- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
-
- Konu Sahibi Defneninannisi
Hadi canım hayırlı haberler alalım ben salı aosam vuruldum şimdi değerlendirme süreci umarım hayırlı vakitte kucagimiz dolarKızlar günaydın yarın öğlen iğneyi olucam kısmetse
Bugün gittim canım direk yine karından baktı yumurtaların boyutlarıda güzel olunca hiç sormak aklıma gelmediCnm ben de hep vajinal kontrol yaptı karnından bakmadı mutlaka sor
Aminn amin canım inşallah hayırlısıyla fazla uğraştırmadan gelir bebişlerimizHadi canım hayırlı haberler alalım ben salı aosam vuruldum şimdi değerlendirme süreci umarım hayırlı vakitte kucagimiz dolar
Amin cnm aminAminn amin canım inşallah hayırlısıyla fazla uğraştırmadan gelir bebişlerimiz
Sormadım canım gittiğimde sorucam benim kan şekerim normal pco olmama rağmen gynosıtole düşürüyormuş düzene sokuyormış diye okumuştum benim zaten düzenli olduğu için sanırım kan şekerimi bozmuş olabilir ama tiroitim vardı 5.5 civarıydı onu düşürmüş 2 ye işe yarıyor yani günde 1 alıyorum şimdi normale döndü biraz daha tatlı yemeğe isteğim sanırım 2 ağır geldi canım banaCanım doktoruna sordun mu bende tamamen kesmişti şeker isteğini
Anladım cnm biri bana dokunuyordu ki ikisi sana baya dokunmuşSormadım canım gittiğimde sorucam benim kan şekerim normal pco olmama rağmen gynosıtole düşürüyormuş düzene sokuyormış diye okumuştum benim zaten düzenli olduğu için sanırım kan şekerimi bozmuş olabilir ama tiroitim vardı 5.5 civarıydı onu düşürmüş 2 ye işe yarıyor yani günde 1 alıyorum şimdi normale döndü biraz daha tatlı yemeğe isteğim sanırım 2 ağır geldi canım bana
Sende de pco var mı canım adetlerin üzerinde bi etkisi oldumu?Anladım cnm biri bana dokunuyordu ki ikisi sana baya dokunmuş
Bugün 23.günüm malesef hala yumurtlama göremedim kullanmama rağmen.Anladım cnm biri bana dokunuyordu ki ikisi sana baya dokunmuş
Canım bende de pko var temmuz ayında başladım insülin direncini bastirdi kg verdim reglm kendiliğinden olmaya başladı 30-Bugün 23.günüm malesef hala yumurtlama göremedim kullanmama rağmen.
Anladım canım umarım bende de etki eder bu ay başladım ben daha kullanmaya bende 2000mg günlükCanım bende de pko var temmuz ayında başladım insülin direncini bastirdi kg verdim reglm kendiliğinden olmaya başladı 30-
35 aralığında geliyor 1000 mg kullaniyirdum ben doktorum azaltabiliriz yada ara ara kullan dedi şuan ara ara kullaniyom
İns cnmAnladım canım umarım bende de etki eder bu ay başladım ben daha kullanmaya bende 2000mg günlük
Oldun mu canım sen iğneyi takip etmemişim hadi hayırlı sonuçlar al inşallah yumurtalarına ne dedi büyümüş müydü?Kızlar iğneden sonra nasıl belirtileriniz oldu ben dün oldum iğneyi hiçbir değişiklik yok vücudumda sadece yumurtalığmda biraz sızlama gbi ağrı var o kadar. Sizin nasıldı?
Canım sen ne kullanıyorsun gittn mi doktora?benimde bugün klomene başlamam lazım normalde. Ancak dün konuştuğum bir kadın hastalıkları profesörü tedavilerinde klomen kullanmadığından bahsetti. Bugün kendisine kontrole gidicem hapa başlamadım o yüzden. Nasıl bi önerisi var merak ediyorum.
Oldum canım perşembe gittim biri 19mm diğeri 18 mm 2 yumurta vardı. Cuma öğlen 12de vurdum. Bugün 2. gün ama çok çok hafif ara sıra olan alt karın yumurtalık ağrısı dışında hiçbi şey yok ne akıntı ne bişeyOldun mu canım sen iğneyi takip etmemişim hadi hayırlı sonuçlar al inşallah yumurtalarına ne dedi büyümüş müydü?
Ay çok iyi büyümüşler canımOldum canım perşembe gittim biri 19mm diğeri 18 mm 2 yumurta vardı. Cuma öğlen 12de vurdum. Bugün 2. gün ama çok çok hafif ara sıra olan alt karın yumurtalık ağrısı dışında hiçbi şey yok ne akıntı ne bişeyEndişe ediyorum normalmi acaba çatlamadımı yoksa diye
Sadece cuma 12de vurun cumartesi gecesi ilişki olsun dedi canım. Bende çok detay sormadım. Cumartesi öğlen ve akşam ilişki oldu bu akşamda olur sonrasını gün aşırı değerlendiririm diye düşünüyorum kısmetseAy çok iyi büyümüşler canımçatlar canım muhakak endişe etme sen ilişki sıklığı için ne dedi?
Ya benim doktorumun asistani aksilik gibi eşimin ailesinin komşusu gibi bişey. O yüzden hep tedirgin oluyorum, doktorada detaylı bişey soramıyorum onun yüzünden anca ultrason bölümünde soruyorumAy çok iyi büyümüşler canımçatlar canım muhakak endişe etme sen ilişki sıklığı için ne dedi?
Bende sabah oldum iğne canım ama akinti var bendeOldum canım perşembe gittim biri 19mm diğeri 18 mm 2 yumurta vardı. Cuma öğlen 12de vurdum. Bugün 2. gün ama çok çok hafif ara sıra olan alt karın yumurtalık ağrısı dışında hiçbi şey yok ne akıntı ne bişeyEndişe ediyorum normalmi acaba çatlamadımı yoksa diye