• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

slm arkadaşlar
ben de bu aralar yumurtlayacağım galiba. ilk defa bu ay yumurtlama belirtilerimi dinliyorum. daha önce hiç farketmemişim. bugün sağ kasığımda ara ara gelen hafif bi ağrı hissediyorum. ve vaginal salgılarım da arttı. bugün reglimin 10. günü. 24-25 günde bi regl olduğum için hesaplamalara göre de bu aralar olması lazım.
bu arada cycas sen gittin mi tekrar yumurta takibine ne aşamadasın merak ettim.. sevgiler..

teşekkr ederm tatlım allah büyüktür hayrlısı olsun senin için . Ben hep öle istedim . Sende hayrlı olanı güzel olanı iste tatlm . Gelicek :)

Birşey soracağım sen hamile olduğunu sanırım ilk seferinde negatif sonuç alıp öğrenmiştin nasıldı? Aklıma takıldı da:1:

slm arkadaşlar
ben de bu aralar yumurtlayacağım galiba. ilk defa bu ay yumurtlama belirtilerimi dinliyorum. daha önce hiç farketmemişim. bugün sağ kasığımda ara ara gelen hafif bi ağrı hissediyorum. ve vaginal salgılarım da arttı. bugün reglimin 10. günü. 24-25 günde bi regl olduğum için hesaplamalara göre de bu aralar olması lazım.
bu arada cycas sen gittin mi tekrar yumurta takibine ne aşamadasın merak ettim.. sevgiler..
hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun sen çok fazla düşünemeden sadece çalışamalara duygusal olarak yoğunlaş :9::9:
ben gittim canım 3 tanesi sağlıklı boyutlardaydı dün çatlama iğnesi oldum yarın aşılama yapıalcak bakalım neler olacak :44:

hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun sen çok fazla düşünemeden sadece çalışamalara duygusal olarak yoğunlaş :9::9:
ben gittim canım 3 tanesi sağlıklı boyutlardaydı dün çatlama iğnesi oldum yarın aşılama yapıalcak bakalım neler olacak :44:

Olur inşaallah bu hamilelik çok az kalmış senin için hadi Allah yardımcın olsun..

aa süper hadi bakalım. herşey yolunda gider inş.
evet cnm evet aynen dediğin gibi bu ay son derece relaksım. olursa olur olmazsa olmaması gerektiği içindir modundayım :) aslında gün hesabı bile yapmayacağım ama ister istemez tarihler aklımda kalıyor :)

Merhaba kizlar ben hapsiz adet goremez oldum bu yuzden artik sogan suyuna basladim bu ay 2.cocuguma hamile kalamiyorum adet goremedigim icin size sorum sogan suyu hakkinda bilgisi olan varmi 2.3.gunden sonra akintilar olurmus ama benim hala bi akintim yok normalmi yaa :44:

2 gün tatlım . bldiğim kadarıylahamileolmayanda sıfır belrme oluo çizgide

Sağol aklıma takılmıştı benimde adetim bugündü ama olmadı yarı da olmazsa test alacağımda, Silikte olsa çıkmış ondan merak ettim ne zaman diye;)

Merhaba kizlar ben hapsiz adet goremez oldum bu yuzden artik sogan suyuna basladim bu ay 2.cocuguma hamile kalamiyorum adet goremedigim icin size sorum sogan suyu hakkinda bilgisi olan varmi 2.3.gunden sonra akintilar olurmus ama benim hala bi akintim yok normalmi yaa :44:
canım soğan suyu genelde kistler için kullanılıyor diye biliyorum peki doktora gittin mi sorunun neymiş hormanal bir sorunun varsa sana soğan suyundan daha rahat içeileceğin ve daha etkili bir tavsiyem hayıt tohumu çayı ben daha önce progesteronum düşük diye kullanmıştım işe yaradığını sanıyorum ve bir zararını görmedim. ama günde bir bardak içtim çok içmemeni tavsiye ederim yani 2-3 bardak gibi

kızlar bana da dua edin inşallah bu ay olmustur:) 5.5 aylık erken dogum yapıp kızımı kaybettım temmuzda sımdı tekrar ıstıyoruz ve ınsallah bu ay olur
canım neden düşbebeğin ? Gebelik sıkıntılı mıydı ? Bende 4 düşük yapım ama bnmkiler en fazla 3aylık idi ondan sordum hani 4 aydan sıra düşmez diyorlar ya Allah yardımcımız olsun

canım soğan suyu genelde kistler için kullanılıyor diye biliyorum peki doktora gittin mi sorunun neymiş hormanal bir sorunun varsa sana soğan suyundan daha rahat içeileceğin ve daha etkili bir tavsiyem hayıt tohumu çayı ben daha önce progesteronum düşük diye kullanmıştım işe yaradığını sanıyorum ve bir zararını görmedim. ama günde bir bardak içtim çok içmemeni tavsiye ederim yani 2-3 bardak gibi
doğru uyğuluomusun benm konuyla ilğili topiğim var oku . doğru uygula yumurtlama zamnında içersen bebeğin olmaz tatlım tutki oldu bebeğin . düşer soğan suyuyla asla yumurtlama zamnlarında içmein

bol şans canm allah yardımcın olsun .. abdestini al bide namazını kıl öle git canm inşallah .. daha kolay gececek emin ol .:49:
canım maalesef bugün nöbetçiyim direkt buradan gideceğim bu dediklerini şuan yapamayacağım ama bugün öğlen namazında bol bol dua ettim. kandil akşama senin tavsiyen üzerine ( Allah razı olsun ) hacet namazımı kıldım duamı ettim Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah kimin gönlünden bu güzel duyguyu yaşamak cennet kokusunu içine çekmek istiyorsa hepsi en kısa zamanda meleklerine kavuşur Rabbim emanetlerini bize gönderir..

doğru uyğuluomusun benm konuyla ilğili topiğim var oku . doğru uygula yumurtlama zamnında içersen bebeğin olmaz tatlım tutki oldu bebeğin . düşer soğan suyuyla asla yumurtlama zamnlarında içmein

canım merhaba sabah akşam yemeklerden 15 dk önce aç karnına içiyorum taze beyaz kuru soğanın (mor veya kırmızı deil) 1.5 bardak içme suyunu kaynatıp soğanı 4 e bölüm içine atıyorum 5 dk kaynattıktan sora ılık içiyorum topiğini okumadım ama böyle bılıyorum cnm birebir uyguluyorum birde yumurtlama zamanını bılemıyorum polıkıstık overım var başka hiçbir saglık sorunum yok bu sogan suyu etkılı dıye bılıyorum saraçoğlundan duydum ayrıca klomen kullanıyorum bu ay 2.kullanışım artık adet hapı kullanmak ıstemıyorum bıktım yaa :(

bu arada hayıt tohumu nasıl kullanılıyo cnm bılgı verırmısın :)

Back