• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

Arkadaslar merhaba.. Topik hayırlı olsun öncelikle.. Yeni yıl yeni umutlarla gelmiş olsun.. Benim bat 9ocak. 2 gün önce daha önce hiç yaşamadığım koyu renk yogun bi lekelenmem oldu. Ümitlendim açıkçası:) heyecanla beklemedeyim, Allah hepimizin dualarını kabul etsin

canm benm de 8 ocak bat. benm de bugün lekelenmem oldu. ama ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi var bende :((( leke olunca sen neden ümitlendn canm ? idrar testinde de cikmiyor bu vakitte :(((

dün gece rüyamda çok güzel bi gelinlik giydiğimi gördüm :) rüya tabirlerine baktım ve güzel haberler alınacağına mutlu olunacağına işaret ediyormuş:9::9::9:bebek mi yoksa :)) . aslında esprisine yazıyorum:)). rüyalara pek takılmam hatta doğru düzgün rüya bile görmem
hakkımızda hayırlısı olsunn

dün gece rüyamda çok güzel bi gelinlik giydiğimi gördüm :) rüya tabirlerine baktım ve güzel haberler alınacağına mutlu olunacağına işaret ediyormuş:9::9::9:bebek mi yoksa :)) . aslında esprisine yazıyorum:)). rüyalara pek takılmam hatta doğru düzgün rüya bile görmem
hakkımızda hayırlısı olsunn

inş guzel haberler alırsınzz :D

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr yardımmm lütfennnnnnnn ..salı sperm testi yaptrcaz ama 4cü günü gidilmesi gerekiordu biz dün ilşkiyiunuttuk buğün girdk yani3 cü gün gidicez yaparlar mııı ooofffff randevuyu aldık artık , kendm içinde randevu aldım ileriye çekemem doktorum full dolu çünkü :( olurmu sizce 3 cü gün kızlaaaaaaarrrrrrr:43:

merhaba arakadaşım bizde yaptırdık ama bizde gün konusu olmadı. uygun durumda gidersin endişe etme umarım iyi çıkar tatlım

canm benm de 8 ocak bat. benm de bugün lekelenmem oldu. ama ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi var bende :((( leke olunca sen neden ümitlendn canm ? idrar testinde de cikmiyor bu vakitte :(((

Ben daha önce böyle lekelenme gibi bise yaşamamıştım. Lekelenme olan gün ateşim düştü, ertesi gün itibarıyla yükselmeye basladı yeniden. Hamilelerin ateş tablosunu incelemiştim, böyle olanlar vardı, bendekinin de yerleşme kanaması olduguna yordum yani:) umarım hamileyizdir arkadaşım güzel haberleri ardarda alırız

Ben daha önce böyle lekelenme gibi bise yaşamamıştım. Lekelenme olan gün ateşim düştü, ertesi gün itibarıyla yükselmeye basladı yeniden. Hamilelerin ateş tablosunu incelemiştim, böyle olanlar vardı, bendekinin de yerleşme kanaması olduguna yordum yani:) umarım hamileyizdir arkadaşım güzel haberleri ardarda alırız

insallah hayirlisiyla hamileyizdir canim :))) Bakalm bakalim birkac gun daha :))) Bende ates Olcmeyi bilmiyorm am a. cihazim da yok

Son düzenleme:
hoşgeldin tatlım ya saol :):):) sizlerde olmasanız :) ovulasyonu nie kaçırdın ve ne zamn adetin canım ??

Cnm ovulasyon testi magduruyum :)) ve yine regli oldum gecen ay 32. Güngelen kırmızılar bu ay 28.gun geldi oyuzdende duzenszliktn tutturamiyorm sanırım :///

Oglen doktoru arayip kan testimin sonucunu alicam.. Uyku tutmuyo resmen.. Umursamamaya takmamaya filan calisiyorum ama nafile sanki yeni uyanmisimgibi gozler kapanmiyo :( insallah yarin telefondaki ses tebrikler diye baslayan bi cumle kurar..

Valla ben hep su yumurtlama gunlerini takip ediorum adetimin bittigi gun yani 7 gun 10. 12. 14. 16. 18. 20. 22. 24. Yani anlicaginiz fazlasiyla yapiorm bu ay 4. Ayimiz ilk 3 ayda olmadi bakalim ins bu aya kismettir...

Back