Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben matofin değilde glucophage kullandim günde bir kere kullandım

amin canım inşallh. Birde klomenden sonra doktor ne sıklıkla kontrole çağırıyor? Ben çalışıyorumda malum izin almam gerkeiyor
Canım ben klomen bitince bir gittim sonra 1 gün aralikli gittim 3 defa kontrol oldu bugün gittim en son yarın akşam çatlatma iğnesi vurulacagini söyledi

Canım merhaba bugün doktora gittim yarın akşam çatlatma iğnesi vurulacak sende son durum ne
canım çok yavaş büyüyo bu benim yumurta ya 14 mm olmuş ama bugün 2 tane 14 mm var dedi 3 gün daha klomen verdi, bende sonradan aklıma geldi pko olduğım için acaba insülinimmi var omu baskılıyo diye mesaj attım kullansammı tedaviye destek amaçlı diye direk matofin 500 mg kullan dedi. Onuda aldım bakalım perşembe yine gidicem

ay çok sevindim canım senin için ama kaç mmydi kendinmi vurucaksın

Canım ben matofin değilde glucophage kullandim günde bir kere kullandım
Oda insülin içinmi canım, bilmiyorumki doktor direk bunu söyledi bende aldım. Bu ayki tedavi için belki geç kaldım ama gelecek aylara inşallah faydasını görürüm

Oda insülin içinmi canım, bilmiyorumki doktor direk bunu söyledi bende aldım. Bu ayki tedavi için belki geç kaldım ama gelecek aylara inşallah faydasını görürüm
Evet cnm oda insülin için o bana baya bir kg verdirdi insülin direnci düşürdü şuan 4 tane var 19 _20 mm umarım güzel olur dua edelim birbirimize hayırlı zamnda ins sağlıklı bebeklerimiz olsun cnm şeker kullaniyormusun bilmiyorum ama kullanıyorsan azalt glucophage bende şeker isteksizliği yapmisti önceden baklava aklıma gelse yemezsem krize girerdim şimdi önüme gelince bile yiyemiyorum kuru incir ye baya faydası oluyormuş

Hımm bende de insülin direnci var ilaç kullanıyorum onun için 1000 mg sabah akşam 500 mg seninde sabah akşamdır bence canım o etkiliyor demekki ya bende pco yok diye biliyorum ama foliküllerim küçükmüş benimde

İşte insülin yumurtaları çok baskılıyor diye duydum hep belkide o yüzden küçüktür senin. Bende bilemedim bitane içeyim dedim perşembe gittiğimde sorarım diye düşündümde 2mi içsem sen faydasını gördünmü bu ilacın

Evet canım benim adetlerim düzensizdi o zaman buna başlamıştım kilo vermemede yardımcı oldu ama sonra diyetsiz olmuyor tabi senle biz aynı kilo verme grubunda mıyız hep kontrole de gittm ben bıraktırmadılar ilacı bana sende şeker hastası olma ihtimali var devam et dediler. Bi gebelik oluşunca bırakmıştım sonra kürtaj sonrası yeniden devam ettim

Kızlar selam bende perşembe günü başlıyorum klomene. Yarın reglin 3.günü doktora gidicem bakalım hormon testi için. İnşallah sonuçlarım temiz çıkar.
Bende perşembe başlıyorummmm
22 sinde de kontrole gidicem
Hormonlara geçen ay baktırmıştım

Evet aynı gruptayız sanırım inşallah benimde daha hızlı vermeme yardımcı olur bakalım. Ben pandemi başında bikere baktırdım insülinime normal çıkmıştı ama o zaman kilom bu kadar çok değildi o zaman dan sonra rahat en az 10 kilo koymuşumdur üstüne o yüzden düşünüyorum bendede çıkabileceğini bide o zamanlar reglilerim pkoda olsa saati saatine şaşmazdı. Kilo aldıkça uzadı ve kesildi. E şimdi düzenli olan yumurtlamam varken yumurtayı büyütemiyoruz. doktordan istedim bakalım faydalı olucakmı. Çok üzüldüm canım Allah tekrarını yaşatmasın ilerlemiş hamilelikmiydi kürtaj oldun

Amin inşaAllah bende bu ay başladım klomene adetin 5.günü başladım 5 gün boyunca sabah akşam olacak şekilde kullandım ek takviye olarak folactive kullanıyorum perşembe günü gidecem bakalım neler olacak. Allah'ım daha fazla aratmasın

Canım kilo verdikçe direnç kırılıyor verince düzene girer inşallah seninde benim 6 haftalık kalbi durmuştu canım amin inşallah tekrar istiyorum 7ay olacak neredeyse

Canım kilo verdikçe direnç kırılıyor verince düzene girer inşallah seninde benim 6 haftalık kalbi durmuştu canım amin inşallah tekrar istiyorum 7ay olacak neredeyse
İnşallah şuan hesapladımda benimde sanırım 7 aydır olmuyo aslında 15 aydır istiyoruz ilk denememizde oldu beta düzensiz arttı kese falan görmeden dış gebelik dediler iğneyle düşürdük, 3 ay korunmayla geçti sonrasında yine istedik yine çok bekletmeden oldu ama uine aynı düzensiz arttı yine iğne oldum mart ayıydı işte 3 ay korunmayla gecti haziranda yine istemeye başladık ama adetlerim kesildi inşallah daha fazla bekletmez bebişler bizi

Amin cnm amin ins çok güzel şekilde gelişir

İnşallah canım sana da geçmiş olsun bizim de ilk denemede olmuştu sonra olmadı bakalım bu ay klomen iyi gelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…