- 19 Nisan 2018
- 1.298
- 1.049
- Konu Sahibi Defneninannisi
Kuzum 5in üstünde olunca pozitif kabul ediliyor ama çok çok minik galiba doktora gidemedim çok geç çıktıCanım bu pozitif demek değil mi, gebesin yani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum 5in üstünde olunca pozitif kabul ediliyor ama çok çok minik galiba doktora gidemedim çok geç çıktıCanım bu pozitif demek değil mi, gebesin yani?
kaçıncı günün sonucu bu canım?Kuzum 5in üstünde olunca pozitif kabul ediliyor ama çok çok minik galiba doktora gidemedim çok geç çıktı
Kan yeni verebildim canım 7gibi alıcam sonuç inşallah bekliyorum Haber vericem aklımdasınNe yaptın canım sonuç ne inşallah olumludur herşey
Gecikmenin 2. Günü kuzumkaçıncı günün sonucu bu canım?
Evet oldumRegl oldun mu peki?
Hayırlı olsun canımmmKızlar ben geldimmmmm
Oldun mu canım bir daha ki aya inşallahEvet oldum
Sağol kuzum Allah razı olsunHayırlı olsun canımmm
Negatif canım malesef adet olunca tekrar gidicemNe yaptın canım sonuç ne inşallah olumludur herşey
Hayırlısı olsun inşallah canimm bende evde test yaptım erken gebelik çıkmadı hiçbir şey hayırlısı olsun çok yıpratan bir süreç Rabbim yardımcımız olsunNegatif canım malesef adet olunca tekrar gidicem
Erken gebelik testleri yanlış sonuç verebiliyomuş inşallah öyle olmuştur hayırlısı tabi canım ne diyebiliriz Allah inşallah güzel haberi en kısa zamanda bizede yaşatırHayırlısı olsun inşallah canimm bende evde test yaptım erken gebelik çıkmadı hiçbir şey hayırlısı olsun çok yıpratan bir süreç Rabbim yardımcımız olsun
Canım 18.gun reglnildum ama.kisa sürdü bugün doktor randevum var bakalım tekrar baslicaz tedaviyeArkadaşlar Klomenden kaç gün sonra hamile kaldığınızı öğrendiniz veya regl oldunuz?
çok iyi canım, sev,nd,m adına bu ara sıcak tut ayaklarını bol bol uzan dinlen :))Gecikmenin 2. Günü kuzum
Moral bozmak yok, gelecek aya inşallah olacak :))Evet oldum
Tamam canım, haberdar et bizi de gelişmelerden :)Canım 18.gun reglnildum ama.kisa sürdü bugün doktor randevum var bakalım tekrar baslicaz tedaviye
Canım malesef bugün kanamam oldu, önce kırmızı sonra hafif kahverengi kırmızı karışımı devam ediyor ağrım var kasıklarimda ve sol bacağıma vuruyorçok iyi canım, sev,nd,m adına bu ara sıcak tut ayaklarını bol bol uzan dinlen :))
İnşallah canım bugün de regl oldum. Göğüs ağrım devam ediyor çok şaşkınımErken gebelik testleri yanlış sonuç verebiliyomuş inşallah öyle olmuştur hayırlısı tabi canım ne diyebiliriz Allah inşallah güzel haberi en kısa zamanda bizede yaşatır
İnşaAllah. Siz alırsınız güzel haberlerOldun mu canım bir daha ki aya inşallah
Tabi ki de yok Rabbim vakti geldiğinde nasip edecektirMoral bozmak yok, gelecek aya inşallah olacak :))
Canım klomen ikinci kez tekrar kullancam doktorum umutlu yumurta gelişmelerin gayet iyi dedi bakalım hayırlısıTamam canım, haberdar et bizi de gelişmelerden :)
Bende cuma günü gideceğim bu ay tekrar başlayacak inşallahCanım klomen ikinci kez tekrar kullancam doktorum umutlu yumurta gelişmelerin gayet iyi dedi bakalım hayırlısı