- 21 Aralık 2013
- 72
- 2
- 98
ben adet bittikten 5-7 gün sonra biliyorum hatta emin olamadım şimdi baktım adet bitiminden 7 gün sonra canım bence bir araştır güvendiğin sitelere yada ibrahim saraçoğlunun resmi sitesine bak derim
başlamışken devam et ama bir bak dediğim gibi siteye öyle devam et edsofi belki farklı bir amaç için olanını okmuştur çünkü hamile kalmak isteyenler şöyle pcos u olanlar şöyle kisti olanlar şöyle diye ayrılıyor yaaCnm bende oyle biliyordum edsofi bana yanlis yapmissin 2 gun sonra dedi 1 hafta oldu kullanali kasiklarimda cok agrim vr zaten kiz ben bu aksamki kurumu icmedim yatmadan iceyim devammi etsemki 1 hafta kaldi surda napsamm:18:
canm klomenle soğan kürü uygun mu biliomusun doktoruna söle benceCnm ya cok saol ben ozaman biraksammi bu sogan suyunu adetim bittikten 2 gun sonra basliyim ozaman tekrar olurmu ben klomende kullaniyorum 2 aydir bu ay hamile kalmis olmassam incirkurune gececektim yumurtalklar icin ayrica şu an kasiklarimda mütthiş bir ağri var....
canım soğan kürünün çok amacı var ama tek kullanışı var . ben yazılı olanları okumadım direk saraçoğlunu dnledm pkolular için yumurtlama sorunu olan için çiko kisti için hepsinde kullanıo fakat tek kullanma şekli var . ondan eminim ya tatlım hatta bide deki incir için çiko kistli asla içmicek die bi detayda vardıbaşlamışken devam et ama bir bak dediğim gibi siteye öyle devam et edsofi belki farklı bir amaç için olanını okmuştur çünkü hamile kalmak isteyenler şöyle pcos u olanlar şöyle kisti olanlar şöyle diye ayrılıyor yaa
canım bende emin olmak için sabah yine baktım kendim kullanırkende öyle yapmıştım 7 gün sonra yazıyorducanım soğan kürünün çok amacı var ama tek kullanışı var . ben yazılı olanları okumadım direk saraçoğlunu dnledm pkolular için yumurtlama sorunu olan için çiko kisti için hepsinde kullanıo fakat tek kullanma şekli var . ondan eminim ya tatlım hatta bide deki incir için çiko kistli asla içmicek die bi detayda vardı
canım ben saraçoğlunu dnleyeli 1aybile olmadı .. dioki yazılı açıklama yapmıorum çünkü insanlar yanlş uyguluolar die böle proğramlara çktığımda sölüorumm sadce dio ... yanlş uygulanşta adet düznsizliğinide getirio dio sorunlar oluo dio zahidede dinlemştım tamda tvyi açtığımda denk gelmşti o yüzden topik açtım doğrusunu haber verim dedim burdakilerecanım bende emin olmak için sabah yine baktım kendim kullanırkende öyle yapmıştım 7 gün sonra yazıyordu
canm klomenle soğan kürü uygun mu biliomusun doktoruna söle bence
kızlar nasılsınız? benim adetim 4 gün gecikti hiç böyle olmazdı ve adet belirtilerini bire bir yaşadım hala tık yok.evde test yaptım silik çıktı fakat ona güvenemiyorum.yarın gidip kan vericem inşallah hamileyimdir. :)))
hamilesiiinnnn kııızzzzzzzzzzkızlar nasılsınız? benim adetim 4 gün gecikti hiç böyle olmazdı ve adet belirtilerini bire bir yaşadım hala tık yok.evde test yaptım silik çıktı fakat ona güvenemiyorum.yarın gidip kan vericem inşallah hamileyimdir. :)))
yarım saat yeterli canm . o saniede ulaşıomuş spermler .. hee hızınıda bağlı tabikızlar her sefrinde sabahina kadr yatiyomusnz siz ? yoksa yarım saat yatmak yeterli mi ?
noldu kızzz :):):) düşünceli gördük seni :):):):):2: hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ayyy cok sevindim canimozaman sana anne adayi diyebiliriz artik bence yuzde 90 hamilesinnnn
hamilesiiinnnn kııızzzzzzzzzz
bende de hafta sonu grmşmş ti pazetside yaptramadm sıra coktu doktorum gerek yok gel dedi direk. Bnce drek doktoruna gt
bende de hafta sonu grmşmş ti pazetside yaptramadm sıra coktu doktorum gerek yok gel dedi direk. Bnce drek doktoruna gt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?