-
- Konu Sahibi Defneninannisi
Evet beyaz olanda hafifte olsa bı çizgi var hassas olandan yani erken gebelik testinden yapsaydn keşke birde. Klomen mi kullandin sende ? Belirtin ne ?Günaydın kızlar dün adet olmam lazımdı olmadım akşam ve bu sabah test yaptım bugünde kan verdim testte sizde görebiliyor musunuz
Allah razı olsun canım umutlar başka ay'a kaldıYani öyle olması gerekiyor canım neyse yinede hayırlısı olsun dn hayırlı zamanda nasip olur inşallah
Hadi bakalım hayırlısı ile inş vardırİğne vurulmadim kuzum ben ovulasyonla takip ettim kebdi çatladı yumurtlama üstünden 15 gün geçti
Hassas olanlara çok güvenemiyorum ben onun yerine bugün kan verdim sonuç bekliyorum. Yumurtlamadan 9 gün sonra 2 damla pembe lekelenmem oldu göğüs ağrısı var birdeEvet beyaz olanda hafifte olsa bı çizgi var hassas olandan yani erken gebelik testinden yapsaydn keşke birde. Klomen mi kullandin sende ? Belirtin ne ?
İnşallah bakalım eli kulağındaHadi bakalım hayırlısı ile inş vardır
Haber ver bize de
GÜzel düşünelim güzellll olsunnnnnnnİnşallah bakalım eli kulağında
Hmm inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizin adınıza çok sevindimHassas olanlara çok güvenemiyorum ben onun yerine bugün kan verdim sonuç bekliyorum. Yumurtlamadan 9 gün sonra 2 damla pembe lekelenmem oldu göğüs ağrısı var birde
Sorma bu ay hiç kötü düşünmedim hep oldu oldu diye telkin ettim kendimi acaba çok mu psikolojisine girdim diyorumGÜzel düşünelim güzellll olsunnnnnnn
İnşallah canım, hepimiz güzel sonuçlar hayırlı haberler alalım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHmm inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizin adınıza çok sevindim
Yok yok olduSorma bu ay hiç kötü düşünmedim hep oldu oldu diye telkin ettim kendimi acaba çok mu psikolojisine girdim diyorum
İnşallah kuzum inşallah hepimiz güzel haberlerle şükür gözyaşları dökelimYok yok oldu
Bende öyleyim 16 sında iğne oldum göğüs ağrım var arada bı batma var kasık bölgesinde başka belirtim yok umitlenince çok üzülüyorumSorma bu ay hiç kötü düşünmedim hep oldu oldu diye telkin ettim kendimi acaba çok mu psikolojisine girdim diyorum
İnş kuzummmmmmmİnşallah kuzum inşallah hepimiz güzel haberlerle şükür gözyaşları dökelim
Üstünden baya geçmiş kuzum adetin ne zamanBende öyleyim 16 sında iğne oldum göğüs ağrım var arada bı batma var kasık bölgesinde başka belirtim yok umitlenince çok üzülüyorum
Doktorum iki hafta sonra pazartesi günü adet günün dedi yani dün. Benimde göğüs ağrım bu kadar olmazdı ama vücut her ay başka belirti gösteriyor ona bağlamakta istemiyorum çünkü çok yıpratıyor. Test yapmak istedim ama cesaretim yok. Doktora gideceğim artık yarın yada Perşembe giderim diye düşünüyorum inşallah vardırÜstünden baya geçmiş kuzum adetin ne zamanValla ben bu lekelenmeden sonra sürekli test yaptım adetten 1 gün önce yaptım tertemiz negatifti hiç belli olmuyor o yüzden hepimizin bünyesi farklı benim göğüs ağrım hiç olmazdı adet dönemlerinde bu sefer elektrik çarpması gibi oluyor
İnşallah kuzum inşallah Rabbim gönlündeki neyse versin , çok zor beklemek ümit etmek ama ne yapalım umutsuz ümitsiz olmuyor hiç üzme kendiniDoktorum iki hafta sonra pazartesi günü adet günün dedi yani dün. Benimde göğüs ağrım bu kadar olmazdı ama vücut her ay başka belirti gösteriyor ona bağlamakta istemiyorum çünkü çok yıpratıyor. Test yapmak istedim ama cesaretim yok. Doktora gideceğim artık yarın yada Perşembe giderim diye düşünüyorum inşallah vardır
Regl oldun mu peki?Yaptım canım negatif
ben pek göremedim kuzum. en iyisi mi kan sonucu çıksın, bizleri de bilgilendir olur mu :)Günaydın kızlar dün adet olmam lazımdı olmadım akşam ve bu sabah test yaptım bugünde kan verdim testte sizde görebiliyor musunuz
Canım bu pozitif demek değil mi, gebesin yani?Kızlar ben geldimmmmm