saolasın canım allah hepimizin yardımcısı olsun.bakalım ay sonunu bekliyorum heyecanla :uhm:tomtom cok yenısın olmasa bıle strese sokma kendını sımdıden ama haklısın ınsan merak edıo ama sen merak edıp stres yaptıkca gelecek reglınde gec gelıo daha cok umıt edıp daha cok uuzluo ınsan o yuzden sana tavsıyem bısey yokmus gıbı davranmaya calıs ... daha ılk denmeler ya yapabılrısın dıye dusunuyorum... zemuszemus
;Allah yardımcın olsun
hoşbulduk canım..ilk dört ay geri çekme yöntemiyle korunduk aralık ayında korunmadık hiç.yumurtlama günümü falan takip ettim sıkı çalıştık..biliyorum çok erken yaptım testi ama dayanamadım. umarım dediğin gibi uğurlu gelir ve ay sonunda hamileyim diyebilirimcanım hoşgeldin daha çok yolun başındasın burda senelerdir bebek bekleyenler var daha önce korunuyormuydun hem umudunu kaybetme erken yaptırmışsın testi negatif çıkarsada üzülme olur mu bu topik ugurlu gelecektir
profcumk nolur söyle bana hamilelikte kabızlık olurmuş ya tam tersi ishal olan yok mu be günlerdir ishalim ama mafoldumben
selamlarrr.. ben geldim.. bebişide getirdim... :CüvCüv:
prayforu dan alalım bakalım bılgılerı ama sen yınede kotu dusunme bellı mı olur her ınsanın bunyesı farklı tepkı verıbılır bazı olaylara :sm_confused:
hosgeldınız ıkınızde:CüvCüv:
bende martta 26 ya giricem canımben 26 yı doldurucam 8 gun sonra sositososito
sen kacsın
hoşbulduk canım..ilk dört ay geri çekme yöntemiyle korunduk aralık ayında korunmadık hiç.yumurtlama günümü falan takip ettim sıkı çalıştık..biliyorum çok erken yaptım testi ama dayanamadım. umarım dediğin gibi uğurlu gelir ve ay sonunda hamileyim diyebilirim
ayyyyyyyyyy sabahtan beri yazmaya ugraşıyorum düşüp duruyorum
valla ben burdayım herkeşlerle muhabbet ederim yemeğimide kodum oh cokacimcoook
profcumk nolur söyle bana hamilelikte kabızlık olurmuş ya tam tersi ishal olan yok mu be günlerdir ishalim ama mafoldumben