- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
adetimin 16.günü kantahlili yaptırdım 1.28 çıktı bende umudumu kaybetmiştim demekki olabiliyomuş sen ne zaman yaptırmıştın o tahlili
ben ondan güzelmişim beni ondan çok seviyolarmış sagda solda konuşuyomuş
hatta evlendikten sonra ben kilo aldım diye acayip seviniyomuş falan geçende abisinin eski sevgilisiyle tanıştırmaya kalktı beni kudurdum
cnm ben 35 günde oluyorum yani 24.günü yaptırdım ben 21 günü yumurtlama günümdü.:sinifsinif:
hatta evlendikten sonra ben kilo aldım diye acayip seviniyomuş falan geçende abisinin eski sevgilisiyle tanıştırmaya kalktı beni kudurdum
kıslar :gitme::gitme::gitme::tomato: cok uzgunum kırmızı kart yedı oysa cok umutluydum ben hep 5 un one olurdum gecen ay antıbıyotık kullanmıstım sımdı ona yordum gecıkme sebebını allahtan hayırlısı 21 ocaga kaldı umudum canım yazarsan sevınırım
kıslar :gitme::gitme::gitme::tomato: cok uzgunum kırmızı kart yedı oysa cok umutluydum ben hep 5 un one olurdum gecen ay antıbıyotık kullanmıstım sımdı ona yordum gecıkme sebebını allahtan hayırlısı 21 ocaga kaldı umudum canım yazarsan sevınırım
CNM ÇOK TEŞEKKÜRLER BAFOCUM DARISI BAŞINA OLACAK İNŞALLAHHH
valla belirtilerim kasık ağrıları bir de sağ kasığım batıyordu ara ara. göğüslerim şişti ve içindeki süt kesesi acıyordu. bu kadatr cnm mide bulantım henüz başlamadı cnm. :CüvCüv:
allah seni demetcim ovulasyondan 3 gün sonra mı baktırdın bu ne acele sabredemedin mi neyse sonuç güzel en azından :lepi: :lepi:
bende aynı şekilde yumurtlama günü 13. gündü ben 15. gün test yaptırdım
ya kızlar sorunda o işte abisi herşeyin farkında hatırım için onu öyle idare et diyo ama nereye kadar
kıslar olede ben 1 5 sendır korunmuyorum 5 yasında bı oglum varr hazıran ayında kımsyasal gebelık yasadım klomen kullandım olmayınca olmuyo sızce doktara gıdeyımmı tekrar tabı bu 1.5 sene ıcınde buyuk acılar yasadım ben pıskolojıkmende olmayabılır dıyorum babam kanser hastasıydı henuz 50 yasında hayatını kaybettı 3 ay odu vefat edeliii bu arada rabbım neree varsa acıl sıfa versın hastalarımıza cok zor bana bı akıl verın doktora gıdeyımmı gıtmeyıyımmı arkadaslarım:gitme::gitme:
kıslar olede ben 1 5 sendır korunmuyorum 5 yasında bı oglum varr hazıran ayında kımsyasal gebelık yasadım klomen kullandım olmayınca olmuyo sızce doktara gıdeyımmı tekrar tabı bu 1.5 sene ıcınde buyuk acılar yasadım ben pıskolojıkmende olmayabılır dıyorum babam kanser hastasıydı henuz 50 yasında hayatını kaybettı 3 ay odu vefat edeliii bu arada rabbım neree varsa acıl sıfa versın hastalarımıza cok zor bana bı akıl verın doktora gıdeyımmı gıtmeyıyımmı arkadaslarım:gitme::gitme:
kızlar ya sordum ama arada kaynadı sızce dahılıyeye mı gıdeyım yoksa normal gıttıgım jınekologa mı hanı sabah dedım ya karnım da sıslık sancı ve bobreklerımde agrı var dıye
kesınlıkle ne olur ne olmaz laızm olmaz ınsallah ama oılursa esınle paylasırsın Çok üzgünüm çoook