kontrole çağırmadı mı seni. genelde klomen bittikten 2 gün sonra çağırıp yumurtalara bakıyorlar ve ona göre ilişki öneriyolarArkdslr mrb bugün doktra gdip bbk dsndgmzu anlttim oda kan testi ypti knszlik cikti bnde ve klomen yazdi.reglin 5.günü icmye bslicksn dedi sonra kntrol.ictikten snra iliski denicekmiyim bilgisi olan?
Aynen canım. Bana 2. Görüşmemizden sonra 10 gün gün aşırı ilişki önermişti meselaCgrdi canim bgn yazdi reglin 5.gunu crsamba icmye bsla pzrtesi kntrole gel ddi.kontroldn snra iliski ozmn..anldm cnm
Ben ilk defa kullandım klomeni bakalım bu ayda kullanırım olmaz sa hsg çektiririm sanırımahhh o psikolojı yokmu negetafi görünce bir süre kendime gelemiyorum sonra tekrardan ya allah deyip başlıyorum klomene ama nasip elbet bir zamanı var tatlım üzülme sakın
Canım bi gününün geçmesini bekle bakalım. hemen üzülme malesef negatif
Ben 5. Gün başladım sabah akşam 5 gün ama bazı dr lar 3. Gün başlatıyor dr un söyler sanaKlomeni bidaha ki ay bslicm reglden sonra kc gün icmm lazm
Valla kendimi tamamen Mens olmaya hazırlamış durumdayım işte bi taraftan da umut fakirin ekmeği işte ne yapalım hadi inşallah sizden güzel haberler alırız sizlerinde az kaldıCanım bi gününün geçmesini bekle bakalım. hemen üzülme
Ben klomen kullandım ama çatlatma iğnesi yaptırmadı doktorum bana. o belirtiler normal mi bilmiyorum ama iğneden 12 sonra kanda belli oluyor gebelik varsa. bi test yapsana.kızlar merhaba yeniyim aranızda. 1.5 yıllık evliyim 24 yasındaym. bebişim olmuyo hormonlarım normal adetim düzenli fakat yumurtalarım pko görünümlü. doktor klomen verdi 5 gun gunde 1 tane klomen aldım 6. gun kontrole gittim klomeni kesti 2 gun sonra kontrole gel dedi gittim 3 tane yumurtam olusmus 2 si sagda biri solda sagdakiler 20.5mm ve 15.5 mm soldaki 6.5mm. çatlatma iğnesi verdi göbekten oldum igneyi 15 gun sonra kontrole gel dedi. bugun 13.gunum fakat kasıgımda agrı var sag kolum ve boynumda alerji oldu ve hayatımda hiç kepek problemi yaşamamış olamama rağmen kepeklendi saçlarım ve beyaz akıntım başladı iğnenin yan etkisimi bu ve benım gıbı bunları yassayanlar var mı cok merak edıorm cevap yazarsanz sevnrm.
canım işte korkuyorum cıkmaz diye acaba adet mi olcam diyorum ama 13ünde olmam lazm lazm 30 gunde 1 oluyorum ben. ve tam gunuınde olurum hiç sekmez. cumayı bekleyeyım dıyorum işteBen klomen kullandım ama çatlatma iğnesi yaptırmadı doktorum bana. o belirtiler normal mi bilmiyorum ama iğneden 12 sonra kanda belli oluyor gebelik varsa. bi test yapsana.
Ben iğneden sonra 13. Günün sandım. Sen bekle o zaman canım. Daha çok erkencanım işte korkuyorum cıkmaz diye acaba adet mi olcam diyorum ama 13ünde olmam lazm lazm 30 gunde 1 oluyorum ben. ve tam gunuınde olurum hiç sekmez. cumayı bekleyeyım dıyorum işte
Mrb canım benimde yumurtalarım büyümüyormuş klomen kullandım ama günde 2 defa 5.gün başladım 10. Gün bitti 12. Gün dr a gittim 13 gün yani (20 Ocak) çatlatma iğnesi oldum göbekten bugün Mens günüm bekliyorum pazartesi test yaptım erken gebelik testlerinden malesef negatif çıktı ama senin belirtilerin olmadı bwndekızlar merhaba yeniyim aranızda. 1.5 yıllık evliyim 24 yasındaym. bebişim olmuyo hormonlarım normal adetim düzenli fakat yumurtalarım pko görünümlü. doktor klomen verdi 5 gun gunde 1 tane klomen aldım 6. gun kontrole gittim klomeni kesti 2 gun sonra kontrole gel dedi gittim 3 tane yumurtam olusmus 2 si sagda biri solda sagdakiler 20.5mm ve 15.5 mm soldaki 6.5mm. çatlatma iğnesi verdi göbekten oldum igneyi 15 gun sonra kontrole gel dedi. bugun 13.gunum fakat kasıgımda agrı var sag kolum ve boynumda alerji oldu ve hayatımda hiç kepek problemi yaşamamış olamama rağmen kepeklendi saçlarım ve beyaz akıntım başladı iğnenin yan etkisimi bu ve benım gıbı bunları yassayanlar var mı cok merak edıorm cevap yazarsanz sevnrm.
Canim ben bile heyecanlandim ve 4 gozle hamileyim demeni bekliycanım işte korkuyorum cıkmaz diye acaba adet mi olcam diyorum ama 13ünde olmam lazm lazm 30 gunde 1 oluyorum ben. ve tam gunuınde olurum hiç sekmez. cumayı bekleyeyım dıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?