- Konu Sahibi Defneninannisi
İnşallah haber verin burdan da. Rabbim herkese nasip etsin bizleredeKasıklarımda batmalar vardı bide bende aşırı gaz var yarın gidicem doktora bakalım inşallah güzel haber alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah haber verin burdan da. Rabbim herkese nasip etsin bizleredeKasıklarımda batmalar vardı bide bende aşırı gaz var yarın gidicem doktora bakalım inşallah güzel haber alırım
Evet canım iğneden sonra ama çıkmadı dayanamayıp yaptım tertemiz tek çizgi çıktıÇıkar bence canım iğneden sonra mı 19. Gün normal testte bile çıkar
Yaptım canım negatifHakkında hayırlısı olsun canım, test yap ama önce, emin ol :)
Evet doktora gittim 19.5 da iğne oldum sonra yine çağırdı yumurta catlamismi diye bakmak için. Yumurta kaybolmuş dedi çatlamış şükürler olsun. Ayın 16 sında iğne oldum canımMerhaba bende kullandım canım 5gün sonra kontrole gittm yumurtam büyüyünce de iğne buruldun 1 hafta oldu. Sen kontrole gittn mi?
Test yapsan çıkar o zaman canım muhtemelen. İğneden 13-14 gün sonra belli oluyormuş gebelik benim daha 1 hafta olduEvet doktora gittim 19.5 da iğne oldum sonra yine çağırdı yumurta catlamismi diye bakmak için. Yumurta kaybolmuş dedi çatlamış şükürler olsun. Ayın 16 sında iğne oldum canım
hayırlısı olsun canım adetin de gecikmiş o zamanEvet canım iğneden sonra ama çıkmadı dayanamayıp yaptım tertemiz tek çizgi çıktı
Yok can adetime daha 9 gün varhayırlısı olsun canım adetin de gecikmiş o zaman
Nasıl oluyor iğneden 19 gün geçtiyse genelde 14 gün sonra falan adet zamanı olmuyor muYok can adetime daha 9 gün var
Aşırı göğüs ağrım var kasık ağrım da var bugün adet sancısına benzer ağrım oldu. Fakat çok umitlenip üzüldüğüm için cesaret edemiyormTest yapsan çıkar o zaman canım muhtemelen. İğneden 13-14 gün sonra belli oluyormuş gebelik benim daha 1 hafta oldu
Canım valla bende ilk defa kullandım hiç bilmiyorumNasıl oluyor iğneden 19 gün geçtiyse genelde 14 gün sonra falan adet zamanı olmuyor mu
Yani öyle olması gerekiyor canım neyse yinede hayırlısı olsun dn hayırlı zamanda nasip olur inşallahCanım valla bende ilk defa kullandım hiç bilmiyorum
İnsan öyle oluyor canım pozitifi görürsün umarımAşırı göğüs ağrım var kasık ağrım da var bugün adet sancısına benzer ağrım oldu. Fakat çok umitlenip üzüldüğüm için cesaret edemiyorm
Veririm tabi Amin inşallah hepimiz en erken zamanda alırız güzel haberimiziİnşallah haber verin burdan da. Rabbim herkese nasip etsin bizlerede
Ne yaptın canım sonuç ne inşallah olumludur herşeyVeririm tabi Amin inşallah hepimiz en erken zamanda alırız güzel haberimizi
İnşallah canım hayırlısı bakalımİnsan öyle oluyor canım pozitifi görürsün umarım
Calla ben görüyorumGünaydın kızlar dün adet olmam lazımdı olmadım akşam ve bu sabah test yaptım bugünde kan verdim testte sizde görebiliyor musunuz
İkiside farklı testi 5 dakikada çıktılar inşallah kuzum klomenle 2. Ayım benimdeCalla ben görüyorum
İğnede kaçıncı gündesin canımİkiside farklı testi 5 dakikada çıktılar inşallah kuzum klomenle 2. Ayım benimde
İğne vurulmadim kuzum ben ovulasyonla takip ettim kebdi çatladı yumurtlama üstünden 15 gün geçtiİğnede kaçıncı gündesin canım