Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tomtom cok yenısın olmasa bıle strese sokma kendını sımdıden ama haklısın ınsan merak edıo ama sen merak edıp stres yaptıkca gelecek reglınde gec gelıo daha cok umıt edıp daha cok uuzluo ınsan o yuzden sana tavsıyem bısey yokmus gıbı davranmaya calıs ... daha ılk denmeler ya yapabılrısın dıye dusunuyorum... zemuszemus
;Allah yardımcın olsun
saolasın canım allah hepimizin yardımcısı olsun.bakalım ay sonunu bekliyorum heyecanla :uhm:

canım hoşgeldin daha çok yolun başındasın burda senelerdir bebek bekleyenler var daha önce korunuyormuydun hem umudunu kaybetme erken yaptırmışsın testi negatif çıkarsada üzülme olur mu bu topik ugurlu gelecektir
hoşbulduk canım..ilk dört ay geri çekme yöntemiyle korunduk aralık ayında korunmadık hiç.yumurtlama günümü falan takip ettim sıkı çalıştık..biliyorum çok erken yaptım testi ama dayanamadım. umarım dediğin gibi uğurlu gelir ve ay sonunda hamileyim diyebilirim

profcumk nolur söyle bana hamilelikte kabızlık olurmuş ya tam tersi ishal olan yok mu be günlerdir ishalim ama mafoldumben

profcumk nolur söyle bana hamilelikte kabızlık olurmuş ya tam tersi ishal olan yok mu be günlerdir ishalim ama mafoldumben

prayforu dan alalım bakalım bılgılerı ama sen yınede kotu dusunme bellı mı olur her ınsanın bunyesı farklı tepkı verıbılır bazı olaylara :sm_confused:

prayforu dan alalım bakalım bılgılerı ama sen yınede kotu dusunme bellı mı olur her ınsanın bunyesı farklı tepkı verıbılır bazı olaylara :sm_confused:

canım tam okuyodum. herkeste farklı oluyor. bende hamile kalmadan önceki ay böyle bi tuhaf olmustu. bi ishalimsi durum vardı...
hamile olduktan sonra su içmeme bağlı olarak değişiyor. gece çok içersem sabah daha rahatım değilse kalkınca ılık su içiyorum limonlu.. :)

hosgeldınız ıkınızde :emir_bebek: :CüvCüv:

hoşbuldukkk

ayyyyyyyyyy sabahtan beri yazmaya ugraşıyorum düşüp duruyorum

ben 26 yı doldurucam 8 gun sonra sositososito
sen kacsın
bende martta 26 ya giricem canım

hoşbulduk canım..ilk dört ay geri çekme yöntemiyle korunduk aralık ayında korunmadık hiç.yumurtlama günümü falan takip ettim sıkı çalıştık..biliyorum çok erken yaptım testi ama dayanamadım. umarım dediğin gibi uğurlu gelir ve ay sonunda hamileyim diyebilirim

aynı sayılırız canım biz 1 senelik evliyiz ve 1 sene geri çekilmeyle korunduk bu üçüncü denememiz olcak bizimde

HEE selam verdim kaçtım yemek yapmaya bende iyiyim vallla dua edip duruyorum ya bi hamileysem varya hemen yarın odasını döşicem o kadar hevesliyim yani bende bu cuma test yapıcam testle çıkmazsa 4 ocak adet tarihim dir

ben kaçtım kızlar. dağ gib oldu işler. gözüm burdayken birşey yapamıyorum.. toplantıda var..
işler 10 dk da bitsede burda olsak hep :)

24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LİSTEMİZ
*bafo
*mugmug1
*captaninkarisi
?ceydan(katılmak istersen haber ver)
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)

Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.

var vaarr =)) iki arkadaşım var. normalde hep kabızlardı.. hamileler şimdi ve ishal durumundalar hep =))))
her insanın bünyesi ve hamileliğe tepkisi farklı =))

X