kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Hımm o farkındaysa iyi... sende dinle ama ciddiye alma o zaman... hatta seni eski kız arkadaşıyla tanıştırmak istemiş ya seni kıskandırma ve evinizde huzursuzluk çıkartmak amaçlı yapmış bence ve keşke hayır demeseydin... tanıştırsın bakalım ne olacaksa... Adamın tapusu sende yahuu kaydirigubbakcemile3 geçmiş adı üstünde geçmiş...
canım bence biraz sabret en azından bi iki ay daha bekle acınız daha çok yeni rabbim yardımcınız olsunkıslar olede ben 1 5 sendır korunmuyorum 5 yasında bı oglum varr hazıran ayında kımsyasal gebelık yasadım klomen kullandım olmayınca olmuyo sızce doktara gıdeyımmı tekrar tabı bu 1.5 sene ıcınde buyuk acılar yasadım ben pıskolojıkmende olmayabılır dıyorum babam kanser hastasıydı henuz 50 yasında hayatını kaybettı 3 ay odu vefat edeliii bu arada rabbım neree varsa acıl sıfa versın hastalarımıza cok zor bana bı akıl verın doktora gıdeyımmı gıtmeyıyımmı arkadaslarım:gitme::gitme:
Canım bence biraz daha doğal yolla devam et... en azından 3 ay daha... klomenin etkisi ertesi ay da devam ediyor biliyorsun herhalde... o yüzden biraz zihnini boşalt ve hayatını akışına bırak... vücudun normal dengesine kavuşsun... Eminim ondan sonra müjden gelecektir...
Eğer hala olmazsa o zaman doktora gidersin.
canım klomen bende kıst yapıyo anca onlar erıdı dıye dusunuyorum bı dha kullanmayı dusunmuyorum dedıgınız gıbı hayatı akısına bırkamak lazııım doktor hıc sevmıyorumm ya o masaya cıkmak yanı buyuk sorunum olsa zaten bı cocuum var olmazdı dıye dusunuyorummm neyse sızınde kafanızı şişirdim herseyın hayırlısı
rabbım hepımızın gonlunun muradını versınnn
snırım bende klomenin etkisini yaşadım geçen ay kasımda klomen+çatlatma iğnesiyle hamile kalamdım aralıkta hsg çektirdim hiçbişe kullanmadım 7 gün gecikmeyle adet oldum bu ay yine bişe kullanmyorum beklicez bakalım hayırlısı inşallah ya hamile kalırım yok olmucaksada gecikmeden gelir inşallah.....
ögleden sonra komşum gelecek elimde birsürü elma var
elmalı kurabiye yapasım geldi ama bilmiyorum nası yapsam kolay oluyomu
huhuuuuuuuuuuuu
herkes neler yapıyooo
mrb arkadaşlar ocak ayında bende çift çizgiyi görmek istiyorum...önümüzdeki regl günüm ocak 7..bekliyorum :)
kızlar bu arada şebnem ferah hayranları var mı aranızda? ben aşırı derecede hayranıyım... yeni albümü çıktı şebocuğumun... bende keyiflendim iyice...
bende cok severım ama albumden haberım yoktu bakalım dınleyelım nasılmıs sarkılar...
esımınde tarzı degıl o yokken ıstedıklerımı dınlıyorum ferıdun falan dınlemez mesela ...
ona concon populer sarkılar lazım castıkcastık :dance: