- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
canım seninle beraber bekliyorduk sen ne durumdasın bir gelisme var mı?edsofi nasıl yaa anlamadım senin adetin ikigün geçti mi???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım seninle beraber bekliyorduk sen ne durumdasın bir gelisme var mı?edsofi nasıl yaa anlamadım senin adetin ikigün geçti mi???
ewet canım gecikti son3 aya göre hesaplarsak ki hesaplamak zorundaım çünküneden diceksin gecen ay 2 ğün ncesinden geldi adetim . son3 ayı hesapladığımda 5 ocak adet olmAM LAZIMolmadım daha kasılmalarım var fakat adet olcağımdan dolayı olabilir canım öle zannediorum amaa hiççç üzülmücem söz verdm kendime ..edsofi nasıl yaa anlamadım senin adetin ikigün geçti mi???
hayrlısı tatlım inşallah bekle bakalım :):) ne olur ne olmaz:)Inşallah cnm. Bakalım yarın doktor ne diyecek.
hiiiççççç moralini bozma tatlımmmm hiiiiçççççç :) olur zamnla bende hapı bıraktıktan sonra olur dedm 1.5 senedir mücadeledeimm 2 kere göz yaşıakıttım okadar dahada üzülmedm dedmki kendime ben çocuk istemiorum illa ... hayırlısını istiorum sadece :):):)Slm kizlar bende yeni katildim bizde bir bucuk yildir evliyiz 4aydir bebek dusunuyoruz 4.ayimizdayiz ilk aydan olacagini dusunurdum hep ilk 2 3 ayim tam bi kabustu depresyona girmistim resmen ama simdi biraz daha rahatladim bakalm adet zamanimdada bole olabilecekmiyim benm adetim normalde duzeldir arada sasar o yuzde yumurtlama gunum belli deildir temizlendigim gun yani 7. Gun 10.12.14.16.18.20.22. Surekli birlikte olduk bir saat sirt ustu yattim folik asit kullandm bakalm hayirlisi allah benimde yuzumu guldururde evlat sahibi olurum isteyen herkeze allahim nasip etsin...
kızlaaaaaaaarrrrrrr nerdesiiiniiiiiiiizzzzzz yaw tek kaldım ya bu kadınlarkülübndeki yeni yazı sistemini hiçbeğenmedim bütü yazılar biiirbirine giriiiiiiii
sağlık olsun ttlım bende 2gündür adet olmadım .olursmda hayrlısı olsun olmasamda hayrlısı olsun hiiiçççte üzülmem vallahi rabbmden hayrlısı kardeşlerim hiç üzülmeyin isyana yönelmein aman rabbm bizede tattrıcak birgün sabır
bu ayki adetimi bekliyorum bugün olmam gerekiyor onun yüzünden uykum kaçtı sabahın köründe uyandım yarın dokotra gideceğim aşılama için tedaviye başlıyoruz canımcanım seninle beraber bekliyorduk sen ne durumdasın bir gelisme var mı?
bence test yapmalısın nasıl dayandın ki bu kadar hadi bakalım inşallah gerek kalmaz doktora gitmenize yani sadece bundan sonra bebeğinin takipleri için gidersin canımewet canım gecikti son3 aya göre hesaplarsak ki hesaplamak zorundaım çünküneden diceksin gecen ay 2 ğün ncesinden geldi adetim . son3 ayı hesapladığımda 5 ocak adet olmAM LAZIMolmadım daha kasılmalarım var fakat adet olcağımdan dolayı olabilir canım öle zannediorum amaa hiççç üzülmücem söz verdm kendime ..
aynen ben hyatta bu saatte kalmak uykum kçtı yarın dktora gidicez ya aşıla ma yaptrcan he hdi hayrlısı tatlım çok sevindm
aynen ya bnde senn gibi düşünüorum gecen ay rahattm 2gun erken geldi dedi boşa bekleme
Kızlar testim negatif :)
Okadar bilemiorum tatlm bence en azndn silik çıkması gerekirdi die düşünüorum umutlandrmakta istemiorum kendmi olsun belki önümzdeki ay olur :)
Okadar bilemiorum tatlm bence en azndn silik çıkması gerekirdi die düşünüorum umutlandrmakta istemiorum kendmi olsun belki önümzdeki ay olur :)