Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kıslar sustunuzzz
anlatın bakalimmmmne var ne yok
ben hastaydım çalışma olmadı
sebin grev bitti mi?

cnmnormalde benım gunlerım bıttı ama benımkoca sımdı belkı bnıtmemıştır dıe rahat durmuyo adama bı hallaer oıldu son gunlerde anacım.kaydirigubbakcemile3

kıslar sustunuzzz
anlatın bakalimmmmne var ne yok
ben hastaydım çalışma olmadı
sebin grev bitti mi?

valla bı dolu bı bos gıdıoduk bızde dun atladık esım mactan geldı bende soguktan cok kasıldım dısardayken yoruldum yanı cok...
bugun devam ınsallah bakalım test te yapıom hala yumurtlamam olmadı ama bakalım 2 gun daha beklıom olur ınsallah:1rolleyes:

ravzanur------------- 22 aralık
ceydan--------------- 23 aralık
mugmug1------------24 aralık
bade_34------------- 24 aralık
supreme-------------- 24 aralık
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık
portakal_suyu-------26 aralık
kvrck------------------- 27 aralık

EE KIZLAR HADİ BAKALIM :Saruboceq:

beni hiç saymayın bu hafta canım beni haftaya perşembeye sayın 27 30 arası olması lazı olmazsa haftaya perşembecilere katılıcam ben

valla ıyılık be kvrck arada topık e bakıom arada 3-2-1 pısır var ya ona baktım...sımdı kalkıp yemek yapmam lazım ...
sen nelr yapıon orgu ne alemde

valla ıyılık be kvrck arada topık e bakıom arada 3-2-1 pısır var ya ona baktım...sımdı kalkıp yemek yapmam lazım ...
sen nelr yapıon orgu ne alemde
örgü sarmadı beni canım ya hep dantel ve işleme yaptıgım için hafif geldi şimdi dantele başlıycam masa örücem iyi geliyo valla

bende varım şekerimmm

ay ay ay sen de mi burdasın hoşgeldin

bende seccade ısleyeyım dedım o da kafa dagıtıo ıyı gelıyo daha kumas alamadım ama ...

haklısın canım bende çok severim namazlık işleme benim çok çeyizim var kardeşimin ne eksigi varsa ondan yapayım bari dedim annem masa örtüsü yap dedi dantel o yüzden onu yapcam

arkadaşlar merhaba,yeni katıldım bende aranıza.5 aylık evliyim. ilk defa bu ay denedik çok ümitliydim ama sanırım hamile değilimdün test yaptım tek çizgi çıktı gerçi daha 5 gün adetime ama dayanamadım yaptım dün testi.yinede bi ümit ayın 26-27sini bekliyorum.umarım hamileyimdir.rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar inş.

haklısın canım bende çok severim namazlık işleme benim çok çeyizim var kardeşimin ne eksigi varsa ondan yapayım bari dedim annem masa örtüsü yap dedi dantel o yüzden onu yapcam

oo senın masallahın var hadı bakalım kardesın sanslıymıs valla... alkisalkisalkis

hopp kızlar merhaba nasılsınız

merhabe sevgı ıyıyız sen nasılsın

tomtom cok yenısın olmasa bıle strese sokma kendını sımdıden ama haklısın ınsan merak edıo ama sen merak edıp stres yaptıkca gelecek reglınde gec gelıo daha cok umıt edıp daha cok uuzluo ınsan o yuzden sana tavsıyem bısey yokmus gıbı davranmaya calıs ... daha ılk denmeler ya yapabılrısın dıye dusunuyorum... zemuszemus
;Allah yardımcın olsun

canım hoşgeldin daha çok yolun başındasın burda senelerdir bebek bekleyenler var daha önce korunuyormuydun hem umudunu kaybetme erken yaptırmışsın testi negatif çıkarsada üzülme olur mu bu topik ugurlu gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…