- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
kıslar sustunuzzz
anlatın bakalimmmmne var ne yok
ben hastaydım çalışma olmadı
sebin grev bitti mi?
kıslar sustunuzzz
anlatın bakalimmmmne var ne yok
ben hastaydım çalışma olmadı
sebin grev bitti mi?
beni hiç saymayın bu hafta canım beni haftaya perşembeye sayın 27 30 arası olması lazı olmazsa haftaya perşembecilere katılıcam benravzanur------------- 22 aralık
ceydan--------------- 23 aralık
mugmug1------------24 aralık
bade_34------------- 24 aralık
supreme-------------- 24 aralık
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık
portakal_suyu-------26 aralık
kvrck------------------- 27 aralık
EE KIZLAR HADİ BAKALIM :Saruboceq:
beni hiç saymayın bu hafta canım beni haftaya perşembeye sayın 27 30 arası olması lazı olmazsa haftaya perşembecilere katılıcam ben
örgü sarmadı beni canım ya hep dantel ve işleme yaptıgım için hafif geldi şimdi dantele başlıycam masa örücem iyi geliyo vallavalla ıyılık be kvrck arada topık e bakıom arada 3-2-1 pısır var ya ona baktım...sımdı kalkıp yemek yapmam lazım ...
sen nelr yapıon orgu ne alemde
bende varım şekerimmm
bende seccade ısleyeyım dedım o da kafa dagıtıo ıyı gelıyo daha kumas alamadım ama ...
haklısın canım bende çok severim namazlık işleme benim çok çeyizim var kardeşimin ne eksigi varsa ondan yapayım bari dedim annem masa örtüsü yap dedi dantel o yüzden onu yapcam
hopp kızlar merhaba nasılsınız
selam verip kaçmışsın sevgicim hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsınhopp kızlar merhaba nasılsınız
arkadaşlar merhaba,yeni katıldım bende aranıza.5 aylık evliyim. ilk defa bu ay denedik çok ümitliydim ama sanırım hamile değilimdün test yaptım tek çizgi çıktı gerçi daha 5 gün adetime ama dayanamadım yaptım dün testi.yinede bi ümit ayın 26-27sini bekliyorum.umarım hamileyimdir.rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar inş.
canım hoşgeldin daha çok yolun başındasın burda senelerdir bebek bekleyenler var daha önce korunuyormuydun hem umudunu kaybetme erken yaptırmışsın testi negatif çıkarsada üzülme olur mu bu topik ugurlu gelecektirarkadaşlar merhaba,yeni katıldım bende aranıza.5 aylık evliyim. ilk defa bu ay denedik çok ümitliydim ama sanırım hamile değilimdün test yaptım tek çizgi çıktı gerçi daha 5 gün adetime ama dayanamadım yaptım dün testi.yinede bi ümit ayın 26-27sini bekliyorum.umarım hamileyimdir.rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar inş.