Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kıslar :gitme::gitme::gitme::tomato: cok uzgunum kırmızı kart yedı oysa cok umutluydum ben hep 5 un one olurdum gecen ay antıbıyotık kullanmıstım sımdı ona yordum gecıkme sebebını allahtan hayırlısı 21 ocaga kaldı umudum canım yazarsan sevınırım

Canım iyi niyetli olmadığı ve bir kıskançlığının olduğu kesin... bana sorarsan yerinde olsam gayet sert çıkar aramdaki münasebeti keserim... ve konuşmaları da kaydederim... Gidip abisine söylese bile sende açıklama yaparsın... kayıtları da okutursun.

sagol gayecim...

ay gercekten cok sınrı bozucu kesınlıkle onlem al daha once esınle paylastınmı bılmıyorum ama senı yanlıs anlamayacagını dusunuyorsan esınle de paylas bır an once :mymeka:

hayırlısı olsun uzulme hep bırlıkte ocagı beklerız ne yapalım artık :Saruboceq:

aaaaaaa aaaaaa
cılgın turk
sasırmıs kendını
haddını bıldır bence
ılıskıyı dondur derım ben

Üzülme canım.... Canın sağolsun... Rabbim başka mani vermesin,hastalık vermesin... İnşallah 21 Ocakta alırız güzel haberini... sen takıl bize günler hemencik geçer gider.

uzulme canım benım
ooooo 21 ocak hemen gelıcek bak
yılbasından sonra 20 gun.. hızında gecer gunlerın

canım hepimize tm bekleyenlerin inşallah... 4 öncemi yaptın test şekerim sen... listede 24 ü görünüyor da

çok şahane ya mervam ne yaptı acaba:dance:

ya kızlar sorunda o işte abisi herşeyin farkında hatırım için onu öyle idare et diyo ama nereye kadar

kıslar olede ben 1 5 sendır korunmuyorum 5 yasında bı oglum varr hazıran ayında kımsyasal gebelık yasadım klomen kullandım olmayınca olmuyo sızce doktara gıdeyımmı tekrar tabı bu 1.5 sene ıcınde buyuk acılar yasadım ben pıskolojıkmende olmayabılır dıyorum babam kanser hastasıydı henuz 50 yasında hayatını kaybettı 3 ay odu vefat edeliii bu arada rabbım neree varsa acıl sıfa versın hastalarımıza cok zor bana bı akıl verın doktora gıdeyımmı gıtmeyıyımmı arkadaslarım:gitme::gitme:

ya kızlar sorunda o işte abisi herşeyin farkında hatırım için onu öyle idare et diyo ama nereye kadar

Hımm o farkındaysa iyi... sende dinle ama ciddiye alma o zaman... hatta seni eski kız arkadaşıyla tanıştırmak istemiş ya seni kıskandırma ve evinizde huzursuzluk çıkartmak amaçlı yapmış bence ve keşke hayır demeseydin... tanıştırsın bakalım ne olacaksa... Adamın tapusu sende yahuu kaydirigubbakcemile3 geçmiş adı üstünde geçmiş...

mervamcim çok züldüm

hayırlısı allahtan ne diyeceksin... 21 ocak dediğin nedirki biz ne ocaklar bitirdik değil mi kızlar

başın sağolsun.. zor şeyler atlatmışşsın. Stres de senı cok etkılemıs olabılır. Doktora gıtmende fayda var... en azından içini rahatlatmış olursun

Canım bence biraz daha doğal yolla devam et... en azından 3 ay daha... klomenin etkisi ertesi ay da devam ediyor biliyorsun herhalde... o yüzden biraz zihnini boşalt ve hayatını akışına bırak... vücudun normal dengesine kavuşsun... Eminim ondan sonra müjden gelecektir...
Eğer hala olmazsa o zaman doktora gidersin.

canım bence jinekologa git

ayrıca babacığına Allahtan rahmet diliyorum.. Mekanı cennet olsun...:Saruboceq:

cnm benım hayırlısı olsun yenı ya yenı umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…