- 2 Mart 2015
- 1.233
- 1.488
-
- Konu Sahibi Defneninannisi
amin canım inşallh. Birde klomenden sonra doktor ne sıklıkla kontrole çağırıyor? Ben çalışıyorumda malum izin almam gerkeiyorİnşallah cnm içini ferah tut
Canım ben matofin değilde glucophage kullandim günde bir kere kullandımÇıktım benim bu yumoşların hiç büyümeye niyetleri yok günde 1 mm ittire ittire büyütüyoruz yaa
14 mm olmuş canım bugünde ama 2 tane dedi bu sever bi önceki kontrolde 1 taneydi. 3 gün daha klomene devam perşembe yine gidicem.
bide doktordan cıkınca aklıma geldi mesaj attım pko olduğm için acaba insülin direncimmi var o baskılıyo diye tedaviye destek amaclı matofin 500mg kullan dedi aldım bende eczaneden. Ama günde kaç tane kullancağımı söylemedi. Tekrarda zırt pırt yazıp rahatsız etmekte istemiyorum
Canım ben klomen bitince bir gittim sonra 1 gün aralikli gittim 3 defa kontrol oldu bugün gittim en son yarın akşam çatlatma iğnesi vurulacagini söylediamin canım inşallh. Birde klomenden sonra doktor ne sıklıkla kontrole çağırıyor? Ben çalışıyorumda malum izin almam gerkeiyor
canım çok yavaş büyüyo bu benim yumurta ya 14 mm olmuş ama bugün 2 tane 14 mm var dediCanım merhaba bugün doktora gittim yarın akşam çatlatma iğnesi vurulacak sende son durum ne
Oda insülin içinmi canım, bilmiyorumki doktor direk bunu söyledi bende aldım. Bu ayki tedavi için belki geç kaldım ama gelecek aylara inşallah faydasını görürümCanım ben matofin değilde glucophage kullandim günde bir kere kullandım
Başta 1 hafta sonrası çağrdı beni sonrasında 3 gün sonra gittim bugün 3 gün sonra yine çağırdı, yumurtanın durumuna göre çağırıyolar sanırımCanım ben matofin değilde glucophage kullandim günde bir kere kullandım
Evet cnm oda insülin için o bana baya bir kg verdirdi insülin direnci düşürdü şuan 4 tane var 19 _20 mm umarım güzel olur dua edelim birbirimize hayırlı zamnda ins sağlıklı bebeklerimiz olsunOda insülin içinmi canım, bilmiyorumki doktor direk bunu söyledi bende aldım. Bu ayki tedavi için belki geç kaldım ama gelecek aylara inşallah faydasını görürüm
Hımm bende de insülin direnci var ilaç kullanıyorum onun için 1000 mg sabah akşam 500 mg seninde sabah akşamdır bence canım o etkiliyor demekki ya bende pco yok diye biliyorum ama foliküllerim küçükmüş benimdeÇıktım benim bu yumoşların hiç büyümeye niyetleri yok günde 1 mm ittire ittire büyütüyoruz yaa
14 mm olmuş canım bugünde ama 2 tane dedi bu sever bi önceki kontrolde 1 taneydi. 3 gün daha klomene devam perşembe yine gidicem.
bide doktordan cıkınca aklıma geldi mesaj attım pko olduğm için acaba insülin direncimmi var o baskılıyo diye tedaviye destek amaclı matofin 500mg kullan dedi aldım bende eczaneden. Ama günde kaç tane kullancağımı söylemedi. Tekrarda zırt pırt yazıp rahatsız etmekte istemiyorum
İşte insülin yumurtaları çok baskılıyor diye duydum hep belkide o yüzden küçüktür senin. Bende bilemedim bitane içeyim dedim perşembe gittiğimde sorarım diye düşündümde 2mi içsemHımm bende de insülin direnci var ilaç kullanıyorum onun için 1000 mg sabah akşam 500 mg seninde sabah akşamdır bence canım o etkiliyor demekki ya bende pco yok diye biliyorum ama foliküllerim küçükmüş benimde
Evet canım benim adetlerim düzensizdi o zaman buna başlamıştım kilo vermemede yardımcı oldu ama sonra diyetsiz olmuyor tabi senle biz aynı kilo verme grubunda mıyızİşte insülin yumurtaları çok baskılıyor diye duydum hep belkide o yüzden küçüktür senin. Bende bilemedim bitane içeyim dedim perşembe gittiğimde sorarım diye düşündümde 2mi içsemsen faydasını gördünmü bu ilacın
Bende perşembe başlıyorummmmKızlar selam bende perşembe günü başlıyorum klomene. Yarın reglin 3.günü doktora gidicem bakalım hormon testi için. İnşallah sonuçlarım temiz çıkar.
Evet aynı gruptayız sanırımEvet canım benim adetlerim düzensizdi o zaman buna başlamıştım kilo vermemede yardımcı oldu ama sonra diyetsiz olmuyor tabi senle biz aynı kilo verme grubunda mıyızhep kontrole de gittm ben bıraktırmadılar ilacı bana sende şeker hastası olma ihtimali var devam et dediler. Bi gebelik oluşunca bırakmıştım sonra kürtaj sonrası yeniden devam ettim
Amin inşaAllahBugün klomene başladım güzel insanlarRabbim hayırlı zamanda mucizemizi nasip etsin Bugün ilk ilacımı aldım 5 gün kullanıp Perşembe günü doktoruma gideceğim ek takviye olarak da Gynositol başladım güzel sonuçlar ins baslayan arkadaşlarım var mı birlikte bu süreci paylaşalım
Canım kilo verdikçe direnç kırılıyor verince düzene girer inşallah senindeEvet aynı gruptayız sanırıminşallah benimde daha hızlı vermeme yardımcı olur bakalım. Ben pandemi başında bikere baktırdım insülinime normal çıkmıştı ama o zaman kilom bu kadar çok değildi o zaman dan sonra rahat en az 10 kilo koymuşumdur üstüne o yüzden düşünüyorum bendede çıkabileceğini bide o zamanlar reglilerim pkoda olsa saati saatine şaşmazdı. Kilo aldıkça uzadı ve kesildi. E şimdi düzenli olan yumurtlamam varken yumurtayı büyütemiyoruz. doktordan istedim bakalım faydalı olucakmı. Çok üzüldüm canım Allah tekrarını yaşatmasın ilerlemiş hamilelikmiydi kürtaj oldun
İnşallahCanım kilo verdikçe direnç kırılıyor verince düzene girer inşallah senindebenim 6 haftalık kalbi durmuştu canım amin inşallah tekrar istiyorum 7ay olacak neredeyse
Amin cnm amin ins çok güzel şekilde gelişirAmin inşaAllahbende bu ay başladım klomene adetin 5.günü başladım 5 gün boyunca sabah akşam olacak şekilde kullandım ek takviye olarak folactive kullanıyorum perşembe günü gidecem bakalım neler olacak. Allah'ım daha fazla aratmasın
Hepimiz güzel haberler alırız inşaAllahAmin cnm amin ins çok güzel şekilde gelişir
İnşallah canım sana da geçmiş olsun bizim de ilk denemede olmuştu sonra olmadıİnşallahşuan hesapladımda benimde sanırım 7 aydır olmuyo aslında 15 aydır istiyoruz ilk denememizde oldu beta düzensiz arttı kese falan görmeden dış gebelik dediler iğneyle düşürdük, 3 ay korunmayla geçti sonrasında yine istedik yine çok bekletmeden oldu ama uine aynı düzensiz arttı yine iğne oldum mart ayıydı işte 3 ay korunmayla gecti haziranda yine istemeye başladık ama adetlerim kesildi inşallah daha fazla bekletmez bebişler bizi
İnşallah canım benim kendim için umudum yok ama bakalımİnşallah canım sana da geçmiş olsun bizim de ilk denemede olmuştu sonra olmadıbakalım bu ay klomen iyi gelir umarım
En hayırlı zamanda gelsin bende pek umutlanmak istemiyorum sonunda üzülüyorumİnşallah canım benim kendim için umudum yok ama bakalım