• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

Herkese bu başlık uğur getirsin inşallah :)

Benimde ocak 30 yada 31 en sonda ben varım ya nasıl geçicek zaman :):)

Benim de bir hafta var ama alıştım artık bu 6.ayım beklemek zor gelmiyor nedense :)))

inşallah çok beklemezsiniz kızlar amasabırlı olun.burda senelerce bekleyenler var.bizimelimizde olan bişey değil bu .bende sizin gibi ilk istediğimizde hemen olur diyordum.ama 2.5 yıl geçmiş.hala kucağım boş.dilerim rabbimdaha da bekletmez.bu yolda beraber yürüyecez arkadaşlar ve sabırlı olacaz.rabbim gönlümüze göre versin inşallah....

ewet canım gecikti son3 aya göre hesaplarsak ki hesaplamak zorundaım çünküneden diceksin gecen ay 2 ğün ncesinden geldi adetim . son3 ayı hesapladığımda 5 ocak adet olmAM LAZIMolmadım daha kasılmalarım var fakat adet olcağımdan dolayı olabilir canım öle zannediorum amaa hiççç üzülmücem söz verdm kendime ..
Cnm test yapmadinmi iki gün gecti madem ayy cokk heycanli nasıl bekliyosun :))

Canım yymurta takibi yptr emin değilsen npcan bşka benm doktorum biraz yakın olsa vala ben heray giderim :)
Cnm gecen ay gittim doktora ikiser gun aralikli uc defa bakti dun catlamis bugun çalışın dedi yaptık olmadı :((((( doktor yine gel falan demedi 6 ay oldu diyorum normal daha erken diyor...:// gecen ay görünen kistimde cok şükür kaybolmus bu ay yumurta kistiydi sanirim tek sevindirici Haber buydu :(( bunada şükür bi sorun cikmasinda tek bekleriz dogru zamani Rabbim Büyük ...

kızlar bütün ay çalışmalara rağmen hamile kalamayanlar ( bir örneğide ben :) inanıyorum bu topiğimde bi çok kişiye gene uğurlu gelecek inşallah :)
kaç yıllık ewliyiz?
ne kadar korunduk?
ne zamandır düşünüyoruz ?
veya bi rahatsızlığı olup hastalığıyla mücade edenler de buraya yazabilir paylaşabilir ?

herşeyden önce şunu söylemek istiyorum arkadaşlarım aslaaa rabbimin büyüklüğünü unutmuyorum ... her seferinde bunu düşünüp .. her düşündüğümüzde de daha çok ümitlenecez ... ümidimizi asla kaybetmicez inşallah
:46::20::21: benim 6 vea 7 ocak :(

ahhhhh ahhhh canımmmmmmmmmm keşke ümit kaybetmesek :(:43::43::43::43:

Arkadaslar 3ocakta regl olmam gerekiyordu ama sadece tuvalet kagidiyla sildigimde bir pembelik vardi.o da cok az.hatta kesin geliyor diye dusundum su ana kadar ara ara acik kahve lekeden baska bi sey yok ..3-4-5 ocakta karnimda sislik vardi o da kayboldu sayilir.goguslerimdeki hassasiyette gecti..yuzumde sivilceler cikti ki hic bir adet doneminde boyle bi sey olmamisti..ve canim surekli salata, tursu yemek istiyor..9 aydir deniyoruz .. test yapmaya korkuyorum... kendimi dinlemekten helak oldum.esime regl oldum dedim cunku gecikme olup da hasta olunca cok hayal kirikligi yasiyor..:(((yorumlarinizi fikirlerinizi bekliyorum..

Arkadaşlar 3 ocak ta regl olmam gerekiyordu ama tuvalet kagidinda sadece bir pembelik vardı. . Hatta regl oldum sandim..ama o gunden beri geken giden yok.bazen ara ara yine sadece tuvalet kagidinda acik kahve lekeler oluyor.3-4-5 ocakta hasta olacakmisim gibi karnim sisti, goguslerim hassasti ama simdi hicbiri yok.ilk defa bu ay regl oncesi sivilcelerim cikti.canim eksili salata ve tursu yemek istiyor surekli..kasiklarimda batma da oluyor ara ara.9aydir deniyoruz test yapmaya yaptirmaya da korkuyorum o yuzden hatta esime regl oldum dedim gecikip hasta olunca hayal kirikligi buyuk oluyor..belki de ben her seyi bebege yoruyorum, kendimi dinlemekten de yoruldum acikcasi:((( bebek var mi sizce..yorumlarinizi bekliyorum:((

selamlar , biz de haziranda evlendik ve ilkgünden beri bebek istediğimiz icçin korunmadık ama olmadı. :( bat 9-10 ocak. bakalım hayırlısı :(

Back