik cikti bnde ve klomen yazdi.reglin 5.günü icmye bslicksn dedi sonra kntrol.ictikten snra iliski denicekmiyim bilgisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…