• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

Merhaba kizlar... Bende yeni ogrendim, hamleyim:49::nazar: Iki= cizgi cikti, hemen de kan testi yaptik emin olmak icinn.. Cok heyecanliyim, soktayimm :53: rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin insallah...

Merhaba kizlar... Bende yeni ogrendim, hamleyim:49::nazar: Iki= cizgi cikti, hemen de kan testi yaptik emin olmak icinn.. Cok heyecanliyim, soktayimm :53: rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin insallah...

Hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik gecirirsiniz umarım.. Güzel Allah'ım inşallah kısa zamanda bize de nasip eder bu duyguyu..

Tebrik ederm cnm hayrli olsunn :)) Allah ana babali büyümeyi nasip etsn inşallah ...ne güzel haberler. ..:) darisi bize olsun inşallah bekleyen herkese saglikla ....

selam kızlarrr.. Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.. hamiş olanlara sağlıklı hamilelik geçirmelerini diliyorum. bayadır yazamıyorum. bi sorum olacak. doktora gitmiştim. rahim kalınlaşması var diye bana tarlusal diye bi adet söktürücü vermişti ısrarla kullandırttı bana. o yüzden de pek çalışma yapmadık bu ay. ama dr a gittiğim zaman daha yumurtlama zamanlarımdı sanırsam ve iki kere korunmasız ilişkimiz olmuştu. neyse ilaç bitti 3 gün oldu adet görmedim. aslında normal bat 2 gün sonra. ilaç bitince adet görülüyomuş ama gelmedi diye bir de 1 haftadır sancı yaşıyorum. ayağa kalkınca daha çok oluyo. ve yumurtlamamdan sonra göğüslerim hassaslaştı çok takmadım çalışma pek yapmadık diye.. ama şimdi adet olmayınca dün test yaptım. çok hayali bi çizgi var. acaba hamile miyim?? ama var yok arası yani.. dikkatli bakmak gerekiyo.. ne diyosunuz kızlar? bu şekilde olan var mı? günüm geçtikçe mi belirginleşir acaba??

yerleşme kanaması olmadı bende canm amanda olmasın ben paniğe kapılırım amannn .. ani hareket etmiorum tatlm dediğin gibioluo çünkü korkuorum bu sefer. dkkat ediorum bende . gebeliğimi öğrenmeden önceki belrti adet belirtimde benm sivlcemö çıkartek ozamnda çıkmştı. ve önceki yazılarımda görmüşündr belkide... hiç bişey hissetmiodum o yüzden sivilcem çıkıncada bi kımıldamada yok kesin dedim aadet oluocam ama megersem osıra dölleniomuş :)

canımmm nasılsınnn??? galiba hamişlik iyi gidiyoo??? çok da sakınma güzelim iyi değil diyolar.. ağrın filan oluyo mu bu arada??

kızlar bi akıl verin :cuma öğlen 2 de sağlık ocağına tahlil verdim, sonuç pztsi öğln çıkar dediler. ama aynı gece kanamam başladı önce kahverengi akıntı şeklinde sonra arttı :( cumartesi sabah da özel hastaneye gidip durumu anlattım dr.ultrasona baktı kese yok rahim duvarı da kalınlaşmamış dedi kan testi yaptı 2 saat sonra sonuç çıktı negatif :( beta hcg 0,100 yazıyordu... tabi üzüldüm ağladım:( ptsi de sağlık ocağını aradım cumanın tahliline hemşire sonuç pozitif ama çok düşük değerin 2,99 dedi - yani ? dedim, -döllenme olmuş ama ya tüplerde kalmıştır ya da düşer dedi o yüzden değerler düşük gözüküyomuş. tüplerde kalması dış gebelik mi oluyo? ya da düşük mü yaptım?kafam allak bullak ya nolur bilenlerden yorum ve tavsiye istiyorum kızlaar :((([/QUOTE]

kızlar bi akıl verin :cuma öğlen 2 de sağlık ocağına tahlil verdim, sonuç pztsi öğln çıkar dediler. ama aynı gece kanamam başladı önce kahverengi akıntı şeklinde sonra arttı :( cumartesi sabah da özel hastaneye gidip durumu anlattım dr.ultrasona baktı kese yok rahim duvarı da kalınlaşmamış dedi kan testi yaptı 2 saat sonra sonuç çıktı negatif :( beta hcg 0,100 yazıyordu... tabi üzüldüm ağladım:( ptsi de sağlık ocağını aradım cumanın tahliline hemşire sonuç pozitif ama çok düşük değerin 2,99 dedi - yani ? dedim, -döllenme olmuş ama ya tüplerde kalmıştır ya da düşer dedi o yüzden değerler düşük gözüküyomuş. tüplerde kalması dış gebelik mi oluyo? ya da düşük mü yaptım?kafam allak bullak ya nolur bilenlerden yorum ve tavsiye istiyorum kızlaar :(((
[/QUOTE]

2.99 a mı pozitif dedi canım.bence boş yere kafanı karıştırmış o hemşire. pozitif olması için 5 den büyük olması gerekiyor. hatta bazı labaratuarlarda 10 ve üzeri oluyor referans değer. hiç bunları düşünme ve reglin biter bitmez yeni çalışmalara odaklan canım:)

selam kızlarrr.. Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.. hamiş olanlara sağlıklı hamilelik geçirmelerini diliyorum. bayadır yazamıyorum. bi sorum olacak. doktora gitmiştim. rahim kalınlaşması var diye bana tarlusal diye bi adet söktürücü vermişti ısrarla kullandırttı bana. o yüzden de pek çalışma yapmadık bu ay. ama dr a gittiğim zaman daha yumurtlama zamanlarımdı sanırsam ve iki kere korunmasız ilişkimiz olmuştu. neyse ilaç bitti 3 gün oldu adet görmedim. aslında normal bat 2 gün sonra. ilaç bitince adet görülüyomuş ama gelmedi diye bir de 1 haftadır sancı yaşıyorum. ayağa kalkınca daha çok oluyo. ve yumurtlamamdan sonra göğüslerim hassaslaştı çok takmadım çalışma pek yapmadık diye.. ama şimdi adet olmayınca dün test yaptım. çok hayali bi çizgi var. acaba hamile miyim?? ama var yok arası yani.. dikkatli bakmak gerekiyo.. ne diyosunuz kızlar? bu şekilde olan var mı? günüm geçtikçe mi belirginleşir acaba??
canım hamile olabilirsin ama torlusal içerken olabilme ihtimalini bilmiorum . ama silik çktıysa hamileolman lazım hala hala . kan testi yap yada en karanti doktora git bence yanılmaolmasın canım allah hayrlısını nasipetsinsenin için :49:

canımmm nasılsınnn??? galiba hamişlik iyi gidiyoo??? çok da sakınma güzelim iyi değil diyolar.. ağrın filan oluyo mu bu arada??
iyim canm sabahlara kadar uyuyaadım 10 ğündr 2 ğündür iyimkabızlık sıkıntı sinirlilik zorgeçti 2 ğündr iyimm çok şükür canm c.tesi kalbi için gtcez duymak için zamn geçmio :):):):):6:

Kizlar resim nasil yüklücem buraya ya netten aldgm idrar testi farkli bişey çıktı nasil kullanildigida yazmiyor anlamadm sze sorucam ama

kizlaaaaaar. Nasılsıniz. bayagidr ben de girmedim bu konudan uzak durayim diye. heves de kaçtığı için bende daha rahatim bu ay. bi bakayim dedim. kizlar ne yapiyor. nasilsiniz :)))

iyim canm sabahlara kadar uyuyaadım 10 ğündr 2 ğündür iyimkabızlık sıkıntı sinirlilik zorgeçti 2 ğündr iyimm çok şükür canm c.tesi kalbi için gtcez duymak için zamn geçmio :):):):):6:

ayy ne güzel yaa inşallah her şey yolundadır :) onun için her sıkıntıya değer..

Merhaba kızlar bende birşey öğrenmek istiyorum 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum ama malesef olmuyor ama bu ay ilk kez adetim 11 gün gecikti bu gün hastaneye gittim ultrosonla baktı ve kalınlaşma var dedi 2 tüp kan aldı yarın gel sonuclarına bakalım dedi gebelik varmı dedim yarın görücez dedi Allah ımın izniyle insallah hamisimdir bu kalınlasma dedigi seyi pek anlamadım ama acaba engelmi hamilelige bilen varmı 😓😔

Merhaba kızlar bende birşey öğrenmek istiyorum 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum ama malesef olmuyor ama bu ay ilk kez adetim 11 gün gecikti bu gün hastaneye gittim ultrosonla baktı ve kalınlaşma var dedi 2 tüp kan aldı yarın gel sonuclarına bakalım dedi gebelik varmı dedim yarın görücez dedi Allah ımın izniyle insallah hamisimdir bu kalınlasma dedigi seyi pek anlamadım ama acaba engelmi hamilelige bilen varmı 😓😔

canım rahimde kalınlaşma olması iyi bişey yani rahim kalınlaşarak bebeği taşıyabilecek hale geliyor demek,inş.hamişsindir;)

selam kızlar
bugün bat günüm bekliyorum bakalım bir belirti yok bence ama...
sinir yok sivilce çıkmadı ağrım yok
inş hamişimdir..

selam kızlar bilenler bilir bu ay aşılama yaptırmıştım ammavelakin tutmadı bugün adet oldum hayırlısı :34:

Back