Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni Kan tahlili verdim saglık ocağında rutin kan tahlili yaptırdım herşey normal cıktı nasıl bakılıyo insülin direncine 53 kilom kilo ile Bi sıkıntım yok kafam cok karışık cok yoruldum artık tedavi falan herşeyi bırakmayı düşünüyorum
Aç karnına Glikoz ve insülin değerinize bakılması lazım insülin direnci için

Kızlar merhaba nasılsınız Cookiie Cookiie bana hala mi yapmadın diye yazacak valla yapmadım korkuyorum neden böyle bı durum yaşıyorum acaba 😂 birde size bişey soracam iğneden sonra doktorun dediği gibi mi iki gün biri sabah akşam olarak mı degerlendirdiniz biz çok değerlendiremedik diye umuitlenmiyorum sanrm pazara kadar gelmezse pazar sabahı yapacam 🥰

Kızlar merhaba nasılsınız Cookiie Cookiie bana hala mi yapmadın diye yazacak valla yapmadım korkuyorum neden böyle bı durum yaşıyorum acaba 😂 birde size bişey soracam iğneden sonra doktorun dediği gibi mi iki gün biri sabah akşam olarak mı degerlendirdiniz biz çok değerlendiremedik diye umuitlenmiyorum sanrm pazara kadar gelmezse pazar sabahı yapacam 🥰
Canım doktor bana cuma öğlen iğne vurun dedi cumartesi akşam ilişki dedi. Ben cumartesi hem öğlen hem akşam değerlendirdim. Tutmadı. Belli olmaz tek bir ilişkiyle olur ki 😊

Canım kaç gün oldu?
Bende değerlendirdim mi diye emin değilim ya. Doktorum bana iğneden sonra 2. Ve 3. Gün dedi birde gün aşırı 2 gün daha dedi.
Sen nasıl değerlendirdin?

Kızlar merhaba benim de bugün iğnenin 16.günü henüz adet olmadım elimde test de yok hastaneye gitme imkanımda yok şuan da çok heyecanlıyım ama adet olacakmışım gibi ağrım var inşaAllah olmam sizlerde durumlar nedir?

Kızlar merhaba benim de bugün iğnenin 16.günü henüz adet olmadım elimde test de yok hastaneye gitme imkanımda yok şuan da çok heyecanlıyım ama adet olacakmışım gibi ağrım var inşaAllah olmam sizlerde durumlar nedir?
Ayy canım hemen git ya da test al ben 14. Günde dayanamaz yaparım herhalde 🥰🥰 çok heyecanlı🤲🏻🙏🏻🥰

Ayy canım hemen git ya da test al ben 14. Günde dayanamaz yaparım herhalde 🥰🥰 çok heyecanlı🤲🏻🙏🏻🥰
Canım yaa keşke hemen gidip alabilsem ama köyde yaşadığım için ulaşım biraz sıkıntı o yüzden bata kadar beklemek zorundayım ☺️senin kaçıncı gün? 🥰🥰

bende de canım durumlar aynı , karnım gerim gerim geriliyor iğnenin 14. günü ve regl belirtisi yok.. hakkımızda hayırlısı inşallah :))

Canım kaç gün oldu?
Bende değerlendirdim mi diye emin değilim ya. Doktorum bana iğneden sonra 2. Ve 3. Gün dedi birde gün aşırı 2 gün daha dedi.
Sen nasıl değerlendirdin?
Canım bugün 17. Gün pazar günü yaptığımda çıkmadı reglimde 3 gün gceikti ama pko da hemenngunu gününe gelmiyor sağ kasığımda regl olacam gibi bir his var beyaz akintilarim geliyor ama içimdeki ses hep regl olacam diyorum 😂 bende salı akşam 9 da vuruldum Perşembe sabah akşam cuma ve Pazar degerlebdirdik

Cnm benimde 17. Günüm sağ tarafında ağrım var ve beyaz akintilarim var regl olacak hissin var hayırlısı artık diyorum🤲🥰

X