yarım saat yeterli canm . o saniede ulaşıomuş spermler .. hee hızınıda bağlı tabi
kızlar ben aslında 3-4 aydır uğraşıyom ama geçen kadın doğumcuya gittim,bi an önce müdahele etsin diye '7 aydır uğraşıyoz'dedim o da alttan yumurtalıklara baktı,normal dedi.bi dahaki adetinde gelirsin tahlil yaparız dedi,peki böyle durumlarda adet olduğunuzda adetin kaçıncı gününde gitmek gerekir??? bi de eşinden spermiyogram isteriz dedi,o nedir ya benim eşim yaptırmazki öyle şeyler çok tırsar dr.fobisi var adamın zaten((
ooofff canm benm yaaa allah yardımcın olsun yaa .. nasıl oluo bu kmyasl vallahi ilk defa byrda duyuyorum yaa acaba benmkide mi öledir oooffff . Nasıl anlaşldı nasıl bişi ne zamn anlaşlr
bence direk doktora :)inşallah bakalım ya daha kan vermek nasip olmadı(( şansıma bugün kan almıyormuş sağlık ocağı yarın izin alabilirsem tekrar gidicem.
kse gözükdükten sonra anlamsız tatlm kan testicanım ben daha önce düşük yaptığım için çok tedirginim bu değerler çok önemli benim için mutlaka yaptırmam lazım.özele gittiğim için doktor muhakkak isticek en azından sonuç elimde gideyim :))
ewet tatlım parmak bebek daha :):):):)Sağol canm benm.. bebisnin suan minnacikms.. ayyy okudm ordan. masslah yaa
saol tatlım ya annelik böle işte demekki heran onu düşünüorum ne yapıo dieilk defa yaşadım vallaallah korusun düşünme öyle ALLAH sana nasip etsin sana inşallahhhhhh
saol tatlım ya annelik böle işte demekki heran onu düşünüorum ne yapıo die
kse gözükdükten sonra anlamsız tatlm kan testi
inciela canım stres yapma hamilesindir ama o ne öyle bee bugün kan ver perşembe çıksın sonuç yakınında daha çabuk çalışan bir yer yokmuydu ? küçük biilçede mi yaşıyorsun ? benim daha önce çalıştığım yerdede biz böyle 3 gün sonra veriyorduk sonuçları içimden geçiriyordum biz sonuç verene kadar kadınlar doğuracak diye şimdi bekelyen kısmında olduğumu düşündüm gerçekten zor ama ben herhalde bekleyemezdim gider direkt yapılan yerde baktırırdım
bu arada hakkında hayırlısı olsun canım içini ferah tut hamişssin vee Allah ın izni ile bebeğin sonuna kadar seninle kalacak bu kez
bende de öleolmuştu :) tabiben hla inanmıorum kalbini duymADANdaha önce de kese görünmüştü canım malesef düşük yaptım amaaradım zaten yaptırmamı istedi.bugun kan verdim perşembe çıkıcakmış hayırlısı bakalım heralde 8 gündür adet olmadığıma göre testte pozitif olduguna göre hamileyimdir ama çok ilginç inanasım gelmiyor :)))
evet cnm 26 güne göre hesaplayıp ilk testi o gün yapmayı planlıyorum. umarım icraata da geçirebilirm. :) çalışmalar devam ediyoramiiin canım inşallah hakkımızda hayırlı olan gerçekleşir. süper ne güzel nur topu gibi bir yumurtan varmış o zaman bu ayki adet döngünü en az 26 günden hesapla canım sonuçta yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyor yaa..
inşallah hamiş olursun ama test yapmak için 24. gün niye bugün gelmedi diye stres yapma 26 bekle hatta sen beklemeyi boşver bugün yarın bol bol çalış Allah ın izni ile bebeğin karnına konsun
devaaam devaaamm:)
canım adetin 3. yada 5. günü yaptırıyosun tsh fsh prolaktin kan testine bakılıyor.Benim eşimde spermiogram testi yaptırdı ama doktorluk bir iş yok onda korkmasına gerek yok.spermleri inceleniyor yeterli mi değil mi diye.içini ferah tut.yapılması zor testler değil.
erken gebelik testi var canm çıkar yaparsansağol canım,ya bu arada dün adet günümdü ve bugün hala olmadım inşallah da olmam,peki sizce idrar testi için kaç gün daha bekleyim? erkenden doğru sonuç gösteren testler de var mıdır ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?