- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Defneninannisi
Göğüste acıma yani nasıl diyim dokunduğunda acır dokunamazsınCanım göğüs hassasiyeti nasıl birşey?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğüste acıma yani nasıl diyim dokunduğunda acır dokunamazsınCanım göğüs hassasiyeti nasıl birşey?
şişme felan mı, yoksa sadece ara sıra ağrı girmesi gibi birşey mi?Göğüste acıma yani nasıl diyim dokunduğunda acır dokunamazsın
Yani regli öncesi olur ya sertleşir acır ara sıra dokunamazsınşişme felan mı, yoksa sadece ara sıra ağrı girmesi gibi birşey mi?
valla bende öyle birşey yok :/Yani regli öncesi olur ya sertleşir acır ara sıra dokunamazsın
Herkeste olmuyomuşki canım benimkide iğne etkisinden büyük ihtimalvalla bende öyle birşey yok :/
bende iğneden sonra 2-3 gün şişmişti, şuan normal seviyelerindeHerkeste olmuyomuşki canım benimkide iğne etkisinden büyük ihtimal
Yumurtlama olduğu için şişmiştir bence canımbende iğneden sonra 2-3 gün şişmişti, şuan normal seviyelerinde
hayırlısı olsun inşallah hepimiz bu ay gebe kalırızYumurtlama olduğu için şişmiştir bence canım
İnşallah canımhayırlısı olsun inşallah hepimiz bu ay gebe kalırız
hadi hayırlısı :)Kızlar ben klomen kullanmıştım kontrole gittim iki yumurta büyümüş ama iğne yapmadı 3 mm daha büyüsün ptesi gel dedi
benim de iğneden sonra 8. günüm, bende de çok fazla beyaz akıntı var. üstelikdün gece belim de cok ağrıdı, gün boyu hafif kasık agrısı vardı...Kızlar bugün ignemin 10. günü dün akşamdan itibaren beyaz akıntım çok olmaya başladı test yapmadım korkuyorum sanrm
Güzel haber cnm pazartesiye kadar büyür dahaKızlar ben klomen kullanmıştım kontrole gittim iki yumurta büyümüş ama iğne yapmadı 3 mm daha büyüsün ptesi gel dedi
Canım benim ağrılarım vardı beyaz akıntı dün gece başladı ama göbeğimdeki ağrı devam ediyor hala ins güzel sonuçlar alırızbenim de iğneden sonra 8. günüm, bende de çok fazla beyaz akıntı var. üstelikdün gece belim de cok ağrıdı, gün boyu hafif kasık agrısı vardı...
İnşallah canım sonrada iğne vurcak herhalde sizinde mi böyle olmuştuGüzel haber cnm pazartesiye kadar büyür daha
Amin cnm...dün gece de bel ağrısından bir o yana bir o yana döndüm durdum. bu sabah da kan verdim hormon bakılacak seviyesi ne durumda vs... göğüs agrım da başladı hafiften şişiyor.Canım benim ağrılarım vardı beyaz akıntı dün gece başladı ama göbeğimdeki ağrı devam ediyor hala ins güzel sonuçlar alırız
Ay bende cumayı iple çekiyorum daha 1 hafta vaaar inşallah benimkilerde büyüyolardırrrrKızlar ben klomen kullanmıştım kontrole gittim iki yumurta büyümüş ama iğne yapmadı 3 mm daha büyüsün ptesi gel dedi
İnşallah canım bende çok korkuyordum ama büyümüşler şükürAy bende cumayı iple çekiyorum daha 1 hafta vaaar inşallah benimkilerde büyüyolardırrrr
Senin çok az kalmış canım 2 gün sonra yapsanmı acabaKızlar bugün ignemin 10. günü dün akşamdan itibaren beyaz akıntım çok olmaya başladı test yapmadım korkuyorum sanrm