Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta büyüklüğüne karındanmı bakıyorlar vajinal ultrason ile mi?
Benim karından bakıyo. Aslında oda kafamı karıştırıyo mağlum kilo var şuanda karın bölgem yağlı karından doğru boyutu görebilirmi acaba 😊

Benim karından bakıyo. Aslında oda kafamı karıştırıyo mağlum kilo var şuanda karın bölgem yağlı karından doğru boyutu görebilirmi acaba 😊
Evet vajinal daha rahat görülür öyle bakılıyordur diye düşündüm bi sorayım dedim bakalım benim ki karından mı bakacak

Evet vajinal daha rahat görülür öyle bakılıyordur diye düşündüm bi sorayım dedim bakalım benim ki karından mı bakacak
Hep karından baktı canım ama bu sefer gittiğimde bi sorucam onu 😊 sen başladınmı klomene

Perşembe başlayacağım canım 10 gün sonrada kontrole gideceğim
Hadi hayırlısıyla sonuclansın canım 😊

kızlar ya bu klomenden falann mantar olabilirmi. Benim çok yanma problemi başladı. Şimdi eşime travazol krem almasını söyledim gelirken. Bu kremde faydalımıdır bilmiyorum gerci 🤷🏼‍♀️

Kızlar bende bugün doktora gittim perşembe klomene başlıyorum sonra da hapin bittiği ertesi gün kontrole çağırdı. Sonra takibini yapıp iğne vericem dedi sonrasında da aşılama yaparız falan dedi kafam çok karıştı. Hemen aşılamaya geçmek ne kadar doğru klomenin ardından?

Canım merhaba bende şuanda adetimi bekliyorum klomene başlayacağım muhtemelen önümüzdeki hafta başlarım. Gynositol bende de var ama adet olduğum gün başlarım diye düşünüyorum. Günde 2 defa kullanmamı söyledi doktor sen nasıl kullanıyorsun gynositol ü? birde doktor klomenden sonra neden çağırıyor kontrole? Bana 5.gün başla 10.günden sonra 11-12-13-14-15.günleri değerlendir mutlaka dedi.
Merhaba bende gynosıtole başladım günde 2 içiyorum fakat bende aşırı derecede tatlı yeme isteği yaptı kan şekerini düzenlediği yazıyor fakat sanırım benim düşürüyorki tatlı yeme isteğim çoğaldı sizde de böyle bir etki yaptımı acaba?

benimde bugün klomene başlamam lazım normalde. Ancak dün konuştuğum bir kadın hastalıkları profesörü tedavilerinde klomen kullanmadığından bahsetti. Bugün kendisine kontrole gidicem hapa başlamadım o yüzden. Nasıl bi önerisi var merak ediyorum.

benimde bugün klomene başlamam lazım normalde. Ancak dün konuştuğum bir kadın hastalıkları profesörü tedavilerinde klomen kullanmadığından bahsetti. Bugün kendisine kontrole gidicem hapa başlamadım o yüzden. Nasıl bi önerisi var merak ediyorum.
Belkide sorun neyse onun tedavisini yaparak gebelik elde etmeyemi başlıyo acaba canım. Bizide bilgilendir merak ettim şimdi 😊

Merhaba bende gynosıtole başladım günde 2 içiyorum fakat bende aşırı derecede tatlı yeme isteği yaptı kan şekerini düzenlediği yazıyor fakat sanırım benim düşürüyorki tatlı yeme isteğim çoğaldı sizde de böyle bir etki yaptımı acaba?
Canım doktoruna sordun mu bende tamamen kesmişti şeker isteğini

Kızlar bende bugün doktora gittim perşembe klomene başlıyorum sonra da hapin bittiği ertesi gün kontrole çağırdı. Sonra takibini yapıp iğne vericem dedi sonrasında da aşılama yaparız falan dedi kafam çok karıştı. Hemen aşılamaya geçmek ne kadar doğru klomenin ardından?
Bı baksın bakalim hemen aşılama neden ben aşılama istedikçe doktorum bekle dedi bana

X