- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Defneninannisi
Ay banada umut oldun şuan benimde 1 tane olunca üzüldüm inşallah pazartesi benimkilerde büyür ablasıEvet cnm oncekinde küçüktü benim korkuyordum şimdi 4 tane hatta bı küçük var ama o gelişmez dedi doktorum
Hayırlısı olsun güzel sonuçlansın inşallahBende varım bu ay klomen kullananhayırlısı olur inşallah
Ayy inşallah inşallah buyusunler buyusunlerAy banada umut oldun şuan benimde 1 tane olunca üzüldüm inşallah pazartesi benimkilerde büyür ablası
Benimde 1 tane gelişen yumurtam var bende üzüldüm doktor her nekadar bize zaten 1 tane lazım dese deHayırlısı olsun güzel sonuçlansın inşallah
Evet öylede işte sanki 3 4 tane olursa bitanesi olmasada bitanesi olma olasılığı daha yüksek gibi geliyor bana daBenimde 1 tane gelişen yumurtam var bende üzüldüm doktor her nekadar bize zaten 1 tane lazım dese de
Dün 11. Günde gittim 19 mm bi tane gelişmiş yumurtam vardı arkadan gelen küçüklerde vardı ama onları söylemedi kaç oldugunu. İğne sordum ama kendi çatlasın dedi, bir de salı bi daha çağırdı acaba salıya kadar bu 19 olan biraz daha büyüyüp çatlar mı yoksa arkadan gelen küçükler yetişebilir miEvet öylede işte sanki 3 4 tane olursa bitanesi olmasada bitanesi olma olasılığı daha yüksek gibi geliyor bana da
Kaçıncı günündesin klomenin iğne oldunmu
Çok güzel büyümüş inşallah çatlar iğneye gerek kalmadan sen değerlendir bugünleri canımDün 11. Günde gittim 19 mm bi tane gelişmiş yumurtam vardı arkadan gelen küçüklerde vardı ama onları söylemedi kaç oldugunu. İğne sordum ama kendi çatlasın dedi, bir de salı bi daha çağırdı acaba salıya kadar bu 19 olan biraz daha büyüyüp çatlar mı yoksa arkadan gelen küçükler yetişebilir mi
İnşallah bu ay tutar hepimizinÇok güzel büyümüş inşallah çatlar iğneye gerek kalmadan sen değerlendir bugünleri canım
İnşallah inşallahhİnşallah bu ay tutar hepimizin
Hadi gözün aydın, inşallah fazla uğraştırmadan güzel sonucu alırsınSonunda adetimi görebildim kızlar perşembe başlayacağım klomeneBeni direk 14. Günü çağırdı sizinde mi öyle oldu? Bide bana iğne demedi duruma göre yapılıyor herhalde
İğne sanırım duruma göre evet ilk bende klomen kullandım ama yumurta yetersiz büyüyünce iğneyle takviye yaptı klomeneSonunda adetimi görebildim kızlar perşembe başlayacağım klomeneBeni direk 14. Günü çağırdı sizinde mi öyle oldu? Bide bana iğne demedi duruma göre yapılıyor herhalde
Hadi bakalım hayırlısı kontrole gittin mi canımİğne sanırım duruma göre evet ilk bende klomen kullandım ama yumurta yetersiz büyüyünce iğneyle takviye yaptı klomene
İnşallah canım sende öyleHadi gözün aydın, inşallah fazla uğraştırmadan güzel sonucu alırsınBeni 11. Gün cağırdı bi ama yumurtam 11 mmydi sonra 3 gün daha klomen ve iğne kullan dedi 14. Gün yani bugün çağırdı tekrar. Bugün gidicem bakalım
Yok canım 15:15 te randevum, çok heyecanlıyım bakalım ellerim boşmu dolumu döncemHadi bakalım hayırlısı kontrole gittin mi canım
aminnİnşallah canım sende öyle
Hadi bakalım çıkınca yazYok canım 15:15 te randevum, çok heyecanlıyım bakalım ellerim boşmu dolumu döncem
aminn
Çıktım benim bu yumoşların hiç büyümeye niyetleri yok günde 1 mm ittire ittire büyütüyoruz yaaHadi bakalım çıkınca yaz
Canım merhaba bugün doktora gittim yarın akşam çatlatma iğnesi vurulacak sende son durum neEvet öylede işte sanki 3 4 tane olursa bitanesi olmasada bitanesi olma olasılığı daha yüksek gibi geliyor bana da
Kaçıncı günündesin klomenin iğne oldunmu
İnşallah cnm içini ferah tutKızlar selam bende perşembe günü başlıyorum klomene. Yarın reglin 3.günü doktora gidicem bakalım hormon testi için. İnşallah sonuçlarım temiz çıkar.