• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

ben adet bittikten 5-7 gün sonra biliyorum hatta emin olamadım şimdi baktım adet bitiminden 7 gün sonra canım bence bir araştır güvendiğin sitelere yada ibrahim saraçoğlunun resmi sitesine bak derim

Cnm bende oyle biliyordum edsofi bana yanlis yapmissin 2 gun sonra dedi 1 hafta oldu kullanali kasiklarimda cok agrim vr zaten kiz ben bu aksamki kurumu icmedim yatmadan iceyim devammi etsemki 1 hafta kaldi surda napsamm:18:

Cnm bende oyle biliyordum edsofi bana yanlis yapmissin 2 gun sonra dedi 1 hafta oldu kullanali kasiklarimda cok agrim vr zaten kiz ben bu aksamki kurumu icmedim yatmadan iceyim devammi etsemki 1 hafta kaldi surda napsamm:18:
başlamışken devam et ama bir bak dediğim gibi siteye öyle devam et edsofi belki farklı bir amaç için olanını okmuştur çünkü hamile kalmak isteyenler şöyle pcos u olanlar şöyle kisti olanlar şöyle diye ayrılıyor yaa

Cnm ya cok saol ben ozaman biraksammi bu sogan suyunu adetim bittikten 2 gun sonra basliyim ozaman tekrar olurmu ben klomende kullaniyorum 2 aydir bu ay hamile kalmis olmassam incirkurune gececektim yumurtalklar icin ayrica şu an kasiklarimda mütthiş bir ağri var....
canm klomenle soğan kürü uygun mu biliomusun doktoruna söle bence

başlamışken devam et ama bir bak dediğim gibi siteye öyle devam et edsofi belki farklı bir amaç için olanını okmuştur çünkü hamile kalmak isteyenler şöyle pcos u olanlar şöyle kisti olanlar şöyle diye ayrılıyor yaa
canım soğan kürünün çok amacı var ama tek kullanışı var . ben yazılı olanları okumadım direk saraçoğlunu dnledm pkolular için yumurtlama sorunu olan için çiko kisti için hepsinde kullanıo fakat tek kullanma şekli var . ondan eminim ya tatlım hatta bide deki incir için çiko kistli asla içmicek die bi detayda vardı

canım soğan kürünün çok amacı var ama tek kullanışı var . ben yazılı olanları okumadım direk saraçoğlunu dnledm pkolular için yumurtlama sorunu olan için çiko kisti için hepsinde kullanıo fakat tek kullanma şekli var . ondan eminim ya tatlım hatta bide deki incir için çiko kistli asla içmicek die bi detayda vardı
canım bende emin olmak için sabah yine baktım kendim kullanırkende öyle yapmıştım 7 gün sonra yazıyordu

canım bende emin olmak için sabah yine baktım kendim kullanırkende öyle yapmıştım 7 gün sonra yazıyordu
canım ben saraçoğlunu dnleyeli 1aybile olmadı .. dioki yazılı açıklama yapmıorum çünkü insanlar yanlş uyguluolar die böle proğramlara çktığımda sölüorumm sadce dio ... yanlş uygulanşta adet düznsizliğinide getirio dio sorunlar oluo dio zahidede dinlemştım tamda tvyi açtığımda denk gelmşti o yüzden topik açtım doğrusunu haber verim dedim burdakilere

kızlar nasılsınız? benim adetim 4 gün gecikti hiç böyle olmazdı ve adet belirtilerini bire bir yaşadım hala tık yok.evde test yaptım silik çıktı fakat ona güvenemiyorum.yarın gidip kan vericem inşallah hamileyimdir. :)))

canm klomenle soğan kürü uygun mu biliomusun doktoruna söle bence

Ya iste doktoruma sorucam ama soyle bi sorunum var kafam cok karisik napsam bilemedim ben bu küre baslayali 7 gun oldu 28 aralik sat tarihim adetim 7 gun surdu adet bittikten 7 gun sonra basladim tahmini 10 gun sonra da bat gelmis olacak sogan suyu 15 gunluk kullanimdan sonra 1 hafta ara verip adetin baslamasindan 10 gun once 1 hafta daha uygulaniyomus etkili olmasi icin zaten su an devam edersem 15 gunu doldurdugumda adetim geleblir offf anlatabildimmi acaba:))))))) :26:

kızlar nasılsınız? benim adetim 4 gün gecikti hiç böyle olmazdı ve adet belirtilerini bire bir yaşadım hala tık yok.evde test yaptım silik çıktı fakat ona güvenemiyorum.yarın gidip kan vericem inşallah hamileyimdir. :)))

Ayyy cok sevindim canim :16:ozaman sana anne adayi diyebiliriz artik bence yuzde 90 hamilesinnnn :49::21:

başka bahara kaldı geenee :(((
şubattan medet umuyorum ...
insallah hayırlısındann rabbimmm
bizlerede evlatt nasippp etttttt :((((
annem cok özledim,gell artık bebegimmm :43:

hamilesiiinnnn kııızzzzzzzzzz:49::46::46::46::46::46:

kızlar her sefrinde sabahina kadr yatiyomusnz siz ? yoksa yarım saat yatmak yeterli mi ?

Ayyy cok sevindim canim :16:ozaman sana anne adayi diyebiliriz artik bence yuzde 90 hamilesinnnn :49::21:

sağol canım ya inşallah öyledir.ama şansıma bak ki sağlık ocağı kan almıyormuş bugün.çalıştığım için de başka yere gidemedim vakit kaybı olur diye izin alıp yarın sabah tekrar gidicem bakalım :))

bende de hafta sonu grmşmş ti pazetside yaptramadm sıra coktu doktorum gerek yok gel dedi direk. Bnce drek doktoruna gt

canım ben daha önce düşük yaptığım için çok tedirginim bu değerler çok önemli benim için mutlaka yaptırmam lazım.özele gittiğim için doktor muhakkak isticek en azından sonuç elimde gideyim :))

Back