ocak ayında klomen kullananlar hadi buayda destek olalım birbirimize...

Kimsenin bilgisi yokmu acaba klomen aliyorken iliskide bulunmanin bi sakincasi varmidir acaba.cevap yazabilicek arkadaslara simdiden tesekkurler

Hadi ya bende senden umutluydum artık önümüzdeki aya inşallah beraber hamiş kalırız
Regl bile oldum ya doktordan gelir gelmez. Bu kadar olur! Gerçi bi damla geldi gerisini bekliyorum.
Kısmet canım. Daha muhabbet edeceğimiz varmış :)

Kocamla kavga ettik .ilaci almaya debam etmicem.bu sekilde iliskiye girip cocuk sevdasina gururumu ayaklar altina alamam.bitmistir tedavi.sizlere kolaygelsin.hakkimizda hayirlisi
Canım bi zararı olsaydı dr söyledi bende kullandım Dr um öyle bişey söylemedi
Tesekurederim cnm

Kocamla kavga ettik .ilaci almaya debam etmicem.bu sekilde iliskiye girip cocuk sevdasina gururumu ayaklar altina alamam.bitmistir tedavi.sizlere kolaygelsin.hakkimizda hayirlisi

Tesekurederim cnm
Sakinol canım tedavi esnasında hepimiz eşlerimizle kabga ettik :)) hem sende hem kocanda baskı oluşturuyor bu süreç. Biraz sakin :)

Sakinol canım tedavi esnasında hepimiz eşlerimizle kabga ettik :)) hem sende hem kocanda baskı oluşturuyor bu süreç. Biraz sakin :)
Evet ama yapamiycam sanirim cokkk kirildim acayip uzgunum.ilaci alicam ama iliskiye girmiycem ne olur nasil olucak bilmiyorum off.1 hafta sabredemedik.umarim gonlunuze gore olur hersey.

Evet ama yapamiycam sanirim cokkk kirildim acayip uzgunum.ilaci alicam ama iliskiye girmiycem ne olur nasil olucak bilmiyorum off.1 hafta sabredemedik.umarim gonlunuze gore olur hersey.
Canım buda bu işin cilveleri diyelim gerçekten hepimiz bu süreçte tartıştık ama sonra pişman oluyorsun çünkü 1 ay geçmiş oluyor sen yinede biraz alttan al bence herşey miniklerimiz için

Regl bile oldum ya doktordan gelir gelmez. Bu kadar olur! Gerçi bi damla geldi gerisini bekliyorum.
Kısmet canım. Daha muhabbet edeceğimiz varmış :)
Hayırlısı diyelim canım da ben hala adet olamadım gerim gerim geriliyorum belim kopacakmış gibi ağrı giriyor artık yarın adet olurum sanırım

Hayırlısı diyelim canım da ben hala adet olamadım gerim gerim geriliyorum belim kopacakmış gibi ağrı giriyor artık yarın adet olurum sanırım
ya canım benim kafam gene karışık. kan testi sonucu 2< diye yazılmış raporda. eve geldim bikaç damla leke olmuş çamaşırım. kahverengi hatta çamur gibi. ped taktım ped de 1 damla falan kirlendi ve şimdi pede bile düşmeyen sadece sildiğimde peçeteye gelen pütür pütür kahverengi leke var. kan testi negatif olmasa yerleşme kanaması diyecem. inşallah kist falan değildir :(

Canım buda bu işin cilveleri diyelim gerçekten hepimiz bu süreçte tartıştık ama sonra pişman oluyorsun çünkü 1 ay geçmiş oluyor sen yinede biraz alttan al bence herşey miniklerimiz için
Dogru diyosun da ben kolay biri degilim.esim gergin bu aralar.yani bakicaz artik.suan olumlu bi sey yok yani kafam dolu olmasi yonunde telkin vermeyi deniyim beynime:)olur mu bilmem paylasirim burdan.opuyorum cnm.tesekkurler destegin icin

ya canım benim kafam gene karışık. kan testi sonucu 2< diye yazılmış raporda. eve geldim bikaç damla leke olmuş çamaşırım. kahverengi hatta çamur gibi. ped taktım ped de 1 damla falan kirlendi ve şimdi pede bile düşmeyen sadece sildiğimde peçeteye gelen pütür pütür kahverengi leke var. kan testi negatif olmasa yerleşme kanaması diyecem. inşallah kist falan değildir :KK43:
Canım ben de senin gibiyim kahverengi çok az az arada bi kirlilik oluyor kaç gündür 6 gün geçmiş olmasına rağmen bende kistten şüpheleniyorum bugün de olmazsa yarın doktora gidecem çatlatmak üzereyim

Canım ben de senin gibiyim kahverengi çok az az arada bi kirlilik oluyor kaç gündür 6 gün geçmiş olmasına rağmen bende kistten şüpheleniyorum bugün de olmazsa yarın doktora gidecem çatlatmak üzereyim
Ben dün tam adet oldum canım. yarına randevu aldım. Serüven yeniden başlıyor...

Ben dün tam adet oldum canım. yarına randevu aldım. Serüven yeniden başlıyor...
Canım ben ağrıdan geberiyorum sancı gelip gelip gidiyor ağrı kesici aldım biran önce kanamak istiyorum artık ya hadi senin için hayırlısı olsun inşallah bende arkandan gelirim biran önce

Back