canım iğne vurulduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor sen iki defa ilişkiye girmişsin umut var yane...Sanırım herkeste aynı sorun var eşim bilmediğim bi nedenden bana bozuk atıyo yani anlıyacağınız çarşamba iğnemi oldum
Perşembe ilişki oldu birde cuma oldu Sonrasında bişey olmadı
Dr bana hergün kullanmam için jel verdi 5 gün kullandım nasıl olsa bu şekilde gebelik olmaz diye ilacı da bıraktım bide jel çok fazla yan etki yaptı dayanamam piskolojik olarak çok kötü oldum biraz daha kullansam intihara doğru giderdim sanırım kullanan varsa dikkat edin yani kısacası bu ay bende umut yok
cnm, benım eşim bayağı rahatsızlandı dün doktora gitik idrar yolu enfeksiyonu ve karaciğerde yağlanma çıktı doktor enfeksiyon nedeniyle 1 hafta ilişkiye yasakladı çünkü idrar yolu enfeksiyonu cinsel yolla bulaşan hastalık... karaciğer yağlanması nedeniylede diyet verdi... bencede biraz fazla yükleniyoruz psikolojik baskı yapıyoruz yok buğün yok gün aşırı... ama bizde haklıyız sonuçta hormon ilaçları alıyoruz yada iğne vuruluyoruz düzenli bir ilişkiye girmemiz şart... ben artık 2 ay ilaç kullanmaya ara verecegım ve eşime baskı yapmıyacagım kendisi bilir; bende artık yoruldum, sizde isterseniz bu ay olmazsa (inş olur) tedavinize bir ay ara verin... sonra tekrar başlarsanız ... presed jeli doktorum tavsiye etmedi ben internette tesadüfen gördüm sperm koçu diyorlar, erkeğin spermlerini güçlendiriyor ve kadının akıntısının ph yapısını düzenliyormuş; faydasını gören bayagı var ben bir ay kullandım fakat bende olmadı, bir ay ara verdim... öbür ay ilaç kullanmıyacagım ilişki sırasında sadece jel kullanacagım
Büyük geçmiş olsun canım. Bizimkininki tribal enfeksiyon. Ve ben de düşünmedim değil ara vermeyi. Bu hormon ilaçlarını kullanmak istemiyorum. Reklam izleyinnce bile ağlıyorum yacnm, benım eşim bayağı rahatsızlandı dün doktora gitik idrar yolu enfeksiyonu ve karaciğerde yağlanma çıktı doktor enfeksiyon nedeniyle 1 hafta ilişkiye yasakladı çünkü idrar yolu enfeksiyonu cinsel yolla bulaşan hastalık... karaciğer yağlanması nedeniylede diyet verdi... bencede biraz fazla yükleniyoruz psikolojik baskı yapıyoruz yok buğün yok gün aşırı... ama bizde haklıyız sonuçta hormon ilaçları alıyoruz yada iğne vuruluyoruz düzenli bir ilişkiye girmemiz şart... ben artık 2 ay ilaç kullanmaya ara verecegım ve eşime baskı yapmıyacagım kendisi bilir; bende artık yoruldum, sizde isterseniz bu ay olmazsa (inş olur) tedavinize bir ay ara verin... sonra tekrar başlarsanız ... presed jeli doktorum tavsiye etmedi ben internette tesadüfen gördüm sperm koçu diyorlar, erkeğin spermlerini güçlendiriyor ve kadının akıntısının ph yapısını düzenliyormuş; faydasını gören bayagı var ben bir ay kullandım fakat bende olmadı, bir ay ara verdim... öbür ay ilaç kullanmıyacagım ilişki sırasında sadece jel kullanacagım
ben bu ay femaraya kesin ara verecegım... hem internette bbiraz araştırdım, ilacı bırakanlar bazıları hemen ertesi ay ilaçsız hamile kalıyor... ilacın etkisi birkaç sürüyor...Büyük geçmiş olsun canım. Bizimkininki tribal enfeksiyon. Ve ben de düşünmedim değil ara vermeyi. Bu hormon ilaçlarını kullanmak istemiyorum. Reklam izleyinnce bile ağlıyorum yaGerçi bu ay olacak gibi hissediyorum. Evrennnnn duy sesimizi bize bebek gönderrr
Merhaba Arkadaşlar, ben de çalışan bayanlardandım, 2 sene çocugum olmadı, çok zor bir süreçti bu, eşimle gitmediğimiz doktor kalmadı, hiçbir sebep yokken hamile kalamadım ki çalıştıgım ortam gayet güzeldi çocuklarla beraberdim. birçok doktor, çalışan hanımlarda böyle bir sorun oluyor demişlerdi ama ben hiç kulak asmadım En sonunda İngiltereye gittik oradaki doktor da aynı şeyi söyledi . Çalışmanın kadınlar üzerindeki farkedilmeyen baskısı hamile kalma oranını% 70 etkiledigiyle ilgili çalışmalar olduğunu ögrendik. Eşim işi bırakmamı istedi ben istemeye istemeye bıraktım, 3aydır ev hanımıyım inanılmaz güzel bir şeymiş, istedigimi yapıyorum istedigim kadar uyuyorum, eşime vakit ayırabiliyorum , şimdi kadın olduğumu daha iyi anlıyorum. Evettt bugün itibariyle hamile kaldıgımı ögrendim ve ev hanımlılığının işe yaradıgını görüyorum. Hepinize tavsiyem eğer eşinizin gelir problemi yoksa kesinlikle çalışmayın, eşimin geliri ( 3750tl civarında) canlandık resmen , iş hanımları zaman geçiyor geç kalmadan anne olmanızı allhtan niyaz ediyorum...vallahi hayatım ev hanımı olsaydım daha kolay hamile kalırdım dert tasa hiçbirsey yok... en azından uyuyorlar ben onuda yapamıyorum
Mrb canım kullandığım jel Crınone %8 diye bi ilaç olası bi gebelikte düşük riskini engelliyorcanım iğne vurulduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor sen iki defa ilişkiye girmişsin umut var yane...birde bu arada hangi jeli kullandın ben geçen ay preseed jel kullanmıştım
Mrb canım benim kullandığım jel Crınone %8 diye bi ilaçtı olası bi döllenmede yumurtanın tutunmasını sağlıyormuş yani olası bi düşük riskini önlüyormuş genelde tup bebek tedavisinde kullanılıyormuşcanım iğne vurulduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor sen iki defa ilişkiye girmişsin umut var yane...birde bu arada hangi jeli kullandın ben geçen ay preseed jel kullanmıştım
Ay canım benim gözün aydın. Kelimelerinden belli nasıl huzur bulduğun, stressiz olduğun... Maşallah diyeyim allah daim etsin çocuğunla eşinle... Ben memurum istifayı göze alamam ama ücretsiz izni ya da raporu düşünebilirim aslında.Merhaba Arkadaşlar, ben de çalışan bayanlardandım, 2 sene çocugum olmadı, çok zor bir süreçti bu, eşimle gitmediğimiz doktor kalmadı, hiçbir sebep yokken hamile kalamadım ki çalıştıgım ortam gayet güzeldi çocuklarla beraberdim. birçok doktor, çalışan hanımlarda böyle bir sorun oluyor demişlerdi ama ben hiç kulak asmadım En sonunda İngiltereye gittik oradaki doktor da aynı şeyi söyledi . Çalışmanın kadınlar üzerindeki farkedilmeyen baskısı hamile kalma oranını% 70 etkiledigiyle ilgili çalışmalar olduğunu ögrendik. Eşim işi bırakmamı istedi ben istemeye istemeye bıraktım, 3aydır ev hanımıyım inanılmaz güzel bir şeymiş, istedigimi yapıyorum istedigim kadar uyuyorum, eşime vakit ayırabiliyorum , şimdi kadın olduğumu daha iyi anlıyorum. Evettt bugün itibariyle hamile kaldıgımı ögrendim ve ev hanımlılığının işe yaradıgını görüyorum. Hepinize tavsiyem eğer eşinizin gelir problemi yoksa kesinlikle çalışmayın, eşimin geliri ( 3750tl civarında) canlandık resmen , iş hanımları zaman geçiyor geç kalmadan anne olmanızı allhtan niyaz ediyorum...
katılıyorum sana cnm en iyisini yapmışsın ... bunlarla ilgili çalışmaları bende okudum... çalışan kadınların malesef geç çocuğu oluyor... biz yaklasık 18 aydan beri deniyoruz sebebsiz inferlite benimkisi, yaşım 26 ,eşim ise 30 yaşında ... eşimin maaşı iyi sayılır mesaiyle beraber 4.000 maaş alıyor, benım maaşım ise 2.800.... ev ve araba araba aldık krediyle şu kredileri ödüyoruz 2 sene sonra rahatlıyacagız inş, eşim ve ben bir karar aldık iki sene sonra çocuk olsada olmasada istifa edecegım... biraz ev hanımlığın keyfını yaşamak istiyorum... o zamana kadar olmasada çocuk üzerimde büyük bir stres kalktığı için daha kolay hamile kalırım herhalde.... benle beraber evlenen kuzuenlerımin çocukları şu an 6 aylık hepsi ev hanımı... çevremde ev hanımı olanlar en geç üç ay içerisinde hamile kaldı... inş bizde en kısa zamanda kalırız... bu arada tebrik ederim sizi Rabbim kuagınıza almayıda nasıp etsin inşMerhaba Arkadaşlar, ben de çalışan bayanlardandım, 2 sene çocugum olmadı, çok zor bir süreçti bu, eşimle gitmediğimiz doktor kalmadı, hiçbir sebep yokken hamile kalamadım ki çalıştıgım ortam gayet güzeldi çocuklarla beraberdim. birçok doktor, çalışan hanımlarda böyle bir sorun oluyor demişlerdi ama ben hiç kulak asmadım En sonunda İngiltereye gittik oradaki doktor da aynı şeyi söyledi . Çalışmanın kadınlar üzerindeki farkedilmeyen baskısı hamile kalma oranını% 70 etkiledigiyle ilgili çalışmalar olduğunu ögrendik. Eşim işi bırakmamı istedi ben istemeye istemeye bıraktım, 3aydır ev hanımıyım inanılmaz güzel bir şeymiş, istedigimi yapıyorum istedigim kadar uyuyorum, eşime vakit ayırabiliyorum , şimdi kadın olduğumu daha iyi anlıyorum. Evettt bugün itibariyle hamile kaldıgımı ögrendim ve ev hanımlılığının işe yaradıgını görüyorum. Hepinize tavsiyem eğer eşinizin gelir problemi yoksa kesinlikle çalışmayın, eşimin geliri ( 3750tl civarında) canlandık resmen , iş hanımları zaman geçiyor geç kalmadan anne olmanızı allhtan niyaz ediyorum...
Ben bu aralar çalışmıyorum eşimin işi çok yorucu her zaman yollarda çok uykusuz kalıyor fazlasıyla yoruluyor çoğu zaman geceleri ofiste çalışıyor yani benim bi şeye alınma yada kızma lüksüm yok ama şu hormon ilaçları biliyorsunuz etkilerini ruhum sağlığımızı etkiliyo ister istemez karşıdanda bi bi çaba bekliyo insan
Ben bu aralar çalışmıyorum eşimin işi çok yorucu her zaman yollarda çok uykusuz kalıyor fazlasıyla yoruluyor çoğu zaman geceleri ofiste çalışıyor yani benim bi şeye alınma yada kızma lüksüm yok ama şu hormon ilaçları biliyorsunuz etkilerini ruhum sağlığımızı etkiliyo ister istemez karşıdanda bi bi çaba bekliyo insan
bende senın gibi düşünüyorum kuzum, ama artık bende yoruldum eşimide sıkmak istemiyorum bir süre hormon ilaçlarına ara verecegım, ne zamanda istersekte o zaman ilişki olsunBen bu aralar çalışmıyorum eşimin işi çok yorucu her zaman yollarda çok uykusuz kalıyor fazlasıyla yoruluyor çoğu zaman geceleri ofiste çalışıyor yani benim bi şeye alınma yada kızma lüksüm yok ama şu hormon ilaçları biliyorsunuz etkilerini ruhum sağlığımızı etkiliyo ister istemez karşıdanda bi bi çaba bekliyo insan
çok teşekkür ederim darısı size inşallah. eşinin maaşı da iyimiş ben 3000 tl alıyordum ama hiç umruımda bile degil bunu hamile kalınca anlıcaksınız, hiçbir şey bebek gibi olmuyor karnımda bir canlı var çok mutluyum yaa, para mutluluk getirmiyor ben bunu test ettim. onsuz da olmuyor ama hayatın merkezi degil. Beni ev hanımlığına geçince anlarsınız :)katılıyorum sana cnm en iyisini yapmışsın ... bunlarla ilgili çalışmaları bende okudum... çalışan kadınların malesef geç çocuğu oluyor... biz yaklasık 18 aydan beri deniyoruz sebebsiz inferlite benimkisi, yaşım 26 ,eşim ise 30 yaşında ... eşimin maaşı iyi sayılır mesaiyle beraber 4.000 maaş alıyor, benım maaşım ise 2.800.... ev ve araba araba aldık krediyle şu kredileri ödüyoruz 2 sene sonra rahatlıyacagız inş, eşim ve ben bir karar aldık iki sene sonra çocuk olsada olmasada istifa edecegım... biraz ev hanımlığın keyfını yaşamak istiyorum... o zamana kadar olmasada çocuk üzerimde büyük bir stres kalktığı için daha kolay hamile kalırım herhalde.... benle beraber evlenen kuzuenlerımin çocukları şu an 6 aylık hepsi ev hanımı... çevremde ev hanımı olanlar en geç üç ay içerisinde hamile kaldı... inş bizde en kısa zamanda kalırız... bu arada tebrik ederim sizi Rabbim kuagınıza almayıda nasıp etsin inş
Hayırlısı olsun senin için de. ben de memurdum istifa edip özele geçmiştim ordan da istifa etmiş bulunmaktayım, :)) kızlaaarr hadi kalkın bana gelin çay börek ne isterseniz yapim sizeAy canım benim gözün aydın. Kelimelerinden belli nasıl huzur bulduğun, stressiz olduğun... Maşallah diyeyim allah daim etsin çocuğunla eşinle... Ben memurum istifayı göze alamam ama ücretsiz izni ya da raporu düşünebilirim aslında.
Darısı başımaaaaa
Canım çok çok tebrik ederim allahım sağlık mutluluk versin inşallah darısı bize olsunMerhaba Arkadaşlar, ben de çalışan bayanlardandım, 2 sene çocugum olmadı, çok zor bir süreçti bu, eşimle gitmediğimiz doktor kalmadı, hiçbir sebep yokken hamile kalamadım ki çalıştıgım ortam gayet güzeldi çocuklarla beraberdim. birçok doktor, çalışan hanımlarda böyle bir sorun oluyor demişlerdi ama ben hiç kulak asmadım En sonunda İngiltereye gittik oradaki doktor da aynı şeyi söyledi . Çalışmanın kadınlar üzerindeki farkedilmeyen baskısı hamile kalma oranını% 70 etkiledigiyle ilgili çalışmalar olduğunu ögrendik. Eşim işi bırakmamı istedi ben istemeye istemeye bıraktım, 3aydır ev hanımıyım inanılmaz güzel bir şeymiş, istedigimi yapıyorum istedigim kadar uyuyorum, eşime vakit ayırabiliyorum , şimdi kadın olduğumu daha iyi anlıyorum. Evettt bugün itibariyle hamile kaldıgımı ögrendim ve ev hanımlılığının işe yaradıgını görüyorum. Hepinize tavsiyem eğer eşinizin gelir problemi yoksa kesinlikle çalışmayın, eşimin geliri ( 3750tl civarında) canlandık resmen , iş hanımları zaman geçiyor geç kalmadan anne olmanızı allhtan niyaz ediyorum...
ayyy ne güzel dedin vallahı canım çekti bu saat oldu ağzıma lokma almadım... sonra niye benım çocuğum olmuyor diyorum ... tabıkı olmaz daha kahvaltı bile yapamıyorumHayırlısı olsun senin için de. ben de memurdum istifa edip özele geçmiştim ordan da istifa etmiş bulunmaktayım, :)) kızlaaarr hadi kalkın bana gelin çay börek ne isterseniz yapim size
Hemen hemen durumlarımız aynıymış. Eşimle ben 34 yaşındayız ve biz de yeni evlendik. Aslında en büyük stres bu biliyor musun... Zaten hayata, evliliğe, çocuk yapmaya geç kalmış hissediyoruz. İş stresinin yanında bu da büyük bir yük. İşim de dünyanın en gıcık işi. Daha doğrusu çalıştığım kurum. Benim eşimin düzenli geliri yok. Gayrimenkul ekspertizliği yapıyor. Bazen ayda 10000 kazanıyor bazen 1000 bazen hiç... Keşke ayda 2000 kazansaydı ama sabit olsaydı geliri. Özellikle kış aylarında yük benim omzumda. Maaşım da iyi işin açığı. Bu devirde insanlar memur olabilmek için kendini paralıyorken ben göze alamıyorum işi bırakmayı, istifayı.Kızlar ben Eylül den bu yana çalışmıyorum inanın daha çok stres yaşıyorum yemek temizlik ıvır zıvır derken gün bitiyor ekonomik anlamda bişey yapamadığım için kendimi kötü hissediyorum eşim asla benden hiçbirşeyi kısıtlamıyor ama bugüne kadar hep kendi ayaklarım üstünde durdum yani oturup akşama kadar o saçmasapan kadın programlarını izlemek insanı aptallaştırıyor
Zaten daha 7 Şubatta evlendik yani 8 gün sonra yıldönümümüz ama ben 32 eşim 40 yaşında çok zamanımız yok anlıyacağınız eğer olursa 7 Şubata kadar belli olur eşime çok güzel bi yıldönümü Hediyesi olacak ama pek umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?