• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

kmyasal gebeliği ilk defa bu sitede gördm ne kadar değişk okadar çesitlilik var ki rbbm hpimizin yardımcısı olsunn tatlım rbbm çok buyuk olucak inşallh bundan 1 sene sonra bu yazılarımızı okurken kucagmzda bebeğimiz olucak eminim :D

inş ya çok istiyorum bakalım... ewt canım bende duymadığım çoğu şeyi burdan duyuyorum takip ediyorum bakalım hakkımızda hayırlısı...

bu sefer yazma yok herğün burdan konuşucaz adım adım :):):) format değişti şekerim :)

tamamo zman şekerimm :) benim 1 haftadır göğüste iğnelenme oluyodu bugün ağrımaya başladı.arada bel ağrısı ama şiddetli.az az da akıntı :)olursa 10 gün sonra adetim bakalım artık :49:

sağol canm teşekkürler. belli olmaz belki hamilesindir. ben kızımda adet günümde öğrenmiştim. daha gecikmedin sonuçta.
benim adet döngüm 24 gün ve adetlerim 8 gün sürüyor. yani normal şartlarda 10. gün falan yumurtlamam lazım. ama geçen ay 28. gün adet oldum. biz her ihtimale karşı 8. gün ila 18. günler arası gün aşırı deniyoruz. ben 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. yani test yaptım pozitif çıktı. 8 gün yaşadım bu mutluluğu. 8. gün hafif kanamam oldu dr a gtiitk beta hcg 40 a düşmüş. 2 gün sonra 60a yükseldi.sonra yoğun kanamayla düştü. açıkcası biraz rahatladım tabi. en azından hamile kalabiliyorum. tüplerle hormonlarla alakalı bi sıkıntı yok dedi dr.biraz rahatlattı beni. ama 2 aydır da olmuyor işte. bu aydan biraz ümitliyim. ister istemez vücudumu dinliyorm. kasık ağrısı ve ani batmalar hissediyorum ama regl belirtiisi de olabilir tabi bunlar. hakkımızda hayırlısı olsun. hayırlı sağlıklı evlat olacaksa olsun değilse olmasın diyorum.

evet canım ben biraz erken davranıp 4 gün kala test yaptımm çıksaydı çıkardı eminim :( sen de benim gibi stres yapıp vucudunu çok dinliyosun ne yazıkki elimizde değil bu çünkü caanı gönülden istedğimiz bişey. nasıl dizginleriz bunu bilmiyorum ama söyle rahatlatabiliriz kendimizi senelrce aylarca cocougu olsun diye yanıp tutuşanlar var bizim çok şükür evlatlarımız var bide olmayanları düşünsenee Allah yardımcıları olsun :( rabbiim isteyen herkese versin inşallah.. bizim de elbet olacak allahın izniylee bununda elbet bir zamanı varr:34: kimyasal gebelik yaşamana üzüldüm allah bir daha yaşatmasınn.. güzell bir hamilelik nasip etsin rabbbimm :49::49:

merhaba kızlar bende varım. 2,5yıllık kocişim var:)denemelerde 4.aydayız.ovulasyon testi uğraşısıyla 2.ayım.yumurtlama dönemimdeyim. testteki çizgim eşit koyulaşmadan bugün silik çıktı. gece yüzücüleri aldım.dün ve önceki gün kasık ağrım vardı bugün karın ağrısı ve bel ağrısı var, midem bulanıyo gibi oluyo.akıntım şeffaf ama az uzayan, spermler seyreltiyo sanırım.6gün sonra progesteron testi yaptıracağım. ayrıca eşimle tüm tetkiklerimiz temiz. bebeğimize rahatladığımız zaman kavuşacağız anlaşılan, stresle nasıl baş edeceğiz bakalım.... Rabbim hayırlı evlatlarımızla sevindirir inşallah...

selam canım, bende 2 aydır ovulasyon testi kullandm ama bir sonuç alamadımm adete 3 gun kala test yaptm ne yazıkki negatif çıktı.. adetimi beklıyorum şimdii :14: bu aydan sonra kullanmayı düşünmüyorum çünkü benii o testler çok gerdiii sıkıldım anlıcagınn :( sen pozıtfı gördükten sonra mı ilişkiye girdin yoksa izlediğin yol nasıldı?hangi marka kullanıosun? benim burdaki topiklerden tecrubeli arkadaşlardan faylanıyım dedim pozitifi gördukleri gece değil ondan sonrakı 2 gece ilişkide bulunmuşlar ve bu sekılde tutmuş .. bende böyle denedim ama tutmadı :50: umarımm sen güzell bir sonuç alırsın canımm allah isteyen herkese versin inşallahhh :)

selam kizlar.. gecen ay da takip etmistim sayfayi. nasip olmadi. bu ay 2. denememiz. 5aylik evliyim.. çok stiyorum elde değil Rabbim hepimize nasip etsin hayirlisiyla inşaallah.. bu ay çok yogun akintim var. yumurta catladigim gunu bilebildim.. duzenli deniyoruz bakalim.. nasip artik..

temmuzda oldum canım
canımmm seni umutlandırakbişi buldummmm:)beni de tabi :):)

quote_icon.png
nadenne kullanıcısından alıntı
ameliyattan sonraki ilk ay adetim normal tarihte geldi ve bu ay hemen ardından oluyo arkadaşlar günüm gecikti inanamadım veee çift çizgiyi gördüm bugün Allaha şükürler olsun ancak henüz doktora gitmedim hayırlısı
umut olsun herkese diye paylaşmak istedim

edsofi....
yok artık gerçekten mikız nasıl duruosun gtsene doktora :) ne zaman olmuştunki laparoskobi ????? ben 6. ayıma griorum ameliyat olalıgelengiden yok :( ama ameliyattan sonra üstümdennnnnnnnnn kocamaaaaaannn biryük kalktı ben dermoid kis ameliyatıoldum ... adı na çoooooooooookkkkkk sevindim:))))))))))
:32::52::46:
quote_icon.png
ameliyatı 8 kasımda olmuştum, iyileşme falan derken ilk ay yumurtlamayı kaçırmışız ben bir de incir kürü yaptım bu ay allahın izniyle oldu, Allah herkese nasip etsin. benim çikolata kistiydi ve ağrılı adetler olurdu ameliyattan sonraki ilk adetim ağrısız geldi geçti ameliyattan kimse korkmasın

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr yardımmm lütfennnnnnnn ..salı sperm testi yaptrcaz ama 4cü günü gidilmesi gerekiordu biz dün ilşkiyiunuttuk buğün girdk yani3 cü gün gidicez yaparlar mııı ooofffff randevuyu aldık artık , kendm içinde randevu aldım ileriye çekemem doktorum full dolu çünkü :( olurmu sizce 3 cü gün kızlaaaaaaarrrrrrr:43:

selam kizlar.. gecen ay da takip etmistim sayfayi. nasip olmadi. bu ay 2. denememiz. 5aylik evliyim.. çok stiyorum elde değil Rabbim hepimize nasip etsin hayirlisiyla inşaallah.. bu ay çok yogun akintim var. yumurta catladigim gunu bilebildim.. duzenli deniyoruz bakalim.. nasip artik..
senen dolana kadar olur tatlım bi sorunun yoksa :) olurolur:)

senen dolana kadar olur tatlım bi sorunun yoksa :) olurolur:)

inşaallah canım dua niyetine;) bilmiyorum yoktur inşaallah bir sorun bekarken de hep duzenliydi adetlerim hic sıkıntı yasamadim bu konularda. Rabbim aratmasin hepimize isteyen herkese nasip etsin inşaallah amiinn :)

Bende yeni katıldım aranıza kızlar. 1.5 senelik evliyim 1 senedir bebe istiyoruz. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim malesef.. 9 Ocak adet günüm bakalım şafak sayıyoruz :)..Mevlam isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsiin inşallah :):49:

Son düzenleme:
inşallah canım dediğingibi olur ama 8 hafta diosun anlaşılırdı fiziken bence , sonucu sölersin bize tatlım , ama benm tahminim sitresten yada kisoluşumu yüzünden gecikme yaşıo olabilirsin çok takma lütfen canm kendine yazık üzme bu kadar .. biz tabiki bir gün anne olucaz zamanı gelmeden olamıcaz orası belli ama bu yaptığımız sitresler bize kötü bi şeklde geri dönebilir o yüzden ilk önce rahat olucaz tatlım :):):)

Canim butun testleri yaptirdim kist yok tuplerim acik ama esimin spermlerinin en az 20% yuzegeci yerde 3% yuzuyomus ama yerine ulasanlarda gayet iyi hareket ediyolarmis.. Normalde 13 ocak asilama icin bilgi alicaz hastanede randevumuz var.. Doktorum bana klomeni yazdi bile al hazirda dursun dedi, 3 gun kullanilacak yaziyo ustunde.. 10 aralikta randevuya gittigimde aralikta adet olacagimi neden ocak ayini beklenek zorundayiz diye kizmistim :) burda noel tatilinde zaruri olmayinca calismiyolar ocaga kaldi ama iste zaten adette olmadim :) kasiklarimda sizi var, goguslerimde hassas bikac bisey daha var ama artik kendimi dinlemek istemiyorum.. Kendimi hazirlamadimda bu kez piskolojiksede zaten pazartesi ogrenince en gec saliya adet olurum :) dusunme diyorlar durmadan sanki ac kapa dugmesi var beynimde olmuyo aklim hep bi bebekte 3 arkadasim bu ay dogurdu 2 tanesi hamile hep beraberiz ve ben artik iskence yasiyorum :(

Bende yeni katıldım aranıza kızlar. 1.5 senelik evliyim 1 senedir bebe istiyoruz. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim malesef.. 9 Ocak adet günüm bakalım şafak sayıyoruz :)..Mevlam isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsiin inşallah :):49:
amin tatlım yaaaa inşallah :)

Canim butun testleri yaptirdim kist yok tuplerim acik ama esimin spermlerinin en az 20% yuzegeci yerde 3% yuzuyomus ama yerine ulasanlarda gayet iyi hareket ediyolarmis.. Normalde 13 ocak asilama icin bilgi alicaz hastanede randevumuz var.. Doktorum bana klomeni yazdi bile al hazirda dursun dedi, 3 gun kullanilacak yaziyo ustunde.. 10 aralikta randevuya gittigimde aralikta adet olacagimi neden ocak ayini beklenek zorundayiz diye kizmistim :) burda noel tatilinde zaruri olmayinca calismiyolar ocaga kaldi ama iste zaten adette olmadim :) kasiklarimda sizi var, goguslerimde hassas bikac bisey daha var ama artik kendimi dinlemek istemiyorum.. Kendimi hazirlamadimda bu kez piskolojiksede zaten pazartesi ogrenince en gec saliya adet olurum :) dusunme diyorlar durmadan sanki ac kapa dugmesi var beynimde olmuyo aklim hep bi bebekte 3 arkadasim bu ay dogurdu 2 tanesi hamile hep beraberiz ve ben artik iskence yasiyorum :(
hayrlısıtatlım napalım kaderde beklemek var demekki uğraşıcaz artık uğraşmadan kmse kolayına hamile kalamıor malesef bu acı bi gerçek zaten 2020 de artık herkes tüpbebek yapacakmş başka şartlarda olmucakmış düşün o yüzden ozamana kadar tutturduk tuttrduk dahada olmaz :D:9::10: çalşmalara devam .:):):)

Herkese merhaba. 3yıllık evliyim. 1.5yıldır anne olmaya çalışıyorum. Bu ay ilk defa günde 2kere klomen kullandım. Salı kontrolm var. Bakalım doktor ne diyecek. Gelişmeleri paylaşalım. Yazanları okumak insana yalnız olmadığını hissettiriyor.

7. Ayında üstüne bir çeltik attık bu sabah hastalandım . Gerçi bu aydan umutlu değildim ama yine de etkiliyor insanı. Sabredeceğiz elden başka bir şey gelmiyor malesef.

hayrlısıtatlım napalım kaderde beklemek var demekki uğraşıcaz artık uğraşmadan kmse kolayına hamile kalamıor malesef bu acı bi gerçek zaten 2020 de artık herkes tüpbebek yapacakmş başka şartlarda olmucakmış düşün o yüzden ozamana kadar tutturduk tuttrduk dahada olmaz :D:9::10: çalşmalara devam .:):):)

Moralimizi yuksek tutalim 2020ye daha var :) insallah en kisa zamanda hamilelik ve bebek mujdesini hepimiz paylasiriz!!

Arkadaslar merhaba.. Topik hayırlı olsun öncelikle.. Yeni yıl yeni umutlarla gelmiş olsun.. Benim bat 9ocak. 2 gün önce daha önce hiç yaşamadığım koyu renk yogun bi lekelenmem oldu. Ümitlendim açıkçası:) heyecanla beklemedeyim, Allah hepimizin dualarını kabul etsin

benle aynı canım ben 15inde oldum sen? Bu arada diyeceğim ameliyattan 6 ay ila 1 sene arası olurmuş cocuk. çünkü ameliytta ameliyat nedeniyle kanal yapışıklığı oluomuş burda bi arkadaş sölemşti oda ameliyattn sonra 8ay sonra hamile kalmş :)
bende 20 sinde oldum canım benim endometriyozis olduğu için ve tekrarlama olasılığı çok fazla oldu için (o kullandığım ilaca rağmen) doktor ilaç bitsin ilk adetinede gel demişti ben iki ay kendim denemeyi teklif ettim kabul etti ama maalesef bu ay ikinci ayımızdı olmadı salı yada çarşamba adet olacağım o zaman gideceğim doktora.
ayrıca bugün çok fena grip olduğum için doktora gittim şüphe var deyince kanda gebelik testi bakıldı negatif çıktı yani bu ayda olmamış.

canımmm seni umutlandırakbişi buldummmm:)beni de tabi :):)

quote_icon.png
ameliyattan sonraki ilk ay adetim normal tarihte geldi ve bu ay hemen ardından oluyo arkadaşlar günüm gecikti inanamadım veee çift çizgiyi gördüm bugün Allaha şükürler olsun ancak henüz doktora gitmedim hayırlısı
umut olsun herkese diye paylaşmak istedim

edsofi....
yok artık gerçekten mikız nasıl duruosun gtsene doktora :) ne zaman olmuştunki laparoskobi ????? ben 6. ayıma griorum ameliyat olalıgelengiden yok :( ama ameliyattan sonra üstümdennnnnnnnnn kocamaaaaaannn biryük kalktı ben dermoid kis ameliyatıoldum ... adı na çoooooooooookkkkkk sevindim:))))))))))
:32::52::46:
quote_icon.png
ameliyatı 8 kasımda olmuştum, iyileşme falan derken ilk ay yumurtlamayı kaçırmışız ben bir de incir kürü yaptım bu ay allahın izniyle oldu, Allah herkese nasip etsin. benim çikolata kistiydi ve ağrılı adetler olurdu ameliyattan sonraki ilk adetim ağrısız geldi geçti ameliyattan kimse korkmasın

canım benim çok sağol inşallah bizimde olur ama dediğim gibi benim doğal olmadı inşallah ilk aşılamamda tutar hatta iki yumurtam olsun birini X spermi birinide Y spermi döllesin ikiz bebişlerim olsun bunu çok istiyoruuummm :52::49:

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr yardımmm lütfennnnnnnn ..salı sperm testi yaptrcaz ama 4cü günü gidilmesi gerekiordu biz dün ilşkiyiunuttuk buğün girdk yani3 cü gün gidicez yaparlar mııı ooofffff randevuyu aldık artık , kendm içinde randevu aldım ileriye çekemem doktorum full dolu çünkü :( olurmu sizce 3 cü gün kızlaaaaaaarrrrrrr:43:
bence 3 günde yeterli olur bir sıkıntı çıkartacaklarını sanmıyorum :34:

Back