- 21 Aralık 2013
- 72
- 2
- 98
canım soğan suyu genelde kistler için kullanılıyor diye biliyorum peki doktora gittin mi sorunun neymiş hormanal bir sorunun varsa sana soğan suyundan daha rahat içeileceğin ve daha etkili bir tavsiyem hayıt tohumu çayı ben daha önce progesteronum düşük diye kullanmıştım işe yaradığını sanıyorum ve bir zararını görmedim. ama günde bir bardak içtim çok içmemeni tavsiye ederim yani 2-3 bardak gibi
cnm benım sadece polikistik overım var başka hiçbir saglık sorunum yok çok şükür bana hsg bile çekildi hiçbişiyim yok sadece adetlerim düzensiz İbrahim Saraçoğlunun tavsıyesıyle yapıyorum bunu bırebır uyguluyorum bugün 5. günüm hal akıntım yok normalmi bilemedım bu arada hayıt tohumunu nasıl kullanıcaz bılgı verırmısın cnm bırede bırdahakı ay yanı bu ay hamıle kalmıiş olmassam eger incir kürüne geçicem soğan suyundan sonra o yapılmalıymiş incir kürü yumurtalıkları çatlatmak için uygulıycam arkasından bakalım hadı hayırlısı bu arada klomen kullanıyorum 2. kullanışım bu ay 3.sünden sonra aşılamaya geçicem dedi doktor