Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 1 tane gelişen yumurtam var bende üzüldüm doktor her nekadar bize zaten 1 tane lazım dese de
Evet öylede işte sanki 3 4 tane olursa bitanesi olmasada bitanesi olma olasılığı daha yüksek gibi geliyor bana da
Kaçıncı günündesin klomenin iğne oldunmu

Evet öylede işte sanki 3 4 tane olursa bitanesi olmasada bitanesi olma olasılığı daha yüksek gibi geliyor bana da
Kaçıncı günündesin klomenin iğne oldunmu
Dün 11. Günde gittim 19 mm bi tane gelişmiş yumurtam vardı arkadan gelen küçüklerde vardı ama onları söylemedi kaç oldugunu. İğne sordum ama kendi çatlasın dedi, bir de salı bi daha çağırdı acaba salıya kadar bu 19 olan biraz daha büyüyüp çatlar mı yoksa arkadan gelen küçükler yetişebilir mi

Çok güzel büyümüş inşallah çatlar iğneye gerek kalmadan sen değerlendir bugünleri canım

Sonunda adetimi görebildim kızlar perşembe başlayacağım klomene Beni direk 14. Günü çağırdı sizinde mi öyle oldu? Bide bana iğne demedi duruma göre yapılıyor herhalde

Sonunda adetimi görebildim kızlar perşembe başlayacağım klomene Beni direk 14. Günü çağırdı sizinde mi öyle oldu? Bide bana iğne demedi duruma göre yapılıyor herhalde
Hadi gözün aydın, inşallah fazla uğraştırmadan güzel sonucu alırsın Beni 11. Gün cağırdı bi ama yumurtam 11 mmydi sonra 3 gün daha klomen ve iğne kullan dedi 14. Gün yani bugün çağırdı tekrar. Bugün gidicem bakalım

İğne sanırım duruma göre evet ilk bende klomen kullandım ama yumurta yetersiz büyüyünce iğneyle takviye yaptı klomene

Hadi bakalım çıkınca yaz
Çıktım benim bu yumoşların hiç büyümeye niyetleri yok günde 1 mm ittire ittire büyütüyoruz yaa
14 mm olmuş canım bugünde ama 2 tane dedi bu sever bi önceki kontrolde 1 taneydi. 3 gün daha klomene devam perşembe yine gidicem.
bide doktordan cıkınca aklıma geldi mesaj attım pko olduğm için acaba insülin direncimmi var o baskılıyo diye tedaviye destek amaclı matofin 500mg kullan dedi aldım bende eczaneden. Ama günde kaç tane kullancağımı söylemedi. Tekrarda zırt pırt yazıp rahatsız etmekte istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…