• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

erken gebelik testi var canm çıkar yaparsan :16:

hangisi cnm markası nedir ?inşallah yanıltmaz.. yada direk dr.a mı gitsem kan tahlili falan ?? ayy böyle şeyleri ilk kez yaşamanın acemiliği işte sorularımı mazur görün kızlar..

Günaydın kızlar
Denemede 8.aya giriyoruz ve hala bir sonuç alamadik. Psikolojim öyle bozuk ki hiçbirşey yapmak gelmiyor artık içimden. Ne çalışma yapmak ne başka birşey.. Sadece uyumak istiyorum sürekli eskisi gibi keyifli neşeli de değilim. Kilo almaya başladım fazlasıyla. Çocuktan bahsedildiği zaman artık istemiyorum diye farkında olmadan öfkeleniyorum. Etrafımdaki herkes her ay soruyor gözlerim doluyor kimseye göstermeden ağlıyorum. :'(
kardeşim o soranlar ilk aydan hamile kalmış ya senden de onu bekliolar ümünü sıkıvericen orda kalıcaklar canm. anlıorum seni inan benmde en çok moralimi bozan dışardaki insanlardı çeneleri kapandı artık çok şüküür sende az sabret canm . zamanı gelince göğsünügere gere sölersn bozma moralini :(

hangisi cnm markası nedir ?inşallah yanıltmaz.. yada direk dr.a mı gitsem kan tahlili falan ?? ayy böyle şeyleri ilk kez yaşamanın acemiliği işte sorularımı mazur görün kızlar..
canm markası fiyatı hiç önmli değil eczaneye sorarsan verirler zaten . vala ben hiç kan testi yaptrmadım hamile kaldığımda bile idrar testi yetti kese gözüktü zaten adetimden1 hafta geçince . insanlar yoktan yere 5 gün öncesnden yok1 hafta öncesinden kan testi yaptırıolarbence çok gereksiz psikolojik olarakta öle gereksiz . adetinizi beklein . benmde 2 sene olmadı ama ben 2 senede hiç kantesti yaptrmadım idrar testi de sayılıdır yaptığım . hamile değilsen zaten adet . hamileysen gelmez adet. hee adet düzensizse insan bilir kendini . düzenszsede 1 hafta sonra test yapar oda idrarla canm .

canm markası fiyatı hiç önmli değil eczaneye sorarsan verirler zaten . vala ben hiç kan testi yaptrmadım hamile kaldığımda bile idrar testi yetti kese gözüktü zaten adetimden1 hafta geçince . insanlar yoktan yere 5 gün öncesnden yok1 hafta öncesinden kan testi yaptırıolarbence çok gereksiz psikolojik olarakta öle gereksiz . adetinizi beklein . benmde 2 sene olmadı ama ben 2 senede hiç kantesti yaptrmadım idrar testi de sayılıdır yaptığım . hamile değilsen zaten adet . hamileysen gelmez adet. hee adet düzensizse insan bilir kendini . düzenszsede 1 hafta sonra test yapar oda idrarla canm .

ya bu ay özellikle bu ay tutmasını ve tutunup kalmasını çok istiyorum,hayırlısıyla elbette.Rabbim inşallah bunu nasip eder,cümlemize. yani şimdi sen 1 haftayı bekle mi diyosun idrar tahlili için? ay 2 gün bile zor geçti bana 5 gün daha geçermi ki ? eşim günde 10 kere soruyo adet oldun mu ,durumlar nasıl,bişe hissedion mu falan ah ah meraktan panikten yedi bitirdi beni yav:(((şu bebiş hayırlısıyla gelse en çok eşimin stresini çekmekten kurtulduğuma sevincem yani ;)))

ya bu ay özellikle bu ay tutmasını ve tutunup kalmasını çok istiyorum,hayırlısıyla elbette.Rabbim inşallah bunu nasip eder,cümlemize. yani şimdi sen 1 haftayı bekle mi diyosun idrar tahlili için? ay 2 gün bile zor geçti bana 5 gün daha geçermi ki ? eşim günde 10 kere soruyo adet oldun mu ,durumlar nasıl,bişe hissedion mu falan ah ah meraktan panikten yedi bitirdi beni yav:(((şu bebiş hayırlısıyla gelse en çok eşimin stresini çekmekten kurtulduğuma sevincem yani ;)))
çok haklısın canm en büyük baskıda eşindir bana eşim dioduki hamile kalmadan önceeki adetmde gene mi adet oldun ahhh ben alt üst oluodum o lafa napim adet oşlduysam töbe töbe :) vala canm burda çok kişinin çok zor oldu sen ne zmandr bekliosun . inşallah hemen olur bizim gibi beklemessin . ben ameliyat bile geçirdm vala . ama bu hedie için değer

kardeşim o soranlar ilk aydan hamile kalmış ya senden de onu bekliolar ümünü sıkıvericen orda kalıcaklar canm. anlıorum seni inan benmde en çok moralimi bozan dışardaki insanlardı çeneleri kapandı artık çok şüküür sende az sabret canm . zamanı gelince göğsünügere gere sölersn bozma moralini :(
Edsofi cnm şu meşhur yerlesme kanaması ni sende yasadinmi bide kasik agrin oturdugun yerden kalkarken anlk bi sanci seklindemi giriyor du ?? gebeliğini ogrenmeden önceki belirtileri merak ediyorum ....

Dışardaki insanlar haklısın bizden bir hafta önce evlenen diğer gelin ilk ay hamile kaldı 1,5ay sonra doğuracak bizde tık yok. Eşimde laf sokuyor arada regl oldugumda bi hamile kalamadın vs. Moralim çok bozuk bi tek ailem anlıyor beni hiç sormuyorlar üzülüyorum diye :(

çok haklısın canm en büyük baskıda eşindir bana eşim dioduki hamile kalmadan önceeki adetmde gene mi adet oldun ahhh ben alt üst oluodum o lafa napim adet oşlduysam töbe töbe :) vala canm burda çok kişinin çok zor oldu sen ne zmandr bekliosun . inşallah hemen olur bizim gibi beklemessin . ben ameliyat bile geçirdm vala . ama bu hedie için değer

evet kuzum eşim çok strese sokuyor ikimizi de :( aynen ben de adet olduğumda aynı şeyleri yaşadım ,adet oldum demeye korkuyodum artık..bizimde 3-4 ay oldu işte ama bana yıl gibi geliyor tabi,dr.a bile gittm . çok şükür bi sorun çıkmadı.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş..bu ay da 3 gün geçti bakalım idrar testi yanıltabilir diolar korkuom, kan testi yaptırsam belli olur muki

evet kuzum eşim çok strese sokuyor ikimizi de :( aynen ben de adet olduğumda aynı şeyleri yaşadım ,adet oldum demeye korkuyodum artık..bizimde 3-4 ay oldu işte ama bana yıl gibi geliyor tabi,dr.a bile gittm . çok şükür bi sorun çıkmadı.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş..bu ay da 3 gün geçti bakalım idrar testi yanıltabilir diolar korkuom, kan testi yaptırsam belli olur muki
:)
test yap ozamn tatlım bişi yoksa olur senin daha 4 ay bişideğil :):51:

Dışardaki insanlar haklısın bizden bir hafta önce evlenen diğer gelin ilk ay hamile kaldı 1,5ay sonra doğuracak bizde tık yok. Eşimde laf sokuyor arada regl oldugumda bi hamile kalamadın vs. Moralim çok bozuk bi tek ailem anlıyor beni hiç sormuyorlar üzülüyorum diye :(
desene 12 sene olmayanlar napsın yani ..gereksiz laflar isyanlı laflar olmasın ama ya ayıptrcahilce konuşuolar . rabbm görüo sen samimi bi şeklde duanı yap canm takmaboşver. ama boşver diodumda son ay eşim çok sinirlenmşti doktora çok kızdı neden olmuo die vallahi dedim napacam ben bunu zabdedemem :) meğersem hamileymişim rabbm en son raddede yetişio tatlım m. etme sıkma canını

Edsofi cnm şu meşhur yerlesme kanaması ni sende yasadinmi bide kasik agrin oturdugun yerden kalkarken anlk bi sanci seklindemi giriyor du ?? gebeliğini ogrenmeden önceki belirtileri merak ediyorum ....
yerleşme kanaması olmadı bende canm amanda olmasın ben paniğe kapılırım amannn .. ani hareket etmiorum tatlm dediğin gibioluo çünkü korkuorum bu sefer. dkkat ediorum bende . gebeliğimi öğrenmeden önceki belrti adet belirtimde benm sivlcemö çıkartek ozamnda çıkmştı. ve önceki yazılarımda görmüşündr belkide... hiç bişey hissetmiodum o yüzden sivilcem çıkıncada bi kımıldamada yok kesin dedim aadet oluocam ama megersem osıra dölleniomuş :)

selam kızlar beni de aranıza alır mısınız:)
ben 8 yıllık evliyim ilk çocuğuma2 yılda zor hamile kaldım,bir oğlum var; hamile kalamama sebebim yoktu her şey normaldi ama bekletti sıpa...
2 yıl geçti kardeşi olsun dedim ama çocuk 4 yaşında hala tık yok:( oğlum kardeş lafını ağzından düşürmüyor, ne yapacağımı şaşırdım. bu ay bilmiyorum acaba var mıdır diyorum 29 bat ım fakat birkaç gün önce çok halsizdim nedensiz yere, sapsarı oldum bitkindim, midem bulandı, kaç kez tuvalete koştum ama bişey yoktu, bi test yaptım fakat testi hatalı yaptım başka da alıp denemedim daha günüme var diye, heyecanlanmak istemiyorum.

arkadaşlarrr 24 yada 25 .günler regli günüm sadece 1 damla kahverengi akıntı geldi kesildi yrn test yapmalımıyım sizce gebelik olabilirmi hiç böyle olmazdııı lütfen cvplarınızı bekliyrumm

kızlar ........:52::52:
aralık ın 17 sinde regl oldum ve 18.günüm....ilk kez NORMAL ovulasyon zamanlarımı hesALAYIP ona göre çalıştık:17:
28 günde bir sürdüünü düşünürsek 9 u ile 17 si arası bazen günde bazen 2 Günde bir denedik..Beklenen regl tarihi 13 ocak
çokkk heyecanlıyım...
AMAA bu ovulasyon tarihi kişye göre değişiyrdm adetinin hemen etesi gübü ilşkiye girip hamile kalan bile varr....Bu ay da oladı ovulasyon TESTİ YAPCAM.

BANA DA DUA EDİN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BU AY LURR..NASİP..Allah cümlemizin yüzünü güldrsün:49:

Canımcım merahaba, bence de ovulasyon testi alıp kullanmalısın. Çünkü asıl hatayı ovulasyon gününü kaçırmakla yapıyoruz. Bak ben mesela 30 günde bir adet olurum. 15-16-17. günler çalışıyıyordum hep o zaman yumurtluyorum diye. Bu ay ovulasyon testi yapıyorum. Dün 16. günümdü hala çift çizgiyi göremedim mesela. Her geçen gün koyulaşıyo ama istenen koyuluğa gelmedi daha. Demek ki daha geç yumurtluyorum ve kaçırıyorum..

merhaba ben 8 aylık evliyim
yaklaşık 2 aydır bebek düşünüyoruz bakalım bu ay ne olacak 2ocakta adet olmuştum adetim düzenliydi fakat evlendikten sonra sürekli beş gün öne üç gün geriye gibi deişiklikler oluyo. yaklaşık 15 gündür göğüslerim şiş ve fena agrı oluyo kasıklarım agrıyo bakalım sonuç ne olacak hayırlısı olsun herkes için:nazar:

canım neden düşbebeğin ? Gebelik sıkıntılı mıydı ? Bende 4 düşük yapım ama bnmkiler en fazla 3aylık idi ondan sordum hani 4 aydan sıra düşmez diyorlar ya Allah yardımcımız olsun

düşük yapmadım canım erken doğum oldu. o zamana kadar hiç sıkıntı yoktu bı gun suyum geldı dogum basladı dedıler engellemek ıcın dikiş attılar 2 hafta olmadan tekrar basladı dogum sancım geldı derken bebeğim ölü doğdu:(:(

Back