sağol tatlım ben daha beklemedeyim.sen de durumlar nedir
polikist tedavisi gören var mı
bende kar yagsın ıstıyorum ozledım valla ama burda yagsa bıle eglenecek kadr olmuyormkı ..soyle yere yatıp yuvarlanırdık eskısehır deyken ne guzel oluyodu sırnaşık şey
ya kızlra ben yaşlanıyorum galiba ya 3 gündür ayagımın üzerine basamıyorum topallıyorum resmen
ishalim de aldı başını gidiyor kasık agrılarım yine başladı falan filan işte dertlendim yine
buraya kar yağmıyo bile mafoldumben kar görmek için bilmeme ne kadar yüksekliğe çıkıyoz yılda 1-2 defa karda piknik yapıyoz konyada çok güzel olurdu ben konyada okudum soğuğu sevmem ama karı seviyorum...
anlaşıldı sizden bana hayır yok bi çay veren bile çıkmadı :umursamaz: kalkıp kendime çay yapayım bari cokacimcoook
aynen canım yaa canım çay istiyooo ama yapan yookk... Bende 3lü koltuğa devrildim kaldım.. Hiç hareket edesim yok... Kendimi halsiz hissediyorum.yatım 3-4 gün uyuyup sonra uyanmak istiyorum.
anlaşıldı sizden bana hayır yok bi çay veren bile çıkmadı :umursamaz: Kalkıp kendime çay yapayım bari cokacimcoook
günaydın canım ben koydum ocaga çay gelin hep beraber yapalım daglara karşı kaydirigubbakcemile3kalk cayını al içççç kısalr hepıne gunahdın ınş gunumuz guzel gecer
tamam tamam anlaşıldı işler yine bana kaldı gönderirim ben sana pogaçanla çayını yerimsenibenaynen canım yaa canım çay istiyooo ama yapan yookk... bende 3lü koltuğa devrildim kaldım.. hiç hareket edesim yok... kendimi halsiz hissediyorum.yatım 3-4 gün uyuyup sonra uyanmak istiyorum.
ya sakin ol dinleme fazla kendini stres yaptıkça artacak üşütmüşsündür falan giy ayagına yün çorapları geçer :hulya:KIZLAR YA TUVALETE GITTIMDEMIN RESMEN YANIYO CNM COK ACIKDI USUTMUŞ OALABILIRMIYIMKI TAMDA BIR HAFATA KALAY senağlama NAPIYIM BI AKIL VERIN BANA