ocak ayında klomen kullananlar hadi buayda destek olalım birbirimize...

Kızlar ne durumdasınız benim dün regl olmam gerekiyordu olmadım bekliyorum ilaçlar ne kadar erteliyor regli bilgisi olan varmı normal de ortalama 26 gün oluyor benim bugün 28. Gün bi test yapsam mı varsa çıkar mı acaba
Canım ben de ilk kez kullandım o yüzden bilmiyorum geciktiriyor mu ve ben de merak ediyorum aslında. Ama test yap bence kesinlikle. 2 gün geçmiş sonuçta

Canim ben bile heyecanlandim ve 4 gozle hamileyim demeni bekliy
orum rabbim hayirli evlatlar nasip etsin o cennet kokusunu duyursun
canımm hamileyim bugun baktı bhcg 46.6 cktı. fakat iğneden sonra kist olusmus bide karnımda sıvı birikmiş (kan) dıkkatlı olmamız gerekıyo dedı 2 gun arayla kan vercem ıste :):)

canımm hamileyim bugun baktı bhcg 46.6 cktı. fakat iğneden sonra kist olusmus bide karnımda sıvı birikmiş (kan) dıkkatlı olmamız gerekıyo dedı 2 gun arayla kan vercem ıste :):)
Ay çok heyecanlı çok çok Tebrikler canım allah sana ve bebeğine sağlık versin canım senin iğneden sonraki kaçıncı gününde belli oldu

Sağol canım. Adetime 2 gün var. sabah evde test yaptım negatifti. Artık gelecek aya ne diyelim :) Tşk ederim
canım benim iğnenin 16. günü ve normalde 3 şubatta regl olmam gerekiyordu daha olmadım ama dün de test yaptım bişey yoktu bende bişey anlamadım ara ara belime ve kasıklarıma ağrı giriyo hastalanacam diyorum ama bişey yok daha bugün gidip bi kan testi yapıcam herhalde kesin sonuç çıkar sende erkenden ümidini kaybetme bence daha var

canım benim iğnenin 16. günü ve normalde 3 şubatta regl olmam gerekiyordu daha olmadım ama dün de test yaptım bişey yoktu bende bişey anlamadım ara ara belime ve kasıklarıma ağrı giriyo hastalanacam diyorum ama bişey yok daha bugün gidip bi kan testi yapıcam herhalde kesin sonuç çıkar sende erkenden ümidini kaybetme bence daha var
ya canım benim de kasıklarıma sancı giriyor, belim karnım ağrıyor, akıntım var ve hatta midem bile bulanıyor. benim mens öncesi de böyle olur ama şimdi biraz daha şiddetli. bilemedim gene. yarın doktora gidecem zaten. o zaman yapılır kan testi. kısmet....

ya canım benim de kasıklarıma sancı giriyor, belim karnım ağrıyor, akıntım var ve hatta midem bile bulanıyor. benim mens öncesi de böyle olur ama şimdi biraz daha şiddetli. bilemedim gene. yarın doktora gidecem zaten. o zaman yapılır kan testi. kısmet....
Ay bende şimdi kan verdim 1 saate kadar belli olur heyecan yaptım ama çok umutlanmak da istemiyorum sonucu yazarım artık hadi inşallah sende yarın güzel haberler alırsın canım

Canım malesef 1.20 negatif Gerçi dr um erken 5 gün falan geçsin dedi ama zannetmiyorum hadi inşallah senin pozitif çıkar( gibi geliyor) umut işte sonucun çıkınca haber ver
E iyi umutsuzluğa kapılmak için rrkrn demekki süper. Ben de yarın sabah gidecem. Deli gibi midem bulanıyor. Midemi üşütmediysem bence de bende umut var. Hayırlısı bakalım

Merhabalar.ben de pko magduruyum.gerci bi cocugum 2 dusugum oldu.simdi bi yil oldu ugrasiyoruz ama olmadi dr klomen basladi.2. Gunum bitti klomende fakat adetim de erken bitti bukez bakalim ins hayirli neticeler aliriz

Klomeni çok kullandım Dr sende hiç fayda etmiyor dedi çitlama iğnesi yapacaktı yumurtam yok diye yapmadı letrazole verdi galiba yumurta gelişsin diye gelişirse iğne yapacak aranızda letrazole kullanan var mı

Klomeni çok kullandım Dr sende hiç fayda etmiyor dedi çitlama iğnesi yapacaktı yumurtam yok diye yapmadı letrazole verdi galiba yumurta gelişsin diye gelişirse iğne yapacak aranızda letrazole kullanan var mı
Umarim ise yarar cnm.Allah yardimcimiz olsun.bi dene bakalim.kismet..

Back