OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

kızlar bu ay elimizden geleni yapmaya çalıştık.13 ocak beklenen regl tarihim.
sizce ne zaman gebelik testi yapmalıyım???
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Valla ben hep su yumurtlama gunlerini takip ediorum adetimin bittigi gun yani 7 gun 10. 12. 14. 16. 18. 20. 22. 24. Yani anlicaginiz fazlasiyla yapiorm bu ay 4. Ayimiz ilk 3 ayda olmadi bakalim ins bu aya kismettir...
1ci seneniz dolana kadar böle idare etcen böle devam etcen canım:)ii şanslar

valla canm hiç ihtimal vermiorum kötü olduğuna dail ama belli olmaz hayat bu rbbm ne uygun görürse onu yaşıcaz sonçta . Allah büyük bakalım dua edin tatlım . Çarşamba öğleden snra gidicez tatlm. Yaptırın yaptırın sizde aslında kadnlardan önce ilk erkeğin baklması lazmdı nese geç olsun güç olmasın :)

ben adet olucm sanirm. lekelr cogalmaya basladi (( ben anlamiyorm ne zaman olacak bu nasil olacak. artik cok uzuluyorm benn

ben adet olucm sanirm. lekelr cogalmaya basladi (( ben anlamiyorm ne zaman olacak bu nasil olacak. artik cok uzuluyorm benn

hayır ya üzülmek pes etmek yok. ne kadardır deniyorsun. ben etrafımdan hep şunu duyuyorum. ne zaman üzülmeyi dertlenmeyi bıraktım stresimi yendim o zaman hamile kaldım diye. gerçekten ben de kızımda farkında olmadan hamile kaldım. ama şimdi planlı olarak istediğimden ve de stres yaptığımdan olacak ki 3 aydır olmuyor. kesin olarak kararlıyım bu ayda olmazsa bırakcam düşünmeyi hesap yapmayı. ne yumurtlama günü hesaplıcam ne sat ne bat :) akışına bırakıcam. normal şartlarda haftada 2 kere düzenli ilişkide bile hamile kalınabildiğini okuyorum sürekli. ee haftada iki zaten oluyor :)))belki böyle gün aşırı görev gibi denemek bile ters etkliyor olabilir. ama şunu da unutmayalım bebekler en doğru zamanda geliyorlar..

Veeee telefondaki ses.. Yine negatif dedi.. Bi hafta icinde adet olmazsan gel dedi.. Attim kendimi yataga depresyon moduna devam :) hayirli bakalim bu ay asilamaya basliicaz insallah bu yolla tutar..

Veeee telefondaki ses.. Yine negatif dedi.. Bi hafta icinde adet olmazsan gel dedi.. Attim kendimi yataga depresyon moduna devam :) hayirli bakalim bu ay asilamaya basliicaz insallah bu yolla tutar..
sağlık olsun ttlım bende 2gündür adet olmadım .olursmda hayrlısı olsun olmasamda hayrlısı olsun hiiiçççte üzülmem vallahi rabbmden hayrlısı kardeşlerim hiç üzülmeyin isyana yönelmein aman rabbm bizede tattrıcak birgün sabır

edsofi nasıl yaa anlamadım senin adetin ikigün geçti mi???

haklsn canm. benm de sözüm var kendime. bundan sonra hesaplamicam diye. ama yapamiyotum ki ben. beynim sanki akisina da biraksa beklicek her ay. bu da bir yol gibi hissedicek beynim. yine olmicak gibi geliyor. etrafmdan surekli hamile haberleri aliyrm. nasil basaricam akışına bırakmayı bilmiyrm

Moralini bozma cnm. Doğru zamanda bizi yormadan çıkıp gelicek. Moral bu dönemde çok önemli. Allah insanları en çok istediği şey ile sınarmış.

doğru söylüyorsun insanın elinde değil. eşim sürekli ikna etmeye çalışıyo beni. bırak şu testleri yapmayı akışına bırakalım bi çocuğumuz var zaten çok şükür 2. de kendi isteyince gelir diye ama duramıyorum. daha reglime 1 hafta kala başlıyorum testlere. bişey çıkmayınca moralim bozuluyor. bakalım bu sefer kararlıyım. inş uygulayabilirm :) ya da gerek kalmaz ve hamile kalmış olurum :) 5 ay da uzun bir süre değil. zaten istatistiklere göre en çok ikinci altıncı ayda hamile kalınıyormuş. endişelenmek için 7 ayın var daha :)

Slm kizlar bende yeni katildim bizde bir bucuk yildir evliyiz 4aydir bebek dusunuyoruz 4.ayimizdayiz ilk aydan olacagini dusunurdum hep ilk 2 3 ayim tam bi kabustu depresyona girmistim resmen ama simdi biraz daha rahatladim bakalm adet zamanimdada bole olabilecekmiyim benm adetim normalde duzeldir arada sasar o yuzde yumurtlama gunum belli deildir temizlendigim gun yani 7. Gun 10.12.14.16.18.20.22. Surekli birlikte olduk bir saat sirt ustu yattim folik asit kullandm bakalm hayirlisi allah benimde yuzumu guldururde evlat sahibi olurum isteyen herkeze allahim nasip etsin...

Moralini bozma cnm. Doğru zamanda bizi yormadan çıkıp gelicek. Moral bu dönemde çok önemli. Allah insanları en çok istediği şey ile sınarmış.
ben başka birsey dusunemiyrm ki. yapi olarak da pimpirikli biriyim. Rabbim daha fazla telaslandrmaz umarm hicbirimizi

inş hadi hayırlısı bakalm. :) 1. yi tuttursak ikinci de hiç korunmicam zaten pisman oldm o aylar için :))

benim batım 17 ocak. 3 aylık evliyim ilk başta korunduk tam bir tarih bilmiyorum ve ilk kez bu ay ovulasyonumu takip ettim bakalım ne olacak. umarım hepimizin istekleri olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…