Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım ya yeni farketmişim senin mersinden oldugunu nerde oturuyosunuz bizim yazlığımız var susanoğlunda biliyomusun orayı

biliyorum canım bizde susanoğluna gideriz yazlığımız yok ama bikaç defa gidiyoz haftasonları......

KIZLAR YA TUVALETE GITTIMDEMIN RESMEN YANIYO CNM COK ACIKDI USUTMUŞ OALABILIRMIYIMKI TAMDA BIR HAFATA KALAY senağlama NAPIYIM BI AKIL VERIN BANA

idrar yollarını üşütmüş olabilirsin.geçmiş olsun.dr. git mutlaka.işin kötüsü öyle ise antibiyotik kullanman lazım

kızlar ınterentten zerrın ozerın eskı sarkılarını dınlıyom super sarkılaryaaa cok severıııım tavsıye ederııııım

Canım polikistik over bende de varmış.. aslında kasım ayına kadar benim regllerim çok düzenliydi ama kasımda gecikti ve bu ayda gecikti... Kasım ayında duphaston ile regl oldum... Fakat sonrasında yumurta kontrolü yaptık ve yumurtaların gelişmediği görüldü bu ay da regl olmayınca progestan verdi doktorum şimdi bekliyorum regl olmayı... reglimin 5. günü Klomen içmeye başlayacağım.

tatlım ben de de var ondan incili kadınlar diyolar bize.3 doktora gittim ilaç veren olmadı her ay ağrılardan yatak yorgan yatıyorum bazen oluyorum bazen olmuyorum olsamda 1 gün zaten

show da 2009 un unlu annelerını verıo bıde 2010 a bebek bekleyenlerı...
ne olmus yanı bızde 2010 da bebek bekleyen topıkcıler sositososito

günaydın melekler nasılsınız bakalım ben çok uykusuzum. 2 gündür uyku düzeni nedir bilmiyorum gece 2 ye 3 e kadar oturuyorum sabah ta mecbur 8 de kalkıyorum ne olacak benim bu halim

show da 2009 un unlu annelerını verıo bıde 2010 a bebek bekleyenlerı...
ne olmus yanı bızde 2010 da bebek bekleyen topıkcıler sositososito

evet çok ortak:)))))
hemi de bizim topikimiz varrr
birbirimizden şeker arkadaşlarımız varrrrrr
hepimiz 2010 da nufüsü patlatacaz inş....

X